Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Etelä-Hämeen piiri

Etelä-Häme
Navigaatio päälle/pois

Etelä-Hämeen luon­non­suo­je­lu­pii­ri

Etelä-Hämeessä vaalitaan hämäläistä luontoa.

Paikallisyhdistykset Yhdistysnetti toimijoille

Kuva: Petri Hirva

Periaatteena kestävä kehitys

Etelä-Hämeen luonnonsuojelupiiri on yksi Suomen luonnonsuojeluliiton 15 alueellisesta jäsenjärjestöstä. Toiminta-alueemme sijaitsee Etelä-Hämeen luonnontieteellisen maakunnan eteläosassa Kanta- ja Päijät-Hämeessä. Piiri on perustettu 7.11.1976, ja nykyisin siihen kuuluu kymmenen paikallista luonnonsuojeluyhdistystä Hartolasta Ypäjälle, Somerolta Nastolaan.

Etelä-Hämeen luonnonsuojelupiiri toimii monimuotoisen luonnon ja puhtaan elinkelpoisen ympäristön puolesta. Piirin edistää luonnon- ja ympäristönsuojelua Etelä-Hämeen alueella. Kokoamme yhteen aktiivisia toimijoita, vapaaehtoisia sekä tuemme paikallisyhdistysten toimintaa mm. järjestämällä yhdessä retkiä ja tapahtumia. Vaalimme hämäläistä luontoa – tule mukaan toimimaan.

Etelä-Hämeen luonnonsuojelupiirin Facebook löytyy täältä.

Etelä-Hämeen luonnon­suojelu­piiri

  • [email]
  • 050 576 8953
  • Hämeentie 2 A 6 b, 13200 Hämeenlinna

Ajankohtaista

Jouluinen jäsenkirje

Luminen tervehdys Etelä-Hämeen luonnonsuojelupiiristä! Tässä menneen syksyn kuulumisia ja maistiaisia luonnonsuojelupiirin vuoden 2024 toiminnasta.

Lue lisää

Toivo Evon kansallispuistosta elää

Etelä-Hämeen luonnonsuojelupiirin syyskokouksen yhteydessä päästiin seuraamaan mielenkiintoista paneelikeskustelua aiheesta Evon kansallispuistohankkeen nykytila ja tulevaisuuden näkymät. Mukana keskustelemassa olivat kansanedustaja, Hämeenlinnan valtuuston ja Hämeen maakuntavaltuuston…

Lue lisää

Keskustelua luonnon ennallistamisesta

Etelä-Hämeen luonnonsuojelupiiri järjesti alkukesällä 2023 kaksi metsänomistajille suunnattua keskustelutilaisuutta, joiden aiheena oli metsien ennallistaminen. Tilaisuuksissa kuultiin alustukset metsäekologian lehtori ja tietokirjailija Petri Keto-Tokoilta sekä Huljalan Tupalan maa- ja metsätilaa isännöivältä Mika Hämäläiseltä, joka on toteuttanut monimuotoisuutta parantavia toimenpiteitä omalla tilallaan…

Lue lisää