Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Etelä-Hämeen piiri

Etelä-Häme
Navigaatio päälle/pois

Etelä-Hämeen luon­non­suo­je­lu­pii­ri

Etelä-Hämeessä vaalitaan hämäläistä luontoa.

Paikallisyhdistykset Yhdistysnetti toimijoille

Kuva: Petri Hirva

Periaatteena kestävä kehitys

Etelä-Hämeen luonnonsuojelupiiri on yksi Suomen luonnonsuojeluliiton 15 alueellisesta jäsenjärjestöstä. Toiminta-alueemme sijaitsee Etelä-Hämeen luonnontieteellisen maakunnan eteläosassa Kanta- ja Päijät-Hämeessä. Piiri on perustettu 7.11.1976, ja nykyisin siihen kuuluu kymmenen paikallista luonnonsuojeluyhdistystä Hartolasta Ypäjälle, Somerolta Nastolaan.

Etelä-Hämeen luonnonsuojelupiiri toimii monimuotoisen luonnon ja puhtaan elinkelpoisen ympäristön puolesta. Piirin edistää luonnon- ja ympäristönsuojelua Etelä-Hämeen alueella. Kokoamme yhteen aktiivisia toimijoita, vapaaehtoisia sekä tuemme paikallisyhdistysten toimintaa mm. järjestämällä yhdessä retkiä ja tapahtumia. Vaalimme hämäläistä luontoa – tule mukaan toimimaan.

Etelä-Hämeen luonnonsuojelupiirin Facebook löytyy täältä.

Etelä-Hämeen luonnon­suojelu­piiri

  • [email]
  • 050 576 8953
  • Hämeentie 2 A 6 b, 13200 Hämeenlinna

Ajankohtaista

Etelä-Hämeen metsäryhmä perustettu

Suomen luonnonsuojeluliiton Etelä-Hämeen piirin alueella on päätetty perustaa metsien puolesta toimivien aktiivien ryhmä. Ryhmässä aloitellaan toimintaa nyt kesän 2023 aikana tutustumisen merkeissä. Sen lisäksi perehdymme arvokkaiden metsäalueiden löytämisen, tunnistamisen…

Lue lisää

Mielipide: Löperö kaivoslaki nakertaa uskoa demokratiaan

Etelä-Hämeessä on menneen kevään aikana kuultu paljon kaivosuutisia. Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukes on myöntänyt kaivosvaraukset mm. Heinolan Kuusisuolle, Asikkalan Kalkkisiin, Hämeenlinnan ja Janakkalan kupeeseen sekä Tammelaan siten, että Torronsuon kansallispuisto on kokonaisuudessaan kaivosvarausaluetta.

Lue lisää