Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto
Navigaatio päälle/pois

Ilves tarvitsee apuasi – lahjoita oi­keu­den­käyn­ti­ku­lui­hin

Suomen luonnonsuojeluliitto on käynnistänyt keräyksen ilveksen avuksi. Varat käytetään mahdollisiin oikeudenkäyntikuluihin, kun Luonnonsuojeluliiton piirit ja yhdistykset valittavat mahdollisimman monesta ilveksen kaatoluvasta. Ole ilveksen asianajaja ja lahjoita MobilePaylla numeroon 27001.

Ilves. Kuva Eemeli Peltonen, Vastavalo
Kuva: Eemeli Peltonen / Vastavalo

Riistakeskus on myöntänyt peräti 300 poikkeuslupaa ilvesten tappamiseen. Tämä vastaa yli 12 prosenttia Suomen ilveskannasta. Ilves on EU:n tiukasti suojelema, rauhoitettu laji, ja maa- ja metsätalousministeriön perusteet ilvesten tappamiselle ontuvat pahasti. Tällä hetkellä ainoa tehtävissä oleva asia on paikallisiin hallinto-oikeuksiin valittaminen.

Suomen luonnonsuojeluliiton piirit ja yhdistykset ympäri Suomen voivat paikallisina järjestöinä valittaa kaatoluvista. Me myös aiomme pitää ilveksen puolia ja valitamme mahdollisimman monesta poikkeusluvasta.

Tarvitsemme kuitenkin apua mahdollisiin oikeudenkäyntikuluihin. Ole ilveksen asianajaja ja lahjoita oikeudenkäyntikuluihin MobilePaylla numeroon 27001. Mainitse viestikentässä ilves.

Jos sinulla ei ole MobilePayta, voit tehdä kertalahjoituksen nettisivuillamme.

Mikäli lahjoituksia kertyy enemmän kuin oikeudenkäynneistä tulee kuluja, varat käytetään muihin luonnon puolesta käytäviin oikeustaistoihin.

Rahankeräyslupa RA/2022/199

Jaa sosiaalisessa mediassa