Jäsenet ovat meille tärkeitä! Luonnonsuojeluliitto tarvitsee rohkeita ja luonnon puolia pitäviä ihmisiä. Mitä enemmän meitä on, sitä paremmin pystymme vaikuttamaan. Jäsenyydelläsi tuet konkreettisesti työtämme suomalaisen luonnon puolesta.

Suomen luonnonsuojeluliitossa on 30 000 jäsentä. Paikallisyhdistyksiä toimii joka puolella Suomea. Jäsenenä vaikutat luonnon tilaan ja tulevaisuuteen. Liittyessäsi Suomen luonnonsuojeluliittoon sinut liitetään oman paikallisyhdistyksesi jäseneksi, kun yhdistyksen hallitus on hyväksynyt jäsenhakemuksesi. Voit valita myös mökkikuntasi tai muun haluamasi yhdistyksen jäsenyyden. Jos opiskelet päätoimisesti, voit liittyä opiskelijajäseneksi. Opiskelijajäsenenä olet sekä Luonnonsuojeluliiton että Luonto-Liiton jäsen ja saat molempien järjestöjen jäsenedut. Perhejäseneksi voit liittyä, jos kanssasi samassa osoitteessa asuu jo jäsen. Voit tarkistaa ja muokata jäsentietojasi sähköisessä jäsenpalvelussa tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Luonnonsuojeluliiton jäsenenä pääset nauttimaan luonnosta ja tapaamaan muita luonnonystäviä. Luonnonsuojeluliiton retket ja tapahtumat ovat avoimia – voit ottaa mukaan perheesi ja ystäväsi. Samalla saat vaikuttamiskanavan oman paikkakuntasi, maakunnan ja valtakunnan luontoon ja ympäristöön.

Etkö ole vielä Luonnonsuojeluliiton jäsen? Tee helppo luontoteko ja liity nyt jäseneksi!

Jäsenedut

Kysyttävää jäsenasioissa?

Luonnonsuojelija on Suomen suurimman ympäristöjärjestön Suomen luonnonsuojeluliiton jäsenlehti. Yli 30 000 jäsenen ja tukijan lisäksi lehteä lukevat poliittiset päättäjät, kirjastojen vierailijat sekä jäsenten perheet ja tuttavat.

Luonnonsuojelija-jäsenlehti on tärkeä lehti lukijoilleen. Yhden lukijan sanoin: ”Lempilehteni, joka pitää airot meressä, jalat polulla ja sydämen taivaalla!”