Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjanmaan piiri

Pohjanmaa
Navigaatio päälle/pois

Pohjanmaan luonnon­suojelu­piiri

Edistämme paikallista luonnon- ja ympäristönsuojelua tiedottamalla, järjestämällä talkoita, antamalla suosituksia maankäytöstä ja valvomalla kaavoitusta.

Suojele pohjalaissuota -kampanja Paikallisyhdistykset

Pohjalaisen luonnon puolesta

Luonnonsuojeluliiton Pohjanmaan piirin muodostavat sen 15 paikallisyhdistystä. Piiri edistää paikallista luonnon- ja ympäristönsuojelua yhdessä yhdistystensä kanssa järjestämällä talkoita, antamalla suosituksia maankäytöstä ja valvomalla kaavoitusta. Piirin toiminnasta vastaa vapaaehtoisista koostuva hallitus yhdessä työntekijöiden kanssa.

Pohjanmaan luonnon­suojelu­piiri

  • [email]
  • 040 934 6320
  • Valtionkatu 1 C, 60100 Seinäjoki

Ajankohtaista

Helistä piirin uusi puheenjohtaja

Heli Hämäläinen on Pohjanmaan piirin uusi puheenjohtaja! Piirin syyskokouksessa 11.12. Seinäjoen Kalevan navetalla pohdittiin hyvän brunssiruoan päälle puolitoistatuntisessa työpajassa yhdistystoiminnan aktivoimista ja uusia toimintamalleja yhdistyksille.

Lue lisää

Suomen luonnonsuojeluliiton Pohjanmaan piiri ry:n kriteerit tuulivoimarakentamiseen

Tuulivoimarakentaminen kiihtyy pohjalaismaakunnissa kovaa vauhtia, ja uusia maakuntatason kaavoitushankkeita ollaan käynnistämässä, koska nykyiset kaava-alueet on jo lähes varattuja. Tuulivoimaa rakennetaan tällä hetkellä markkinaehtoisesti ja se lisää tilanteen ohjaustarvetta entisestään. Käynnistyviä ja käynnissä olevia hankkeita on Etelä- ja Keski-Pohjanmaan sekä Pohjamaan maakuntien alueilla kymmeniä,…

Lue lisää