Sijainti: Pääsivu

Suomen luonnonsuojeluliiton Lapin piiri ry

 VihervarpusetKuva: Seppo Väinönheimo

Lapin piiri on Suomen luonnonsuojeluliiton alueellinen piiriorganisaatio, jonka pääasiallinen tehtävä on lappilaisen luonnon ja kulttuuriperinnön puolustaminen. Lapin luonnonsuojelualueen paikallisjärjestöt järjestävät aktiivisesti retki- ja muuta toimintaa luonnon ja paikallisten ihmisten hyväksi.

Monimuotoisen lappilaisen luonnon ja puhtaan elinkelpoisen ympäristön puolesta!

Tarja Pasma, Keminsaarten Kuusisaaressa perinnemaisematalkoissa otettu kuva 27.7.2017 kello 16.25. Kuvassa Kuusisaaren länsipuolella olevat saaret.

Kuva: Tarja Pasma, Kemihaaran suot -Natura-alueella sijaitsee Keminsaaret. Kuvassa piirin niittotalkoilla ylläpitämän Keminsaarten Kuusisaaren länsipuolella olevat pikkusaaret 27.7.2017.

 

Katso minidokumentti aiheesta Kaivoshankkeet varjostavat Lapin luontoa.

 

Valtioneuvosto ei myöntänyt Rovaniemen ja Itä-Lapin maakuntakaavaa varten poikkeuslupaa Kemihaaran alueen eli Vuotoksen tekoaltaalle!

Lapin liitto käynnisti syksyllä 2014 Rovaniemen ja Itä-Lapin maakuntakaavavalmistelun. Piiri on lausunut kaavaluonnoksesta 9.2.2015 ja kaavaehdotuksesta 1.2.2016.

Lisätietoa kaavoituksesta löytyy Lapin liiton sivulta http://www.lappi.fi/lapinliitto/maakuntakaavoitus/vireilla

Inarijärvi on viimeinen erämainen suurjärvi Suomessa. Allekirjoita adressi https://www.adressit.com/inarijarvi_kansallispuistoksi

 

Pyrimme pitämään verkkosivut ajan tasalla toiminnastamme, mutta joskus viivettä voi olla jopa pari kuukauttakin. Jos sinulla on jotain huomautettavaa sivujen ulkonäöstä, sisällöstä yms. ota yhteyttä piirin toiminnanjohtajaan, 040 823 2443, lappi@sll.fi.

Suomen luonnonsuojeluliiton Lapin piiri ry

 

Kansankatu 8, 3. krs.

96100 Rovaniemi

 

+358 40 823 2443

lappi@sll.fi


Toimisto avoinna varmimmin

ma-to 10.00–14.00.

 

 

Olemme myös Instagramissa @slllappi

Liity jäseneksi

Vaihda ekoenergiaan

Luontokauppa

Luonnonsuojelija -lehti