Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto
Navigaatio päälle/pois

Luon­non­suo­je­lu­lii­ton verkkosivut uudistuivat

Olet saapunut Luonnonsuojeluliiton uudistuneille verkkosivuille – toivottavasti pidät näkemästäsi! Sivumme ovat kokeneet täydellisen muodonmuutoksen. Katso tästä, mikä on muuttunut ja kuinka löydät uusilta sivuiltamme etsimäsi tiedon.

Kuva: Eero Korhola

Uusi sivusto on ulkoasultaan entistä kuvallisempi ja toimii aiempaa paremmin mobiililaitteilla. Sisällön ytimenä on edelleen kotimainen luonnonsuojelutyö: sivujen tarkoituksena on kertoa, mitä Suomen suurimman ympäristöjärjestön työhön kuuluu ja kuinka siihen voi osallistua.

Olet parhaillaan Luonnonsuojeluliiton pääsivustolla. Uuden verkkosivumallin ovat ottaneet käyttöön myös monet paikallisyhdistyksemme ja -piirimme, ja tulevien kuukausien aikana sama visuaalinen ilme tulee tutuksi yhä useamman yhdistyksen ja piirin verkkosivuilla. Tutustu 160 paikallisyhdistyksen voimin pyörivään paikallistoimintaamme täällä.

Sivuston sisältöä voi tutkia valikosta, jonka saa esiin napsauttamalla ruudun vasemmassa yläkulmassa sijaitsevaa kolmen vaakaviivan muodostamaa ”hampurilaispainiketta”. Navigaation saa piiloon painamalla ruksia valikon vasemmassa yläreunassa.

Navigaation saa näkyviin napsauttamalla valikkokuvaketta ruudun vasemmassa yläkulmassa. Valikko menee piiloon klikkaamalla ruksia samasta kohdasta.

Työmme tärkeimmät painopisteet löydät otsikon mitä me teemme alta. Uutena kokonaisuutena löydät esimerkiksi tietopaketin yhteiskunnallisesta vaikuttamistyöstämme. Lue ja tutustu toimintaamme ympäristön edunvalvojana muun muassa maakuntauudistuksen yhteydessä.

Jos haluat tutustua Luonnonsuojeluliittoon järjestönä ja lukea arvoistamme sekä tavoitteistamme, katso tietoa meistä. Työntekijöiden, liittohallituksen sekä -valtuuston yhteystiedot löydät täältä.

Voit tukea työtämme suomalaisen luonnon puolesta tekemällä lahjoituksen. Ruudun oikeasta yläkulmasta löydät painikkeen, josta painamalla pääset siirtymään lahjoitussivulle, josta löydät eri lahjoitustavat ja -kohteet. Lue lisää tavoista tulla mukaan toimintaan täältä.

Kun vierität sivua milloin tahansa hieman ylöspäin, saat esiin työkalurivin, jonka vasemmassa reunassa on valikkopainike ja oikealla hakutoiminto sekä linkki lahjoitussivulle. Klikkaamalla keskellä näkyvää Suomen luonnonsuojeluliiton logoa pääset palaamaan etusivulle.

Jos et löydä sivuilta hakemaasi tietoa, kokeile hakutoimintoa. Haku löytyy ruudun oikeasta yläkulmasta. Saat valikkopainikkeen, hakutoiminnon ja lahjoituspainikkeen sisältävän työkalurivin esille sivun yläreunaan milloin tahansa, kun vierität sivua hieman ylöspäin.

Uutiset ja tapahtumat rinnakkain

Etusivulta löydät ajankohtaista-otsikon alta tuoreimpien uutisten, tiedotteiden ja lausuntojen virran. Niiden vieressä näet koosteen tapahtumista, joita Luonnonsuojeluliiton yhdistykset ja piirit järjestävät eri puolilla maata. Tapahtumakalenterissa voit selata ja hakea tapahtumia paikkakunnan ja tapahtumatyypin perusteella.

Etusivulta löydät rinnakkain tuoreimmat uutiset sekä Luonnonsuojeluliiton paikallisyhdistysten ja -piirien järjestämät tapahtumat.

Samankaltainen tuoreet artikkelit ja tapahtumat yhdistävä syöte löytyy teemakohtaisesti suodatettuna jokaisen aihealueen pääsivulta. Jos haluat esimerkiksi nähdä, millaisia metsäaiheisia tapahtumia on lähiaikoina luvassa eri puolella maata ja lukea tuoreimmat metsäaiheiset uutiset, siirry metsät-osion pääsivulle.

Vanhempia tiedotteita, uutisia ja lausuntoja voit selata arkistosta. Ladattavat esitteet, oppaat ja muut aineistot löydät materiaalipankista.

Kerro mielipiteesi

Sivuston sisältö täydentyy ja sen toiminnallisuutta kehitetään jatkuvasti. Jos haluat lähettää palautetta uusista verkkosivuistamme, se onnistuu helpoiten käyttämällä palautelomaketta. Valitse lomakkeessa palautteesi aiheeksi verkkosivut, jotta viesti päätyy oikealle vastaanottajalle.

Jaa sosiaalisessa mediassa