Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Karjalan piiri

Pohjois-Karjala
Navigaatio päälle/pois

Pohjois-Karjalan piiri

Suojellaan yhdessä Pohjois-Karjalan ainutlaatuista luontoa!

Toimintaa Liity joukkoon

Kuva: Ari Lehtinen

Yhdessä suojelemme suomalaisen luonnon

Suomen luonnonsuojeluliiton Pohjois-Karjalan piiri edistää luonnon- ja ympäristönsuojelua toimimalla asiantuntijana ja yhteistyötahona eri verkostoissa sekä vaikuttamalla maakuntaa koskevaan päätöksentekoon laatimalla lausuntoja ja kannanottoja.

Suomen luonnonsuojeluliitossa on 160 paikallisyhdistystä ja 15 piirijärjestöä. Pohjois-Karjalan piiriin kuuluvat kahdeksan paikallisyhdistystä: Enon luonnonystävät, Ilomantsin luonnonystävät, Joensuun seudun luonnonystävät, Keski-Karjalan Luonto, Kontiolahden luonnonystävät, Lieksan luonnonystävät, Outokummun luonnonystävät ja Ylä-Karjalan luonnonystävät. Pohjois-Karjalassa toimii lisäksi lasten ja nuorten Savo-Karjalan Luonto-Liitto.

Tule mukaan luonnonsuojelutyöhön ottamalla yhteyttä paikallisyhdistyksiimme! Maakunnallisesti tärkeissä luonnon- ja ympäristönsuojelun kysymyksissä piirin asiantuntijat ovat apunasi.

Suomen luonnonsuojeluliiton Pohjois-Karjalan piiri

  • [email]
  • 040 543 0011
  • Keskijärventie 75, 82120 Keskijärvi

Ajankohtaista

Valitus Kolin Ipatin rinteiden valaistuksesta

Valitus Itä-Suomen hallinto-oikeuteen Ympäristöministeriön päätöksestä Kolin Ipatin rinteiden valaistuksesta Kolin kansallispuistossa, 10.3.2023 Dnrot: VN/2769/2023; VN/2769/2023-YM-2; POKELY/519/2022 Poikkeuslupahakemus Kolin rinteiden lisävalaistukseen

Lue lisää

Norppaturvallisia katiskoita valmistui Niemisessä

Suomen luonnonsuojeluliitton ja Niemisen–Venturin osakaskunnan  katiskapajassa valmistui toistakymmentä norpille turvallisen Saimaa-katiskaa.Katiskapaja järjestettiin Rääkkylässä Niemisen Urheilutalolla keskiviikkona 29.3.2023. Yhden katiskan tekemiseen kului äkkinäiseltäkin…

Lue lisää