Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjanmaan piiri

Pohjanmaa
Navigaatio päälle/pois

Pohjanmaan luonnon­suojelu­piiri

Edistämme paikallista luonnon- ja ympäristönsuojelua tiedottamalla, järjestämällä talkoita, antamalla suosituksia maankäytöstä ja valvomalla kaavoitusta.

Suojele suota! Paikallisyhdistykset

Pohjalaisen luonnon puolesta

Luonnonsuojeluliiton Pohjanmaan piirin muodostavat sen 15 paikallisyhdistystä. Piiri edistää paikallista luonnon- ja ympäristönsuojelua yhdessä yhdistystensä kanssa järjestämällä talkoita, antamalla suosituksia maankäytöstä ja valvomalla kaavoitusta. Piirin toiminnasta vastaa vapaaehtoisista koostuva hallitus yhdessä työntekijöiden kanssa.

Pohjanmaan luonnon­suojelu­piiri

  • [email]
  • 040 934 6320
  • Valtionkatu 1 C, 60100 Seinäjoki

Ajankohtaista

Lampakannevan luonnonsuojelualue laajeni

Lappajärven kunta on rauhoittanut 110 hehtaarin alueet Lampakannevalla, Evijärven rajalla. Alueella on nyt yli 200 hehtaarin suuruinen luonnonsuojelualue, kun nyt rauhoitettujen alojen lisäksi siellä on Luonnonperintösäätiön ostama ja rauhoittama 83 hehtaarin suo.

Lue lisää

Maakuntaliitto teollisuuden juoksupoikana

 Sain työtehtäväkseni tehdä lausunnon maakuntakaavan vaihekaavasta. Selasin aineistoa ja turhauduin koko hommaan. Mitä virkaa on maakuntakaavoituksella, kysyy taatusti moni kansalainen. Onko se osallistavaa ja ennakolta suunniteltua, pitkäjänteistä maakunnan kehittämistä?…

Lue lisää

Lue tästä uusi piiriliite!

Kevään Luonnonsuojelija-lehden välissä ilmestyi myös Pohjanmaan piirin oma liitelehti. Kaikki jäsenet saavat sen painettuna kotiinsa, mutta liitteen voi lukea myös tästä pdf-versiona.

Lue lisää