Joululahja luonnolle!

Mietittekö vaihtoehtoa yrityksenne joululahjaksi tälle vuodelle? Antakaa jouluiloa luonnolle ja yrityksenne tärkeille sidosryhmille! Lahjoittamalla Suomen luonnonsuojeluliitolle tuette kotimaista luonnonsuojelutyötä.

Joululahjoituksen tehneet yritykset saavat käyttöönsä sähköisen kortin, jolla lahjoituksesta on helppo viestiä asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Joulun jälkeen yritys saa näkyvyyttä Luonnonsuojeluliiton kiittäessä luonnolle joululahjan antaneita yrityksiä.

Siirry sisältöön

Aineeton lahja on viesti ympäristöarvoista Jouluiloa luonnolle!

Lahjoittamalla tänä jouluna suomalaiselle luonnolle voitte muistaa asiakkaita, henkilöstöä ja muita sidosryhmiä joulun alla ympäristöystävällisesti. Samalla osoitatte tukenne tärkeälle luonnonsuojelutyölle.  Lahjoituskohteeksi voitte valita yrityksellenne sopivan teeman: ilmastotyön, elinympäristöt kuten metsät, suot ja vedet, saimaannorpan suojelutyön, uhanalaisten lajien suojelutyön tai yleislahjoituksen Suomen luonnolle.

Siirry lahjoittamaan

Voitte kertoa lahjoituksesta e-kortilla tai sähköpostiin liitettävällä allekirjoituksella, jotka voi ladata alta.

E-kortti suomeksi

E-kortti englanniksi

Allekirjoitus sähköpostiin suomeksi

Allekirjoitus sähköpostiin englanniksi

Allekirjoitus sähköpostiin ruotsiksi

Voitte tehdä lahjoituksen myös lahjoitustilille, jonka tiedot alla.

Saaja: Suomen luonnonsuojeluliitto ry
Tilinumero: FI2850000120443071, OKOYFIHH
Viestikenttään: Joululahja luonnolle / kohde *

*Valitkaa kohde seuraavista: Yleislahjoitus / Metsille, vesille ja soille / Uhanalaisille lajeille / Ilmastotyölle / Saimaannorpalle

Rahankeräyslupa RA/2016/780

Ota yhteyttä

Ilmastonmuutoksen ja luonnon monimuotoisuuden köyhtymisen hillitsemisessä myös yritykset ovat avainasemassa. Yhteistyö kestävästi toimivien yritysten kanssa antaa meille mahdollisuuden tehdä enemmän. Erottautukaa yrityksenä ja tukekaa suomalaista luonnonsuojelua!

Yritysyhteistyöpäällikkö Hanna Nikkola

  • +358 40 670 1118
  • hanna.nikkola(a)sll.fi