Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Varsinais-Suomen piiri

Varsinais-Suomi
Navigaatio päälle/pois

Varsinais-Suomen luonnon­suojelu­piiri

Toimimme yhdessä paikallisyhdistystemme kanssa muutosvoimana luonnon suojelun ja monimuotoisuuden sekä kestävän elämäntavan ja ympäristön terveyden edistämiseksi.

Lue lisää toiminnastamme Paikallistoiminta

Kuva: Ana Schorin

Periaatteena kestävä kehitys

Suomen luonnonsuojeluliiton Varsinais-Suomen piiriin kuuluu 15 paikallisyhdistystä, joiden toimintaan voit osallistua eri tavoin. Olet lämpimästi tervetullut mukaan esimerkiksi talkoisiin tai yhdistysten retkille.

Luonnonsuojelupiiri tekee käytännön luonnonsuojelutyötä paikallisyhdistysten kanssa: järjestää ympäristötalkoita, antaa suosituksia maankäytöstä ja valvoo kaavoitusta.

Varsinais-Suomen luonnon­suojelu­piiri

  • [email]
  • 040 372 5301
  • Luonnonsuojelukeskus, Martinkatu 5, 20810 Turku

Ajankohtaista

Toukokuussa luontokerho 1.-3.-luokkalaisille Turussa

Tervetuloa mukaan Turun luonnonsuojeluyhdistyksen, Varsinais-Suomen luonnonsuojelupiirin ja Luonto-Liiton Varsinais-Suomen piirin lasten luontokerhoon Luonnonsuojelukeskukseen (Martinkatu 5, 20180 Turku). Luvassa on luontoaiheista askartelua ja retkeilyä kerho-ohjaajan opastuksella.…

Lue lisää

Ympäristöpalkinto Osmo Kivivuorelle

Suomen luonnonsuojeluliiton Varsinais-Suomen piirin ympäristöpalkinto myönnettiin tänä vuonna mynämäkeläiselle Osmo Kivivuorelle (s.1943). Palkinto luovutettiin Kivivuorelle luonnonsuojelupiirin syyskokouksessa 17.11. Kemiönsaarella. Kivivuori on koulutukseltaan arkkitehti.…

Lue lisää