Tule mukaan

Jäsenet, lahjoittajat ja vapaaehtoiset tekevät Luonnonsuojeluliitosta Suomen vaikuttavimman järjestön. Tervetuloa norppajengiin!

Kuva: Kuva: Emmi Holopainen

Etusivu Tule mukaan

Lahjoita luonnolle

Lahjoittaminen on helppo ja nopea tapa auttaa. Valitse sinulle sopiva kohde ja tapa olla mukana suojelemassa ainutlaatuinen luontomme.

Lahjoita nyt

Liity jäseneksi

Vaikutusvaltaisen luontojärjestön jäsenenä autat luontoa paikallisesti ja valtakunnan tasolla. Pääset mukaan retkille ja tapahtumiin, saat jäsenlehden ja jäsenetuja.

Liity jäseneksi

Tule vapaaehtoiseksi

Haluatko vaikuttaa monimuotoisen luonnon säilymiseen ja ympäristön suojeluun? Tule vapaaehtoiseksi Luonnonsuojeluliittoon! Löydät varmasti oman tapasi vaikuttaa.

Lue lisää vaihtoehdoista

Tee testamentti

Tekemällä testamenttilahjoituksen Suomen luonnonsuojeluliitolle autat suojelemaan elintärkeää suomalaista luontoamme. Voit luottaa siihen, että varasi käytetään kokonaisuudessaan suomalaisen luonnon hyväksi.

Lue lisää

Tue yrityksenä

Tutustu yhteistyön vaihtoehtoihin ja tule mukaan edistämään konkreettisia suojelusaavutuksia Suomen suurimman ympäristöjärjestön kanssa.

Lue lisää

Järjestä oma keräys

Oman lahjoituksen lisäksi voit kannustaa muita tukemaan suomalaista luonnonsuojelutyötä. Oman keräyksen perustaminen on helppoa, katso alta ohjeet merkkipäivä- tai muistokeräyksen tekemiseen.

Lue lisää