Yri­ty­syh­teis­työ

Ainutlaatuinen luontomme tarvitsee säilyäkseen vastuunkantajia. Lähde mukaan edistämään suojelusaavutuksia Suomen suurimman ympäristöjärjestön kanssa!

Kuva: Markus Sirkka

Etusivu Yritysyhteistyö

Meillä on pitkä kokemus yhteistyöstä, joka tuottaa kaikille osapuolille lisäarvoa ja tukee luonnonsuojelutyömme jatkuvuutta. Vahva asiantuntemus tekee Suomen luonnonsuojeluliitosta luotettavan yhteistyökumppanin ja tutkitusti tehokkaan vaikuttajan.

Luonnonsuojeluliiton yritysyhteistyökumppanit tunnetaan vahvoista ympäristöarvoistaan. Meille on erityisen tärkeää, ettei niiden toiminta ei ole perustavanlaatuisessa ristiriidassa liiton suojelutavoitteiden kanssa. Yritysyhteistyö suunnitellaan aina ajankohtaisten luonnonsuojelutarpeiden mukaisesti. Kysy lisää eri laajuisista yhteistyömuodoista yritysyhteistyötiimiltämme.

Kumppaniyritykseksi

Vahvin yhteistyön muoto on pidempiaikainen kumppanuus, joka mahdollistaa paitsi suurimmat suojelulliset askeleet, myös näkyvimmät viestintäedut.

Lue lisää

Kannatusyritykseksi

Kannatusjäsenyys on erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille helppo tapa tukea luonnonsuojelutyötä.

Lue lisää

Pro bono -työ ja sisäinen ympäristötyö

Yrityksenne voi tarjota esimerkiksi viestintä- tai konsulttipalveluita vapaaehtoistyönä luonnonsuojelutyön tueksi. Liiton ympäristöjärjestelmä Ekokompassi ja ympäristömerkki EKOenergia auttavat teitä saavuttamaan ympäristötavoitteenne.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Teemme työtä ainutlaatuisen luontomme säilymiseksi. Erottaudu yrityksenä ja tue suomalaista luonnonsuojelua!

Yritysyhteistyöpäällikkö Pirjo Itkonen

  • +358 50 407 8266
  • pirjo.itkonen(a)sll.fi

Yritysyhteistyöpäällikkö Sini Tenkanen

  • +358406701118
  • sini.tenkanen(a)sll.fi

Yrityslahjoitus

Yrityksen voivat tukea luonnonsuojelutyötä myös lahjoituksella, jonka voi suunnata haluamalleen kohteelle.

Tee kertalahjoitus