Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto
Navigaatio päälle/pois

Luon­non­suo­je­lu­liit­to päätti pain­opis­teis­tään – Harri Hölttä jatkaa puheenjohtajana

Suomen luonnonsuojeluliitto kokoontui Punkaharjulla 31.8.-1.9. Kolmen vuoden välein pidettävä liittokokous on Suomen suurimman ympäristönsuojelun kansalaisjärjestön korkein päättävä elin.

Valtuuston uusi puheenjohtaja Riitta Lunti ja liiton toiselle kaudelle jatkava puheenjohtaja Harri Hölttä ovat nyt samassa veneessä. Kuva: Oona Lohilahti

Luonnonsuojeluliiton hallituksen puheenjohtajaksi valittiin kolmivuotiselle jatkokaudelle FM Harri Hölttä Helsingistä. Hänellä ei ollut vastaehdokkaita.

”Työ luonnon puolesta ja ilmastonmuutoksen torjumiseksi on ajankohtaisempaa kuin koskaan. Kutsumme kaikkia mukaan tähän työhön”, Hölttä sanoo.

Valtuuston puheenjohtajaksi valittiin Riitta Lunti Puumalasta. Valtuusto kokoontuu vuosittain kaksi kertaa. Valtuustoon valittiin 23 jäsentä.

Suomen luonnonsuojeluliiton strategisia painopisteitä vuosina 2020–2022 ovat ilmastonmuutoksen hillintä ja luonnon köyhtymisen pysäyttäminen, sisävesien ja Itämeren ekosysteemien hyvä tila sekä järjestön kehittäminen.

Suomen luonnon päivänä liittokokouksessa vieraillut ympäristöministeri Krista Mikkonen toi esiin kansalaisjärjestön merkityksen valtionhallinnon sparraajana.

Paikalla oli yli sata osallistujaa. Luonnonsuojelululiitto jakoi vuotuiset palkintonsa Suomen luonnon päivänä.

 

Lue lisää:

Luonnonsuojeluliiton ympäristöpalkinnot 2019

Luonnonsuojeluliiton liittokokouksessa muodostettiin jättinorppa 

 

Lisätietoja:

Päivi Lundvall, toiminnanjohtaja, p. 040 184 3636, paivi.lundvall(a)sll.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa