Yri­ty­syh­teis­työ

Suomen luonnonsuojeluliiton yritystukijana olet varmistamassa konkreettisen luonnonsuojelutyön ainutlaatuisen luontomme säilyttämiseksi. Tule mukaan!

Kuva: Olli Korhonen. Kurjet tanssivat Luonnonsuojeluliiton ja LähiTapiolan yhteistyön avulla ennallistetulla Rastunsuon lintujärvellä, Pohjois-Savossa.

Etusivu Yritysyhteistyö

Ota yhteyttä

Tule mukaan edistämään suojelusaavutuksia Suomen suurimman ympäristöjärjestön kanssa!

Yritysyhteistyöpäällikkö Pirjo Itkonen

  • +358 50 407 8266
  • pirjo.itkonen(a)sll.fi

Yritysyhteistyöpäällikkö Raija Savikko

  • +358 44 793 7895
  • raija.savikko(a)sll.fi

Tutustu yritysyhteistyön eri muotoihin

Luonnonsuojeluliitolla on pitkä kokemus tuloksellisesta yhteistyöstä yritysten kanssa. Yhteistyö tuottaa kaikille osapuolille lisäarvoa ja tukee luonnonsuojelutyön jatkuvuutta. Vahva asiantuntemus tekee meistä luotettavan yhteistyökumppanin ja tutkitusti tehokkaan vaikuttajan. Luonnonsuojeluliiton yritysyhteistyökumppanit puolestaan tunnetaan ympäristöarvoistaan.

Yritykset voivat tukea luonnonsuojelutyötämme laajemman kumppanuuden, kannatusyritysjäsenyyden tai yrityslahjoituksen muodossa. Tutustu yhteistyömuotoihin alta tai ota meihin yhteyttä, ja autamme yritystäsi valitsemaan sopivimman vaihtoehdon.

Kumppanuus

Laajin yhteistyömuoto, joka mahdollistaa suurimmat suojelulliset askeleet ja näkyvimmät viestintäedut.

Lue lisää

Kannatusjäsenyys

Kannatusjäsenyys on erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille suunnattu yhteistyömuoto.

Lue lisää

Yrityslahjoitus

Lahjoitus on helppo tapa tukea luonnonsuojelutyötä, ja sen voi ohjata haluamalleen kohteelle.

Tee kertalahjoitus

Yritysyhteistyön uutisia

Saimaannorpalle kerätty 120 000 euroa Raikastamon norppamehuilla

Raikastamon norppamehuilla on kerätty varoja saimaannorpan suojeluun vuodesta 2017. Ainutlaatuinen ja Suomen ainoa kotoperäinen nisäkäs saimaannorppa on saanut mehujen avulla tukea jo 120 000 eurolla. Saadun tuen avulla on tehty konkreettisia toimia, joilla varjellaan koko saimaannorppakantaa ja aivan erityisesti nuoria norppia ja kuutteja.

Lue lisää

Mökkiyö luonnon puolesta

Nolla on luontomatkailukonsepti, joka kutsuu yöpymään luonnon keskelle kauniisiin, minimalistisiin retkeilymajoihin. Jokaisesta yöpymisestä lahjoitetaan 5 euroa Luonnonsuojeluliiton työlle.

Lue lisää

Juomapullot uhanalaisten puolella

Syksyisille kävely- tai sieniretkille sopii seuraksi Suomen luonnonsuojeluliiton ja SIGGin yhteistyössä lanseeraama Uhanalaiset-juomapullosarja. Pullojen pintaa koristaa kaksi metsiemme uhanalaista lajia, liito-orava ja töyhtötiainen.

Lue lisää