Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto
Navigaatio päälle/pois

Luon­non­suo­je­lu­liit­to mukana kirjeessä Kan­sain­vä­li­sel­le ener­gia­jär­jes­töl­le

Luonnonsuojeluliitto ja yli 150 muuta järjestöä kirjelmöivät Kansainväliselle energiajärjestölle, jotta se ottaisi tämän vuoden World Energy Outlook -raporttiinsa kärjekseen Pariisin ilmastosopimuksen 1,5 asteen tavoitteen.

Kuva: Laura Ockel/Unsplash

The World Energy Outlook -raportissa on analyysejä ja arvioita energian tarjonnan ja kysynnän trendeistä. Raportissa tarkastellaan myös sitä, mitä nämä trendit tarkoittavat energiaturvallisuudelle, ympäristön suojelulle ja talouskasvulle. Järjestöt vaativat, että 1,5 asteen polku on otettava analyysin kärjeksi.

Lue koko kirje täältä.

Lisätietoja

Ympäristöpäällikkö, va. toiminnanjohtaja Tapani Veistola

Jaa sosiaalisessa mediassa