Anna lahja luonnolle!

Lahjoittaminen on nopea ja helppo keino auttaa luontoa. Valitse sinulle sopiva kohde ja tapa lahjoittaa!
Lahjoituksen tehtyäsi saat käyttöösi Luonnonsuojeluliiton joulumateriaalit.

Tee kertalahjoitus Tee yrityslahjoitus
Siirry sisältöön

Teetkö joululahjoituksen toisen henkilön puolesta?

Saat lahjoituksen tehtyäsi käyttöösi täytettävän joulukortin, jonka voit lähettää joko sähköpostitse tai antaa tulostettuna lahjansaajalle.

Saat käyttöösi myös Luonnonsuojeluliiton e-joulukortin ja sähköpostin allekirjoituksen, joiden avulla voit kannustaa muita lahjoittamaan luonnolle.

Tee kertalahjoitus

Voit valita kertalahjoituskohteeksesi uhanalaisten lajien suojelun, elinympäristöt kuten metsät, suot ja vedet, ilmastotyön tai tehdä yleislahjoituksen Suomen luonnolle.

Teitkö MobilePaylla joululahjoituksen toisen henkilön puolesta? Lataa tästä täytettävä joulukortti, jonka voit lähettää joko sähköpostitse tai antaa tulostettuna lahjansaajalle.

Kuukausi­lahjoittaminen

Luonnonsuojeluliiton kuukausilahjoittajana voit valita kohteeksesi uhanalaisten lajien suojelun, elinympäristöt kuten metsät, suot ja vedet, ilmastotyön tai tehdä yleislahjoituksen Suomen luonnolle.

Saat seurata ja lukea, mitä lahjoituksellasi on saatu aikaan uutiskirjeestämme (12 krt/vuosi) ja Luonnonsuojelija-lehdestä (4 krt/vuosi).

Tutustu työhömme metsien, soiden, vesien ja ilmaston puolesta. Voit lukea täältä suojeluvoitoistamme vuosien varrelta.

Jos haluat muuttaa kuukausilahjoituksesi yksityiskohtia, ole yhteydessä osoitteeseen kuukausilahjoittajat(a)sll.fi

Muut tavat lahjoittaa

Voitte tehdä lahjoituksen myös tilisiirrolla. Lahjoitustilin tiedot löydät alta:

Saaja: Suomen luonnonsuojeluliitto ry
Tilinumero: FI2850000120443071, OKOYFIHH
Viestikenttään: Kohde *
*Valitse kohde seuraavista: Yleislahjoitus / Metsille, vesille ja soille / Uhanalaisille lajeille / Ilmastotyölle / Saimaannorpalle

Teitkö tilisiirtona joululahjoituksen toisen henkilön puolesta? Lataa tästä täytettävä joulukortti, jonka voit lähettää joko sähköpostitse tai antaa tulostettuna lahjansaajalle.

Annoitko yrityksesi joululahjan luonnolle? Lataa täältä sähköiset materiaalit, joilla lahjoituksesta on helppo viestiä asiakkaille ja yhteistyökumppaneille.