Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjanmaan piiri

Pohjanmaa
Navigaatio päälle/pois

Pohjanmaan luonnon­suojelu­piiri

Suojelemme luontoa ja lajeja kolmen maakunnan alueella. Luonnonsuojelutyömme on tiedottamista ja vaikuttamista. Piirin toiminnasta vastaa hallitus yhdessä paikallisyhdistysten kanssa.

Suojele pohjalaissuota -kampanja Paikallisyhdistykset

Pohjalaisen luonnon puolesta

Luonnonsuojeluliiton Pohjanmaan piirin muodostavat sen 15 paikallisyhdistystä. Piiri edistää paikallista luonnon- ja ympäristönsuojelua yhdessä yhdistystensä kanssa järjestämällä talkoita, antamalla suosituksia maankäytöstä ja valvomalla kaavoitusta. Piirin toiminnasta vastaa vapaaehtoisista koostuva hallitus yhdessä työntekijöiden kanssa.

Pohjanmaan luonnon­suojelu­piiri

  • [email]
  • 040 934 6320
  • Valtionkatu 1 C, 60100 Seinäjoki

Ajankohtaista

Tärkeä väitöstyö liito-oravasta

Suomen luonnonsuojeluliiton Pohjanmaan piirin pitkäaikainen hallituksen jäsen, luotolainen Ralf Wistbacka on tehnyt väitöskirjan liito-oravasta. Wistbacka kertoo väitöskirjastaan Pohjanmaan piirin kevätkokouksessa torstaina 13.4.2023 Pietarsaaressa. LINKKI tapahtumaan. Kannattaa…

Lue lisää

Luontomarssi Vaasassa ja Kokkolassa

Luontomarssi marssitaan ympäri valtakuntaa 18.3.2023. Niin myös Vaasassa ja Kokkolassa. Kello 13 siis kaikki mukaan, ja kaverit messiin! Vaasassa marssi lähtee Hovioikeuden edestä, Kokkolassa torilta.

Lue lisää