Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Etelä-Karjalan piiri

Etelä-Karjala
Navigaatio päälle/pois

Luonnonsuojeluliiton
Etelä-Karjalan piiri

Suomen luonnonsuojeluliiton Etelä-Karjalan piirin tarkoituksena on lisätä rakkautta ja kunnioitusta luontoa kohtaan, turvata luonnon monimuotoisuuden säilyminen sekä edistää luonnon- ja ympäristönsuojelua.

Lue lisää toiminnastamme Liity jäseneksi

Kuva: Markus Sirkka

Rakkaudesta luontoon

Me haluamme, että maakunnan metsäluonto voi nykyistä paremmin, että saimaannorppa saa levittäytyä  takaisin entisille elinalueilleen turvallisesti, ja että lapsilla ja nuorilla on mahdollisuus tutustua luontoon ja luoda siihen läheinen suhde. Tahdomme, että maakunnan päättäjät ja vaikuttajat ryhtyvät ilmastonmuutoksen torjuntaan päättäväisesti. Otamme kantaa ja vaikutamme sekä valvomme ympäristöä koskevien päätösten laillisuutta. Järjestämme retkiä, talkoita ja tapahtumia, ja kutsumme sinut mukaan!

Tapahtumamme ja toimintaryhmämme ovat kaikille avoimia.  Tulevat tapahtumat näet tapahtumasivuilta. Voit myös tulla mukaan iloiseen ja toimiin touhukkaasti tarttuvaan joukkoomme ideoimaan uusia! Jos haluat saada lisää tietoa ajankohtaisista asioista sekä retkistä, liity luonnonsuojelupiirin avoimille sähköpostilistoille.

Tervetuloa myös vierailemaan Luonnonsuojelukeskukseemme, joka sijaitsee Lappeenrannan Linnoituksessa Katariinantorin laidalla. Luonnonsuojelukeskuksessa on työtiloja, kokoustila ja pieni luontopuoti. Keskus on auki aina, kun ovi on auki! Varmimmin olemme paikalla tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 12-15. Voit myös sopia tapaamisajan.

Etelä-Karjalan luonnon­suojelu­piiri

  • [email]
  • 040 670 1771
  • Katariinantori 6, 53900 Lappeenranta

Ajankohtaista

Ympäristöpalkinnot 2018

Etelä-Karjalan luonnonsuojelupiiri on myöntänyt metsävuoden 2018 ympäristöpalkinnot ruokolahtelaiselle Oiva Luukkoselle sekä Raija ja Ossi Tuuliaisen säätiölle. Lämpimät onnittelut!

Lue lisää