Tekemällä testamenttilahjoituksen Suomen luonnonsuojeluliitolle autat suojelemaan yhteisen omaisuutemme, suomalaisen luonnon.

Onko vielä mustikkamaita pentujen leikkeihin?

Onko enää korpimaita kuljettavaksi?

Onko turvaa ja tulevaisuutta kaikille?

Jokainen lahjoitus on yhtä arvokas, pienikin. Voit lahjoittaa itsellesi sopivan suuruisen osan testamentistasi Luonnonsuojeluliitolle. Pienistä osista koostuu merkittävä kokonaisuus, jonka käytämme suomalaisen luonnon hyväksi.

Lataa esite testamenttilahjoittamisesta.

Minkälaisen jäljen sinä jätät Suomen luontoon?

Luontomme on ainutlaatuinen ja korvaamaton koti jokaiselle — ihmisille ja muille nisäkkäille, linnuille, matelijoille, hyönteisille, kasveille, isoille ja pienille. Tekemällä testamenttilahjoituksen Suomen luonnonsuojeluliitolle autat suojelemaan yhteisen omaisuutemme, suomalaisen luonnon.

Teemme kaikkemme, että myös seuraavilla sukupolvilla on mahdollisuus nähdä edes pieni vilaus maailman uhanalaisimmasta hylkeestä, saimaannorpasta. Haluamme, että lapsemme saavat kokea vanhan metsän tuoksut ja vihreyden, tutustua suoluonnon ihmeisiin ja nauttia kirkkaista, puhtaista vesistä. Niin norppamme kuin koko luontomme tulevaisuus on meidän suomalaisten varassa.

“Ilpo teki testamentin jo kauan aikaa sitten. Joskus hän sanoi, että voi kun olisi niin paljon rahaa, että voisi ostaa jonkun pesimäluodon norpan turvaksi.”

Hillevi Seppäläinen , Ilpon äiti

Lupaus luonnolle, lupaus sinulle

Kun teet testamenttilahjoituksen Luonnonsuojeluliitolle, voit luottaa siihen, että varasi käytetään kokonaisuudessaan suomalaisen luonnon hyväksi. Myöskään veroja lahjoituksestasi ei mene, koska yleishyödyllisille yhdistyksille tehdyt testamentit ovat verovapaita.

Voit ohjata testamenttilahjoituksen joko Suomen luonnonsuojeluliiton pitkäjänteiseen luonnonsuojelutyöhön yleisesti tai kohdentaa testamentattavat varat suoraan esimerkiksi vesien, metsän tai uhanalaisten lajien suojeluun.

Jokainen lahjoitus on yhtä arvokas, pienikin. Voit lahjoittaa itsellesi sopivan suuruisen osan testamentistasi Luonnonsuojeluliitolle. Pienistä osista koostuu merkittävä kokonaisuus, jonka käytämme suomalaisen luonnon hyväksi.

Näin varmistat, että tahtosi toteutuu

Testamentin tekeminen ei ole vaikeaa, mutta se pitää kuitenkin tehdä oikein ja huolellisesti, jotta se on pätevä. Tutustu helppoihin ohjeisiin:

Kysy lisää

Talouspäällikkö Erkki Nenonen

  • +358 40 160 3707
  • erkki.nenonen(a)sll.fi

Järjestö- ja varainhankintapäällikkö Heini Jalava

  • +358 40 566 5155
  • heini.jalava(a)sll.fi

Lahjoita

Lahjoittaminen on helppo ja nopea tapa auttaa. Valitse itsellesi sopivin tapa olla mukana suojelemassa ainutlaatuinen luontomme.

Lue lisää