Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto
Navigaatio päälle/pois

Tule mukaan Luon­non­suo­je­lu­lii­ton kai­vos­vies­tin­tä­kou­lu­tuk­seen

Suomen Luonnonsuojeluliitto järjestää 24.5. kaivosaktiiveille suunnitellun viestintäkoulutuksen,

ilmoittaudu mukaan viimeistään 23.5.

Suomen Luonnonsuojeluliitto järjestää 24.5. klo 16.30-18 kaivosaktiiveille suunnitellun viestintäkoulutuksen, jossa käydään läpi kaivoskamppailuihin liittyvän someviestinnän tehokkaita tapoja sekä käytännön esimerkkejä viime vuosien kaivoskamppailujen tekemästä viestinnästä. Tilaisuus järjestetään etäyhteyksin verkossa.

Tule mukaan kuulemaan ja ideoimaan yhdessä, miten ympäristön ja paikallisten asemaa voidaan edistää someviestinnän keinoin. Koulutuksessa tutustaan myös käytännön työkaluihin, joilla kuka vain voi tehdä näyttävää someviestintää. Lisäksi koulutuksessa julkaistaan Luonnonsuojeluliiton tekemä kaivosviestintäopas.

Koulutuksen vetäjänä toimii Luonnonsuojeluliiton kaivoskoordinaattori Anna Pulkka. Pulkalla on useiden vuosien kokemus viestinnästä sekä kaivoskampanjoinnista muun muassa Kaivoslaki Nyt -kansalaisaloitteen ja Pro Heinäveden parissa.

Ilmoittaudu koulutukseen tästä linkistä.

Tapahtuma on myös Facebookissa.

Lisätietoja

Kaivoskoordinaattori Anna Pulkka

Jaa sosiaalisessa mediassa