Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Varsinais-Suomen piiri

Varsinais-Suomi
Navigaatio päälle/pois

Varsinais-Suomen luonnon­suojelu­piiri

Toimimme yhdessä paikallisyhdistystemme kanssa muutosvoimana luonnon suojelun ja monimuotoisuuden sekä kestävän elämäntavan ja ympäristön terveyden edistämiseksi.

Lue lisää toiminnastamme Paikallistoiminta

Kuva: Ana Schorin

Periaatteena kestävä kehitys

Suomen luonnonsuojeluliiton Varsinais-Suomen piiriin kuuluu 15 paikallisyhdistystä, joiden toimintaan voit osallistua eri tavoin. Olet lämpimästi tervetullut mukaan esimerkiksi talkoisiin tai yhdistysten retkille.

Luonnonsuojelupiiri tekee käytännön luonnonsuojelutyötä paikallisyhdistysten kanssa: järjestää ympäristötalkoita, antaa suosituksia maankäytöstä ja valvoo kaavoitusta.

Varsinais-Suomen luonnon­suojelu­piiri

  • [email]
  • 040 372 5301
  • Luonnonsuojelukeskus, Martinkatu 5, 20810 Turku

Ajankohtaista

Lausunto metsäsuunnitelmasta

Suomen luonnonsuojeluliiton Varsinais-Suomen piiri ja Turun luonnonsuojeluyhdistys ovat antaneet lausunnon Turun kaupungin metsäsuunnitelmasta. Lausunnon voit lukea pdf-tiedostona tästä:

Lue lisää

Varsinais-Suomen perinnemaisemapäivät

Varsinais-Suomen luonnonsuojelupiiri järjesti yhdessä Kaarinan luonnonsuojeluyhdistyksen, Länsi-Suomen Maa- ja kotitalousnaisten, Varsinais-Suomen perinnemaisemayhdistyksen, Varsinais-Suomen ELY-keskuksen ja Maaseutuverkoston kanssa Varsinais-Suomen perinnemaisemaseminaarin 7.-8.6.2019. Seminaarissa alan asiantuntijat perehtyivät tarkemmin perinnemaisemien lajiston vaatimuksiin ja pohtivat keinoja perinnemaisemien…

Lue lisää

Varsinais-Suomen luonnonsuojeluliitto mukana lasten puuhapäivässä

Varsinais-Suomen luonnonsuojeluliitto oli mukana sunnuntaina 26.5. Turun kaupungin järjestämässä koko perheen tapahtumassa Kapteeni Kumiankan puuhapäivässä. Piiri järjesti omalla pisteellään lapsille hyönteis-askartelua ja erilaisia tehtäviä. Piiri tarjosi myös esitteitä toiminnasta ja lapsille tehtiin norppa-tatuointeja. Kuvat otti Heli Keski-Äijö.

Lue lisää

Uutiskirjeet

Varsinais-Suomen luonnonsuojelupiirin uusin uutiskirje 5/2019 luettavissa tästä linkistä.

Lue lisää