Joululahja luonnolle!

Suojele kanssamme suomalaista luontoa tekemällä joululahjoitus.
Lahjoituksen tehneet yritykset saavat käyttöönsä sähköiset materiaalit, joilla lahjoituksesta on helppo viestiä asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Joulun jälkeen yrityksesi saa lisäksi näkyvyyttä kanavissamme Luonnonsuojeluliiton kiittäessä luonnolle joululahjan antaneita yrityksiä. Anna merkityksellinen lahja, joka ilahduttaa sekä sidosryhmiä että luontoa.

Siirry lahjoittamaan
Siirry sisältöön

Suomen luonnonsuojeluliiton joululahjoitus on lahja metsille, soille, vesille, ilmastolle ja kaikkien näiden asukkaille. Joululahjoituksen avulla torjutaan luontokatoa ja suojellaan suomalaista luontoa. Samalla se on merkityksellinen tapa muistaa asiakkaita, henkilöstöä ja muita sidosryhmiä. Lahjoituksen tehneet yritykset saavat käyttöönsä sähköiset materiaalit, joilla lahjoituksesta on helppo viestiä asiakkaille ja yhteistyökumppaneille.

Auttamalla uhanalaistuvaa luontoa välitätte viestin yrityksenne arvoista tärkeimmille sidosryhmillenne. Kertokaa lahjoituksesta sidosryhmillenne somessa, e-kortilla ja sähköpostiin liitettävällä allekirjoituksella. Lahjoituksen tehtyänne voitte ladata materiaalit käyttöönne alta.

E-kortti suomeksi

Joululahja luonnolle

E-kortti englanniksi

E-kortti ruotsiksi

Somekuva suomeksi

Somekuva englanniksi

Somekuva ruotsiksi

Allekirjoitus sähköpostiin suomeksi

Allekirjoitus sähköpostiin englanniksi

Allekirjoitus sähköpostiin ruotsiksi

Lahjoituksen voi tehdä myös lahjoitustilille, jonka tiedot alla.

Saaja: Suomen luonnonsuojeluliitto ry
Tilinumero: FI2850000120443071, OKOYFIHH
Viestikenttään: Joululahja luonnolle / kohde *

*Valitse kohde seuraavista: Yleislahjoitus / Metsille, vesille ja soille / Uhanalaisille lajeille / Ilmastotyölle / Saimaannorpalle

Rahankeräyslupa RA/2022/199

Ota yhteyttä

Ilmastonmuutoksen ja luontokadon hillitsemisessä myös yritykset ovat avainasemassa. Yhteistyö kestävästi toimivien yritysten kanssa antaa meille mahdollisuuden tehdä enemmän. Kerromme mielellämme lisää yhteistyömahdollisuuksista ja etsimme yrityksellesi sopivan tavan olla mukana.

Yritysyhteistyöpäällikkö Raija Savikko

  • +358 44 793 7895
  • raija.savikko(a)sll.fi

Yritysyhteistyöpäällikkö Pirjo Itkonen

  • +358 50 407 8266
  • pirjo.itkonen(a)sll.fi