Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Etelä-Karjalan piiri

Etelä-Karjala
Navigaatio päälle/pois

Luon­non­suo­je­lu­lii­ton Etelä-Karjalan piiri

Suomen luonnonsuojeluliiton Etelä-Karjalan piirin tarkoituksena on lisätä rakkautta ja kunnioitusta luontoa kohtaan, turvata luonnon monimuotoisuuden säilyminen sekä edistää luonnon- ja ympäristönsuojelua.

Lue lisää toiminnastamme Liity jäseneksi

Kuva: Juha Jantunen

Rakkaudesta luontoon

Me haluamme, että maakunnan metsäluonto voi nykyistä paremmin, että saimaannorppa saa levittäytyä  takaisin entisille elinalueilleen turvallisesti, ja että lapsilla ja nuorilla on mahdollisuus tutustua luontoon ja luoda siihen läheinen suhde. Tahdomme, että maakunnan päättäjät ja vaikuttajat ryhtyvät ilmastonmuutoksen torjuntaan päättäväisesti. Otamme kantaa ja vaikutamme sekä valvomme ympäristöä koskevien päätösten laillisuutta. Järjestämme retkiä, talkoita ja tapahtumia, ja kutsumme sinut mukaan!

Tapahtumamme ja toimintaryhmämme ovat kaikille avoimia.  Tulevat tapahtumat näet tapahtumasivuilta. Voit myös tulla mukaan iloiseen ja toimiin touhukkaasti tarttuvaan joukkoomme ideoimaan uusia tapahtumia! Jos haluat saada lisää tietoa ajankohtaisista asioista sekä retkistä, liity luonnonsuojelupiirin avoimille sähköpostilistoille.

Tervetuloa myös vierailemaan Luonnonsuojelukeskukseemme, joka sijaitsee Lappeenrannan Linnoituksessa Katariinantorin laidalla. Luonnonsuojelukeskuksessa on työtiloja, kokoustila ja pieni luontopuoti. Koronatilanteen takia olemme siirtyneet pääasiassa etätyöskentelyyn, joten sovithan vierailuajan etukäteen.

Etelä-Karjalan luonnon­suojelu­piiri

  • [email]
  • Katariinantori 6, 53900 Lappeenranta

Ajankohtaista

Säilytetään suoluonto elossa!

Suomen luonnonsuojeluliitto käynnisti Irti turpeesta -kampanjan elokuussa. Kampanjan tarkoituksena on turpeen kaivun lopettaminen ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi ja arvokkaan, mutta uhanalaisen suoluonnon pelastamiseksi.

Lue lisää

Soiden linnut ahdingossa

Suomen suolintujen populaatiokoot ovat taantuneet huomattavasti ja uhanalaistuminen on ollut voimakasta. Syitä ovat muun muassa ihmisen soita tuhoava toiminta, soiden pirstoutuminen ja ilmastonmuutos.

Lue lisää