Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto
Navigaatio päälle/pois

Äänestys IUCN:n maa­il­man­kogres­sin aloitteista

Luonnonsuojeluliitto on kansainvälisen luonnonsuojeluliiton (IUCN) perustajajäsen. Sen maailmankongressin jäsenaloitteista oli äänestys.

IUCN maailmankokouksen logo

SLL:n äänistä päätettiin 21.10.2020 kokouksessa, jossa olivat Suomen IUCN-komitean pj. Päivi Lundvall, liiton IUCN-komitean jäsen Olli Turunen ja suojelupäällikkö Tapani Veistola (jolla on liiton äänioikeus IUCN:ssä).

Liitto on mukana yhdessä aloitteessa 009, joka koskee virtavesiä. Lisäksi liitto äänesti osan esityksiä puolesta, jotka katsottiin tärkeimmiksi. Arvionnissa käytettiin myös Suomen IUCN-komitean esityksiä. Liitto ei äänestänyt yhtään aloitetta vastaan.

Voting Summary | IUCN

Lisätietoja

Toiminnanjohtaja Tapani Veistola

Jaa sosiaalisessa mediassa