Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto
Navigaatio päälle/pois

Muutoksia Luon­non­suo­je­lu­lii­ton johdossa

Suomen luonnonsuojeluliiton toiminnanjohtaja Päivi Lundvall jättää tehtävänsä liiton toiminnanjohtajana 30.4.2021. Lundvall on luotsannut liittoa toiminnanjohtajana syksystä 2016.

Päivi Lundvall
Päivi Lundvall. Kuva: Marko Junttila

Lundvall pitää luonnon monimuotoisuuden heikkenemistä ja ilmastonmuutosta tärkeimpinä ihmiskuntaa uhkaavina tekijöinä. Siksi niiden hidastamiseksi tehdään jatkossakin kaikki voitava niin Suomen luonnonsuojeluliitossa kuin hän itse tulevissa toimissaan.

”On hienoa jättää liitto hyvässä kunnossa ja todeta, että kehittämistyö on tuottanut tulosta. Liiton talous ja hallinto ovat vahvistuneet toiminnallisuuden ja tuloksen osalta. Liiton yritykset, erityisesti Luontokauppa, ovat elinvoimaisia. Erinomaista on ollut tiivis yhteistyö eri tahojen kanssa”, Lundvall kertoo.

Lundvallin mielestä Luonnonsuojeluliiton vahvuus on osaava ja innostunut henkilöstö eri puolilla Suomea.

”Henkilöstön hyvinvointi on jokaisen organisaation vahvistumisen edellytys, ja siitä toivon jatkossakin pidettävän hyvää huolta”, hän sanoo.

”Haluan kiittää Päiviä pitkäjänteisestä työstä Luonnonsuojeluliiton toiminnanjohtajana. Liiton talous on tasapainottunut viime vuosina, jäsenmäärä on nousussa ja luonnonsuojelussa on saavutettu monia upeita voittoja, joten tästä on hyvä jatkaa liiton kehittämistä”, Luonnonsuojeluliiton puheenjohtaja Harri Hölttä kertoo.

”Päivi Lundvall jättää liiton seuraajilleen hyvässä kunnossa”, toteaa myös toiminnanjohtajan sijaisena toimiva Tapani Veistola. ”Maan suurimpana ympäristöjärjestönä meillä on keskustoimiston lisäksi koko maan kattava piiritoimistojen ja paikallisyhdistysten verkosto. Yhdessä me voimme vaikuttaa luonnon puolesta kaavoista lupiin, lakeihin ja EU-asioihin. Tältä pohjalta voimme ponnistaa nyt eteenpäin, tänä vuonna erityisesti vesissä ja ensi vuonna kaivoksissa.”

Väliaikaisena toiminnanjohtajana toimii suojelupäällikkö Tapani Veistola, paitsi taloutta ja hallintoa koskevissa asioissa talouspäällikkö Erkki Nenonen. Uuden toiminnanjohtajan valinnasta päättää liiton valtuusto.

Lisätietoja:

  • Luonnonsuojeluliiton puheenjohtaja Harri Hölttä, p. 040 7229 224, harri.holtta@sll.fi
  • Luonnonsuojeluliiton suojelupäällikkö ja väliaikainen toiminnanjohtaja Tapani Veistola, p. 0400 615 530, tapani.veistola@sll.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa