Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Karjalan piiri

Pohjois-Karjala
Navigaatio päälle/pois

Pohjois-Karjalan piiri

Suojellaan yhdessä Pohjois-Karjalan ainutlaatuista luontoa!

Toimintaa Liity joukkoon

Kuva: Ari Lehtinen

Yhdessä suojelemme suomalaisen luonnon

Suomen luonnonsuojeluliiton Pohjois-Karjalan piiri edistää luonnon- ja ympäristönsuojelua toimimalla asiantuntijana ja yhteistyötahona eri verkostoissa sekä vaikuttamalla maakuntaa koskevaan päätöksentekoon laatimalla lausuntoja ja kannanottoja.

Suomen luonnonsuojeluliitossa on 160 paikallisyhdistystä ja 15 piirijärjestöä. Pohjois-Karjalan piiriin kuuluvat kahdeksan paikallisyhdistystä: Enon luonnonystävät, Ilomantsin luonnonystävät, Joensuun seudun luonnonystävät, Keski-Karjalan Luonto, Kontiolahden luonnonystävät, Lieksan luonnonystävät, Outokummun luonnonystävät ja Ylä-Karjalan luonnonystävät. Pohjois-Karjalassa toimii lisäksi lasten ja nuorten Savo-Karjalan Luonto-Liitto.

Tule mukaan luonnonsuojelutyöhön ottamalla yhteyttä paikallisyhdistyksiimme! Maakunnallisesti tärkeissä luonnon- ja ympäristönsuojelun kysymyksissä piirin asiantuntijat ovat apunasi.

Suomen luonnonsuojeluliiton Pohjois-Karjalan piiri

  • [email]
  • 045 78372748
  • Rantakatu 23 A 2.krs (sis.käynti Niskakadulta), 80100 Joensuu

Ajankohtaista

Mielipide: Hoskosen haikailun perusteet eivät kestä tarkastelua

Kansanedustaja Hoskosen kirjoituksessa (Karjalainen 5.3.) on tunkkaisten turvekerrosten alla pieni siemen totuutta - on todellakin kestämätöntä, että Suomeen tuodaan toiselta puolelta Eurooppaa jätettä poltettavaksi. On nurinkurista, että rahtaamme eestaas roskia ympäri maailma, ja iso osa niistä päätyy poltettaviksi.

Lue lisää

Valitus Kolin Ipatin rinteiden valaistuksesta on hylätty

Itä-Suomen hallinto-oikeus on hylännyt piirin valituksen koskien Kolin kansallispuiston alueella toimivan Ipatin lasketturinteiden valaistuksen rakentamista. Piirin mielestä hanke on jälleen yksi askel siinä monivaiheisessa kehityksessä, jolla Kolin kansallispuiston perustamistarkoituksen…

Lue lisää