Jäsenet ovat meille tärkeitä! Luonnonsuojeluliitto tarvitsee rohkeita ja luonnon puolia pitäviä ihmisiä. Mitä enemmän meitä on, sitä paremmin pystymme vaikuttamaan. Jäsenyydelläsi tuet konkreettisesti työtämme suomalaisen luonnon puolesta.

Suomen luonnonsuojeluliitossa on 30 000 jäsentä. Paikallisyhdistyksiä toimii joka puolella Suomea. Jäsenenä vaikutat luonnon tilaan ja tulevaisuuteen. Liittyessäsi Suomen luonnonsuojeluliittoon sinut liitetään oman paikallisyhdistyksesi jäseneksi, kun yhdistyksen hallitus on hyväksynyt jäsenhakemuksesi. Voit valita myös mökkikuntasi tai muun haluamasi yhdistyksen jäsenyyden. Voit tarkistaa ja muuttaa yhdistystäsi sähköisessä jäsenpalvelussa tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Pääset nauttimaan luonnosta ja tapaamaan muita luonnonystäviä. Luonnonsuojeluliiton retket ja tapahtumat ovat avoimia – voit ottaa mukaan perheesi ja ystäväsi. Samalla saat vaikuttamiskanavan oman paikkakuntasi, maakunnan ja valtakunnan luontoon ja ympäristöön.

Tervetuloa retkille!

Suomen luonnonsuojeluliiton yhdistykset järjestävät vuosittain yli 1000 retkeä metsiin, soille, niityille ja rantakallioille. Tutustu retkitarjontaan ja valitse itseäsi kiinnostava kohde. Mukana on myös erilaisia luonnonhoitotalkoita, seminaareja ja tutustumiskäyntejä erilaisiin kohteisiin.

Selaa tapahtumia

Jäsenedut

Kysyttävää jäsenasioissa?

Luonnonsuojelija on Suomen suurimman ympäristöjärjestön Suomen luonnonsuojeluliiton jäsenlehti. Yli 30 000 jäsenen ja tukijan lisäksi lehteä lukevat poliittiset päättäjät, kirjastojen vierailijat sekä jäsenten perheet ja tuttavat.

Luonnonsuojelija-jäsenlehti on tärkeä lehti lukijoilleen. Yhden lukijan sanoin: ”Lempilehteni, joka pitää airot meressä, jalat polulla ja sydämen taivaalla!”