Yri­ty­syh­teis­työ

Ainutlaatuinen luontomme tarvitsee säilyäkseen vastuunkantajia. Lähde mukaan edistämään suojelusaavutuksia Suomen suurimman ympäristöjärjestön kanssa!

Etusivu Yritysyhteistyö

Meillä on pitkä kokemus yhteistyöstä, joka tuottaa kaikille osapuolille lisäarvoa ja tukee luonnonsuojelutyömme jatkuvuutta. Vahva asiantuntemus tekee Suomen luonnonsuojeluliitosta luotettavan yhteistyökumppanin ja tutkitusti tehokkaan vaikuttajan.

Luonnonsuojeluliiton yritysyhteistyökumppanit tunnetaan vahvoista ympäristöarvoistaan. Meille on erityisen tärkeää, ettei niiden toiminta ei ole perustavanlaatuisessa ristiriidassa liiton suojelutavoitteiden kanssa. Yritysyhteistyö suunnitellaan aina ajankohtaisten luonnonsuojelutarpeiden mukaisesti. Kysy lisää eri laajuisista yhteistyömuodoista yritysyhteistyötiimiltämme.

Kump­pa­niy­ri­tyk­sek­si

Vahvin yhteistyön muoto on pidempiaikainen kumppanuus, joka mahdollistaa paitsi suurimmat suojelulliset askeleet, myös näkyvimmät viestintäedut.

Lue lisää

Kan­na­tus­yri­tyk­sek­si

Kannatusjäsenyys on erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille helppo tapa tukea luonnonsuojelutyötä.

Lue lisää

Yrityksen
joululahja luonnolle

Mietitkö vaihtoehtoa yrityksenne joululahjaksi tälle vuodelle? Lahjoittamalla Suomen luonnonsuojeluliitolle tuet kotimaista luonnonsuojelutyötä. Joululahjoituksen tehneet yritykset saavat käyttöönsä sähköisen kortin, jolla lahjoituksesta on helppo viestiä asiakkaille ja yhteistyökumppaneille.

Lue lisää

Muut yritysyhteistyömuodot Pro bono -työ ja sisäinen ympäristötyö

Yrityksenne voi tarjota esimerkiksi viestintä- tai konsulttipalveluita vapaaehtoistyönä luonnonsuojelutyön tueksi. Liiton ympäristöjärjestelmä Ekokompassi ja ympäristömerkki EKOenergia auttavat teitä saavuttamaan ympäristötavoitteenne.

Lue lisää
“Luonnonsuojelutyö tarvitsee onnistuakseen laajan kirjon erilaisia toimijoita kansalaisjärjestöistä julkishallintoon, yrityksiin ja kuluttajiin. Yhteistyö kestävään toimintaan sitoutuneiden yritysten kanssa antaa meille mahdollisuuden tehdä enemmän ja tehokkaammin. Tervetuloa mukaan!”

Päivi Lundvall , Suomen luonnonsuojeluliiton toiminnanjohtaja

Ota yhteyttä

Teemme työtä ainutlaatuisen luontomme säilymiseksi. Erottaudu yrityksenä ja tue suomalaista luonnonsuojelua!

Vs. Yritysyhteistyöpäällikkö Petter Nissinen

  • +358 40 646 3441
  • petter.nissinen(a)sll.fi

Yritysyhteistyöpäällikkö Sini Tenkanen

  • +358 40 670 1118
  • sini.tenkanen(a)sll.fi

Ker­ta­lah­joi­tus

Yksilöt ja yritykset voivat tehdä myös kertalahjoituksia luonnonsuojelutyön tueksi

Tee kertalahjoitus