Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Karjalan piiri

Pohjois-Karjala
Navigaatio päälle/pois

Pohjois-Karjalan piiri

Suojellaan yhdessä Pohjois-Karjalan ainutlaatuista luontoa!

Toimintaa Liity joukkoon

Kuva: Ari Lehtinen

Yhdessä suojelemme suomalaisen luonnon

Suomen luonnonsuojeluliiton Pohjois-Karjalan piiri edistää luonnon- ja ympäristönsuojelua toimimalla asiantuntijana ja yhteistyötahona eri verkostoissa sekä vaikuttamalla maakuntaa koskevaan päätöksentekoon laatimalla lausuntoja ja kannanottoja.

Suomen luonnonsuojeluliitossa on 160 paikallisyhdistystä ja 15 piirijärjestöä. Pohjois-Karjalan piiriin kuuluvat kahdeksan paikallisyhdistystä: Enon luonnonystävät, Ilomantsin luonnonystävät, Joensuun seudun luonnonystävät, Keski-Karjalan Luonto, Kontiolahden luonnonystävät, Lieksan luonnonystävät, Outokummun luonnonystävät ja Ylä-Karjalan luonnonystävät. Pohjois-Karjalassa toimii lisäksi lasten ja nuorten Savo-Karjalan Luonto-Liitto.

Tule mukaan luonnonsuojelutyöhön ottamalla yhteyttä paikallisyhdistyksiimme! Maakunnallisesti tärkeissä luonnon- ja ympäristönsuojelun kysymyksissä piirin asiantuntijat ovat apunasi.

Suomen luonnonsuojeluliiton Pohjois-Karjalan piiri

  • [email]
  • 045 78372748
  • Rantakatu 23 A 2.krs (sis.käynti Niskakadulta), 80100 Joensuu

Ajankohtaista

Luonnonsuojeluliitto kannustaa norppaturvalliseen kalastukseen jakamalla sata katiskaa Liperissä – Juha “Norppa” Taskinen ja Kari “Hissu” Hietalahti esittelevät norppaturvallista rysää

Luonnonsuojeluliitto kannustaa norppaturvalliseen kalastukseen jakamalla sata katiskaa Liperissä – Juha “Norppa” Taskinen ja Kari “Hissu” Hietalahti esittelevät norppaturvallista rysää Suomen luonnonsuojeluliitto järjestää Vaihda verkot katiskaan -tapahtuman Liperin…

Lue lisää