Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Karjalan piiri

Pohjois-Karjala
Navigaatio päälle/pois

Pohjois-Karjalan piiri

Suojellaan yhdessä Pohjois-Karjalan ainutlaatuista luontoa!

Toimintaa Liity joukkoon

Kuva: Ari Lehtinen

Yhdessä suojelemme suomalaisen luonnon

Suomen luonnonsuojeluliiton Pohjois-Karjalan piiri edistää luonnon- ja ympäristönsuojelua toimimalla asiantuntijana ja yhteistyötahona eri verkostoissa sekä vaikuttamalla maakuntaa koskevaan päätöksentekoon laatimalla lausuntoja ja kannanottoja.

Suomen luonnonsuojeluliitossa on 160 paikallisyhdistystä ja 15 piirijärjestöä. Pohjois-Karjalan piiriin kuuluvat kahdeksan paikallisyhdistystä: Enon luonnonystävät, Ilomantsin luonnonystävät, Joensuun seudun luonnonystävät, Keski-Karjalan Luonto, Kontiolahden luonnonystävät, Lieksan luonnonystävät, Outokummun luonnonystävät ja Ylä-Karjalan luonnonystävät. Pohjois-Karjalassa toimii lisäksi lasten ja nuorten Savo-Karjalan Luonto-Liitto.

Tule mukaan luonnonsuojelutyöhön ottamalla yhteyttä paikallisyhdistyksiimme! Maakunnallisesti tärkeissä luonnon- ja ympäristönsuojelun kysymyksissä piirin asiantuntijat ovat apunasi.

Suomen luonnonsuojeluliiton Pohjois-Karjalan piiri

  • [email]
  • 040 543 0011
  • Keskijärventie 75, 82120 Keskijärvi

Ajankohtaista

Valkoposkihanhien karkotuskeinot oltava monipuoliset

Karjalaisen pääkirjoituspalstan valkoposkihanhien karkotusta koskevassa kannanotossa 9.9.2020 Suomen luonnonsuojeluliiton Pohjois-Karjalan piiriä syytettiin kiusanteosta ja häikäilemättömästä välinpitämättömyydestä maanviljelijöitä kohtaan. Samaisessa kirjoituksessa…

Lue lisää

Lausunto Pohjois-Karjalan alueellisesta metsäohjelmasta 2021-2025

Suomen luonnonsuojeluliiton Pohjois-Karjalan piiri (jatkossa luonnonsuojelupiiri) pitää hyvänä, että Pohjois-Karjalan alueellisessa metsäohjelmassa (jatkossa metsäohjelma) on nostettu esiin puuntuotannon ja metsätalouden lisäksi useita tärkeitä aihekokonaisuuksia, joihin tulee jatkossa metsätalouden harjoittamisessa panostaa entistä enemmän. Näitä ovat muun muassa luonnon monimuotoisuuden vähenemisen…

Lue lisää