Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto
Navigaatio päälle/pois

Tarina ja Kosketus Satuhieronta lahjoittaa jälleen luon­non­suo­je­lu­työl­le

Tarina ja Kosketus Satuhieronta lahjoittaa jokaisesta 22.3.2020 mennessä ennakkoon tilatusta Nuutti Pikkukuutti -kirjasta ja -digitaalisesta äänitteestä Suomen luonnonsuojeluliiton saimaannorppatyölle.

”Nuutti Pikkukuutti on maailman suloisin Satuhieronta-tarina, joka vahvistaa lapsen kokemusta aikuisen tarjoamasta turvasta, läsnäolosta ja rakastettuna olemisesta. Astu Satuhieronnan matkassa Saimaan luonnon
ihmeiden äärelle, pikkukuutin pesän lämpöiseen suojaan!”

Kirjaa voi tilata oheisesta linkistä sunnuntaihin 22.3. asti: https://www.rauhotamut.fi/nuutti-pikkukuutti-maailman-suloisin-satuhieronta-tarina/.

Saimaassa polskii yli 400 norppaa. Välitavoite on ylitetty, mutta työ on vasta alussa. Yksi konkreettinen teko vuonna 2019 oli kestävää kalastusta edistävä Saimaa-katiskahanke. Katiskanrakennustalkoissa oli paljon väkeä ja talkoita pidettiin suunniteltua enemmän. Luonnonsuojeluliitto jatkaa norpan puolustamista.

Jouluna Tarina ja Kosketus Satuhieronta teki Metsän joulu-kirjansa myynnistä lahjoituksen Luonnonsuojeluliiton metsien suojelutyölle. Kirjaa ennakkomyytiin marraskuussa ja tilausajan päätyttyä kirjan tuotoista osa suunnattiin joululahjaksi metsien suojelutyöllemme.

 

Jaa sosiaalisessa mediassa