Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjanmaan piiri

Pohjanmaa
Navigaatio päälle/pois

Pohjanmaan luonnon­suojelu­piiri

Edistämme paikallista luonnon- ja ympäristönsuojelua tiedottamalla, järjestämällä talkoita, antamalla suosituksia maankäytöstä ja valvomalla kaavoitusta.

Vastaa jäsenkyselyyn! Paikallisyhdistykset

Pohjalaisen luonnon puolesta

Luonnonsuojeluliiton Pohjanmaan piirin muodostavat sen 15 paikallisyhdistystä. Piiri edistää paikallista luonnon- ja ympäristönsuojelua yhdessä yhdistystensä kanssa järjestämällä talkoita, antamalla suosituksia maankäytöstä ja valvomalla kaavoitusta. Piirin toiminnasta vastaa vapaaehtoisista koostuva hallitus yhdessä työntekijöiden kanssa.

Pohjanmaan luonnon­suojelu­piiri

  • [email]
  • 040 934 6320
  • Valtionkatu 1 C, 60100 Seinäjoki

Ajankohtaista

Piiriliite 2/2019 on ilmestynyt

Uusimman Luonnonsuojelija-lehden välissä on painettuna myös Pohjanmaan piiriliite (järjestyksessään toinen tänä vuonna). Postin lakon vuoksi Luonnonsuojelija ei saavu postilaatikoihimme ihan heti, mutta alla olevaa kansikuvaa klikkaamalla ja tästä: pohjanmaanpiiriliite0219_net…

Lue lisää

Piirisihteerin parahdus

Ensin oli puheissa ilmaston lämpeneminen, sitten ilmastonmuutos. Sitä seurasivat erilaiset kauhuskenaariot ja muiden syyttely. Ilmastohysteria saa uskonnollisia ja hurmoksellisiakin muotoja. Liki kaikki epämieluisat uhkakuvat ja muutokset voidaan yhdistää ilmaston…

Lue lisää

Mielipidekirjoitus: Taas turpeesta

Alkusyksyn aikana ovat mm. europarlamentaarikko Mauri Pekkarinen ja kansanedustaja Janne Sankelo ilmoittaneet Ilkka-lehden kirjoituksissaan kannattavansa turpeenpolton jatkamista. Nyt tähän samaan joukkoon on liittynyt keskustan tuore puheenjohtaja Katri Kulmuni.

Lue lisää