Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Lapin piiri

Lappi
Navigaatio päälle/pois

Lapin luonnon puolesta!

Suomen luonnonsuojeluliiton Lapin piiri ry

Toiminta Paikallisyhdistykset

Kuva: Luontokuvaaja Jaakko Alatalo

Liity Luonnonsuojeluliiton jäseneksi!

Suomen luonnonsuojeluliiton Lapin piiri ry työskentelee Lapin luonnon puolesta ja tukee alueen paikallisyhdistyksiä. Jäseninä on 9 paikallisyhdistystä, joissa on n. 950 henkilöjäsentä. Piiri on voittoa tavoittelematon kansalaisjärjestö.

Piirin toimintakenttä on laaja sekä aiheitten että maapinta-alan suhteen. Piiri seuraa periaatteessa kaikkea, mikä liittyy luonnon- ja ympäristönsuojeluun Lapissa. Edistämme muun muassa metsien, soiden ja vesien suojelua. Etenkin kaivostoiminta työllistää paljon.

Piirissä asioita hoitaa yksi työntekijä ja vapaaehtoisista koostuva piirihallitus. Yhdessä kattojärjestömme Suomen luonnonsuojeluliiton kanssa taistelemme tuloksekkaasti Lapin ja Suomen luonnon puolesta.

Jäsenmaksujen ja lahjoitusten rooli on merkittävä työmme mahdollistamisessa. Jokaisen panosta tarvitaan, jotta työmme voi jatkua! Voit tukea työtämme liittymällä jäseneksi, lahjoittamalla tai asioimalla kattojärjestömme Luontokaupassa.

Ajankohtaiset kuulumiset voit lukea Ajankohtaista-sivulta. Voit seurata meitä Facebookissa ja Instagramissa!

 

Lahjoituksella tuet työtä luonnon puolesta

Lahjoita SLL Lapin piirin tilille FI19 5640 0220 2963 47. Varat ohjautuvat koko Lapin alueella tehtävään luonnonsuojelutyöhön! Kiitos tuestasi!

Poliisin rahankeräyslupa RA/2021/418. Lahjoituksen voit halutessasi kohdentaa esimerkiksi kaivostyöhön tai metsiensuojeluun lisäämällä lahjoituksesi mukaan viestin.

Suomen luonnonsuojeluliiton Lapin piiri ry

  • [email]
  • 040 823 2443
  • Rovakatu 23 (2.krs), 96100 Rovaniemi

Ajankohtaista