Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Karjalan piiri

Pohjois-Karjala
Navigaatio päälle/pois

Pohjois-Karjalan piiri

Suojellaan yhdessä Pohjois-Karjalan ainutlaatuista luontoa!

Toimintaa Liity joukkoon

Kuva: Ari Lehtinen

Yhdessä suojelemme suomalaisen luonnon

Suomen luonnonsuojeluliiton Pohjois-Karjalan piiri edistää luonnon- ja ympäristönsuojelua toimimalla asiantuntijana ja yhteistyötahona eri verkostoissa sekä vaikuttamalla maakuntaa koskevaan päätöksentekoon laatimalla lausuntoja ja kannanottoja.

Suomen luonnonsuojeluliitossa on 160 paikallisyhdistystä ja 15 piirijärjestöä. Pohjois-Karjalan piiriin kuuluvat kahdeksan paikallisyhdistystä: Enon luonnonystävät, Ilomantsin luonnonystävät, Joensuun seudun luonnonystävät, Keski-Karjalan Luonto, Kontiolahden luonnonystävät, Lieksan luonnonystävät, Outokummun luonnonystävät ja Ylä-Karjalan luonnonystävät. Pohjois-Karjalassa toimii lisäksi lasten ja nuorten Savo-Karjalan Luonto-Liitto.

Tule mukaan luonnonsuojelutyöhön ottamalla yhteyttä paikallisyhdistyksiimme! Maakunnallisesti tärkeissä luonnon- ja ympäristönsuojelun kysymyksissä piirin asiantuntijat ovat apunasi.

Suomen luonnonsuojeluliiton Pohjois-Karjalan piiri

  • [email]
  • 040 543 0011
  • Keskijärventie 75, 82120 Keskijärvi

Ajankohtaista

Lausunto Pohjois-Karjalan maakuntakaava 2040 1. vaiheen OAS:sta

Suomen luonnonsuojeluliiton Pohjois-Karjalan piiri pitää merkittävänä parannuksena tulevassa vaihemaakuntakaavaprosessissa sitä, että luonto- ja ympäristöjärjestöjen varsinaisten jäsenten määrä on ohjausryhmässä kaksi entisen yhden sijaan. Ympäristöjärjestöjen osaaminen tulee huomioida erityisesti luonnonvaroja, luontoa ja ympäristöä koskevassa kaavatyössä. Täysipainoinen osallistuminen maakuntakaavatyöhön…

Lue lisää

Tiedote valkoposkihanhien aiheuttamista vahingoista

Valkoposkihanhien aiheuttamat vahingot viljelijöille ovat tuntuvia. Ei ole oikein, että viljelijät jäävät yksin rauhoitetun lajin suojelusta koituvien ongelmien kanssa. Valkoposkihanhien suojelu on EU-tasoinen suojelupäätös, jonka ratkaisemiseksi tulee jäsenvaltiossa tehdä…

Lue lisää