Kan­sain­vä­li­nen yhteistyö

Kansainvälisen yhteistyömme tavoitteisiin kuuluvat sekä ympäristönsuojelu että inhimillisen kehityksen tukeminen. Suomen luonnonsuojeluliiton tämänhetkinen yhteistyö keskittyy luonnonsuojeluun Venäjällä ja Madagaskarilla.

Kuva: Titta Lassila

Etusivu Mitä me teemme Kansainvälinen yhteistyö

Kansainvälisen yhteistyömme tavoitteet

Autamme paikallisia järjestöjä ja yhteisöjä toteuttamaan luonnonsuojelua ja edistämään lähiympäristönsä kestävää maankäyttöä.

Tutustu tavoitteisiimme

Toiminta ja saavutukset

Lähialueyhteistyöllämme Venäjällä olemme edistäneet huomattavasti metsien suojelua. Kehitysyhteistyö Madagaskarilla on parantanut ainutlaatuisten luonnonmetsien ja kosteikon suojelua sekä vahvistanut paikallista osaamista.

Tutustu toimintaamme

Näin voit auttaa

Voit tukea kansainvälistä työtämme vaikkapa lahjoittamalla lentopisteesi. Kehitysyhteistyötämme voi tukea myös yritysyhteistyöllä, josta on etuja molemmille osapuolille.

Katso mitä sinä voit tehdä

Ajankohtaista

Indrin vieraana Madagaskarilla

"Jo ennen indrin kohtaamista olin kuunnellut sen aavemaista huutoa sumuisen metsän keskeltä." Näin kuvailee Madagaskar-hankkeen koordinaattori Laura Blomberg lempipaikkaansa Mitsinjo Parkia.

Lue lisää

Norppaturvallinen Saimaa-katiska Laatokalle

Suomen luonnonsuojeluliitto tekee itärajan ylittävää yhteistyötä suurten järvien ympäristökasvatuksessa. Osallistuimme 25.5.–27.5. Venäjän Kurkijoella tapahtumaan, jossa edistetään Saimaan, Laatokan ja Baikalin ympäristökasvatusta.

Lue lisää

Mitä on luonnonsuojelujohtajalla mielessä herätessä?

Kansainvälinen luonnonsuojeluliitto (IUCN) on maailman mahtavin luonnonsuojeluverkosto. Perustajajäseniin vuonna 1948 kuului myös Suomen luonnonsuojeluliitto. Juhlavuoden ensimmäinen tapahtuma oli tammikuun päätteeksi Helsingissä ja siihen osallistui myös pääjohtaja Inger Andersen.

Lue lisää