Graafinen suunnittelija

Haemme graafista suunnittelijaa kehittämään ja toteuttamaan norppatalon visuaalista ilmettä. Pesti on uusi ja vakituinen. Toimistomme sijaitsee Lauttasaaressa ja teemme toistaiseksi töitä hybridisti. Hae tehtävään viimeistään 2.1.2023.

Lue lisää

Virtavesien asiantuntija

Haluatko olla mukana vapauttamassa vangittuja virtoja? Haemme Helsingin toimistolle virtavesien asiantuntijaa ja hyvää kirjoittajaa määräaikaiseen työsuhteeseen valmistelemaan materiaalipakettia virtavesien vapauttamisen tueksi. Hae tehtävään viimeistään 2.1.2023.

Lue lisää

Kaivosliikkeet, yhdistykset, tutkijat ja vaikuttajat vaativat vetoomuksessa kaivosjätteiden sääntelyn tiukentamista

Kaivosliikkeet vaativat yhdessä Suomen luonnonsuojeluliiton kanssa kaivosjätteiden sääntelyn tiukentamista. Kaivosvetoomus.fi ja Luonnonsuojeluliitto järjestävät keskiviikkona 7.12. Pikkuparlamentissa tapahtuman Kaivosjätteet kuriin – kaivannaisjäteasetus käytäntöön! Tapahtumassa julkaistaan jätteiden ongelmia käsittelevä Luonnonsuojeluliiton raportti sekä kaivosliikkeiden vetoomus.

Lue lisää

Kampanjakoordinaattori

Oletko vahva kampanjaosaaja, jolla projektit pysyvät tiukasti käsissä? Tule tekemään töitä Suomen luonnonsuojeluliittoon luontokadon ja ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi. Työpisteesi sijaitsee Luonnonsuojeluliiton toimistolla Helsingin Lauttasaaressa. Työ edellyttää jonkin verran matkustamista ja iltatöitä. Lähetä hakemuksesi viimeistään 2.1.2023.

Lue lisää

Suuretkin virrat vapaiksi vaelluskalojen kulkea

Toiminnanjohtaja Tapani Veistola puhui Vaelluskaladelegaation seminaarissa Eduskunnassa 1.12.2022. Luonnonsuojeluliitolle on tärkeää, että vaelluskalojen kulku ja virtavesien ympäristövirtaama turvataan kaikissa joissa – myös suurissa, kuten Kemijoessa.

Lue lisää

Viestinnän asiantuntija

Haemme viestinnän asiantuntijaa tekemään kanssamme vaikuttavaa monikanavaista viestintää sekä pitämään somekanaviemme lankoja käsissään. Pesti on uusi ja vakituinen. Toimistomme sijaitsee Lauttasaaressa ja teemme toistaiseksi töitä hybridisti. Hae tehtävään viimeistään 1.1.2023.

Lue lisää

Suomen ensimmäinen ilmasto-oikeudenkäynti vireille – Greenpeace ja Suomen luonnonsuojeluliitto valittavat valtion ilmastopäätöksestä riittämättömien hiilinielutoimien takia

Ympäristöjärjestöt Suomen luonnonsuojeluliitto ja Greenpeace vievät valtioneuvoston riittämättömät ilmastotoimet oikeuteen. Järjestöt hakevat korkeimmasta hallinto-oikeudesta oikeusturvaa, koska Suomen ilmastolain mukainen hiilineutraaliustavoite vuodelle 2035 uhkaa jäädä hiilinielujen romahdettua toteutumatta, eikä valtioneuvosto ole ryhtynyt riittäviin toimiin tilanteen korjaamiseksi. Kyseessä on Suomen ensimmäinen ilmasto-oikeudenkäynti.

Lue lisää
Ladataan

Valitettavasti hakusi ei tuottanut tuloksia.