Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjanmaan piiri

Pohjanmaa
Navigaatio päälle/pois

Pohjanmaan luonnon­suojelu­piiri

Edistämme paikallista luonnon- ja ympäristönsuojelua tiedottamalla, järjestämällä talkoita, antamalla suosituksia maankäytöstä ja valvomalla kaavoitusta.

Lue lisää toiminnastamme Paikallisyhdistykset

Pohjalaisen luonnon puolesta

Luonnonsuojeluliiton Pohjanmaan piirin muodostavat sen 15 paikallisyhdistystä. Piiri edistää paikallista luonnon- ja ympäristönsuojelua yhdessä yhdistystensä kanssa järjestämällä talkoita, antamalla suosituksia maankäytöstä ja valvomalla kaavoitusta. Piirin toiminnasta vastaa vapaaehtoisista koostuva hallitus yhdessä työntekijöiden kanssa.

Pohjanmaan luonnon­suojelu­piiri

  • [email]
  • 040 934 6320
  • Valtionkatu 1 C, 60100 Seinäjoki

Ajankohtaista

Vielä ehdit allekirjoittaa vetoomuksen soiden puolesta!

Luonnonsuojeluliitto vauhdittaa soidensuojelua vetoomuksella, joka luovutetaan ympäristöministeri Kimmo Tiilikaiselle (kesk.) helmikuun lopussa. Vetoomuksen ehtii allekirjoittaa helmikuun puoleenväliin saakka. Lue lisää vetoomuksesta ja allekirjoita se täällä (linkki).

Lue lisää

Ympäristönäkökulmaa ojatoimituksiin

Ilmajoella on koulutettu ojaisännöinnin ammattilaisia toimimaan ojitushankkeiden vetäjinä. Ojaisännöintikoulutusta on haluttu, sillä peruskuivatukseen liittyvät asiat ovat siirtyneet valtiolta maanomistajille. Ojaisännöitsijöistä toivotaan apua maa- ja metsätalouden…

Lue lisää

Suojele pohjanmaalaista suoluontoa

Vuonna 2012 aloitettu kampanja Luonnonperintösäätiön kanssa on konkreettinen soidensuojelutoimi. Kampanja on yhä käynnissä. Lahjoita ja ole mukana pohjalaisen suoluonnon suojelemisessa. Varoilla on jo saatu ostettua hienoja soita.

Lue lisää