Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjanmaan piiri

Pohjanmaa
Navigaatio päälle/pois

Pohjanmaan luonnon­suojelu­piiri

Edistämme paikallista luonnon- ja ympäristönsuojelua tiedottamalla, järjestämällä talkoita, antamalla suosituksia maankäytöstä ja valvomalla kaavoitusta.

Suojele suota! Paikallisyhdistykset

Pohjalaisen luonnon puolesta

Luonnonsuojeluliiton Pohjanmaan piirin muodostavat sen 15 paikallisyhdistystä. Piiri edistää paikallista luonnon- ja ympäristönsuojelua yhdessä yhdistystensä kanssa järjestämällä talkoita, antamalla suosituksia maankäytöstä ja valvomalla kaavoitusta. Piirin toiminnasta vastaa vapaaehtoisista koostuva hallitus yhdessä työntekijöiden kanssa.

Pohjanmaan luonnon­suojelu­piiri

  • [email]
  • 040 934 6320
  • Valtionkatu 1 C, 60100 Seinäjoki

Ajankohtaista

Mielipidekirjoitus: Taas turpeesta

Alkusyksyn aikana ovat mm. europarlamentaarikko Mauri Pekkarinen ja kansanedustaja Janne Sankelo ilmoittaneet Ilkka-lehden kirjoituksissaan kannattavansa turpeenpolton jatkamista. Nyt tähän samaan joukkoon on liittynyt keskustan tuore puheenjohtaja Katri Kulmuni.

Lue lisää

Terveiset Paholuoman kunnostuspuuhista

Suomen luonnonsuojeluliiton Pohjanmaan piiri ja Suupohjan ympäristöseura ry järjestivät yhdessä  WWF;n ja K-ryhmän Kalapolut -hankkeen kanssa purotalkoot Kauhajoelle, Karvianjoen Paholuomalle. Mukana oli maanmainio koululaisryhmä, jonka kanssa tutkittiin puroa ja tehtiin kunnostustyötä.…

Lue lisää

Tule lauantaina juhlimaan Suomen luontoa

Vietämme lauantaina 31.8. koko maassa Suomen luonnon päivää. Miksipä et tulisi mukaan Pohjanmaan luonnonsuojelupiirin, Lakeuden ladun ja Lakeuden elämysliikunnan yhteiseen luontopäivään Kyrkkärille - myös nukkumaan! Tämä on koko perheelle sopiva tapahtuma. Linkki tarkempiin…

Lue lisää