Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto
Navigaatio päälle/pois

Luon­non­suo­je­lu­lii­ton retket yrityksille

Monissa yrityksissä työntekijöiden hyvinvointiin kiinnitetään entistä enemmän huomiota ja haetaan ratkaisuja ennaltaehkäistä ja parantaa kokonaiskuntoisuutta. Luonnonsuojeluliitto tarjoaa nyt Green Care -menetelmiin perustuvan, työhyvinvointia edistävän palvelun yrityksille.

retkeilijän ääriviivat piirrettynä tunturimaisemaan
Kuva: Johanna Mehtola, piirros: Marika Eerola

Luonnon mieltä ja kehoa parantava ja voimaannuttava vaikutus on yhä laajemmin tunnistettu ja tutkittu asia. Ihminen on osa luontoa. Meillä on sisäänrakennettu tarve viettää aikaa luonnossa, sillä se vahvistaa henkistä hyvinvointiamme ja hoitaa samalla kehoamme. Tänä päivänä meitä uuvuttavat kiire ja suorituspaineet. Henkisesti kuormittuneella ihmisellä on käytössään vähemmän positiivista energiaa, ja ilman voimavaroja on vaikea saada mitään aikaan.

Suomen luonnonsuojeluliitto on toiminut elinvoimaisen ja monimuotoisen luonnon suojelijana jo 85 vuoden ajan. Samalla olemme turvanneet ja puolustaneet ihmisten oikeutta virkistäytyä luonnossa. Olemme vieneet valtavan joukon ihmisiä luontoon vuosikymmenten aikana ja auttaneet heitä löytämään ja vahvistamaan hyvinvoinnille tärkeää yhteyttä luontoon.

Luonnonsuojeluliitto tarjoaa nyt Green Care -menetelmiin perustuvan, työhyvinvointia edistävän palvelun yrityksille. Monissa yrityksissä työntekijöiden hyvinvointiin kiinnitetään entistä enemmän huomiota ja haetaan ratkaisuja ennaltaehkäistä ja parantaa kokonaiskuntoisuutta. Green Coach -koulutuksen saanut Pirjo Itkonen yhdistää oman vahvan luontoyhteyden ja kokemusasiantuntijuuden palveluksi, jonka avulla yritykset voivat tarjota työntekijöilleen tukea itsetuntemukseen sekä mielen keventämiseen matalalla kynnyksellä.

Räätälöimme ja hinnoittelemme palvelun kullekin yritykselle sopivaksi kartoittamalla työntekijöiden alkutilanteen. Näin pystymme tarjoamaaan juuri teille sopivan työhyvinvointipäivän.

Kiinnostuitko, ota yhteyttä Pirjo Itkoseen.

Lisätietoja

Yritysyhteistyöpäällikkö Pirjo Itkonen

  • +358 50 407 8266
  • pirjo.itkonen(a)sll.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa