Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto
Navigaatio päälle/pois

Suomen Luonto -lehti uudistui – lehti painottaa suomalaista luontoa ja kotimaisia tekijöitä nyt myös nimiössään

Tänään ilmestyvän Suomen Luonnon vuoden 2020 kolmas numero esittelee uudistuneen lehden. Lehti luottaa entistäkin enemmän kotimaiseen luontotietoon ja nostaa suomalaisen luontokuvan entistä selkeämmin esiin.

Suomen Luonnon koko ulkoasu on uudistettu perinteitä kunnioittaen lehden AD:n Hanna Kahranahon johdolla. Uudistus näkyy myös lehden logossa, eli nimiössä, jonka on muotoillut graafinen suunnittelija Eino Korkala.

Uudistunut nimiö on saanut vaikutteita lehden alkuvuosikymmeniltä. Suomen Luonto on suomalaisen luontokuvan ja luontoasiantuntemuksen ykköslehti, ja sen halutaan näkyvän myös lehden nimiössä.

Uudistuneen lehden ensimmäisessä numerossa aiheina ovat muun muassa kevään tulon monet ilmiöt ja karhunpentujen alkutaipaleen leikit. Kerromme myös Metsähallituksen hakkuista virkistysalueilla. Ne ovat ihmetyttäneet monia luonnonystäviä. Asia on nyt entistä ajankohtaisempi luonnon virkistysmerkityksen noustessa muista syystä uudella tavalla esiin.

Suomen Luonto on perustettu vuonna 1941 ja ilmestyy kymmenen kertaa vuodessa. Lehteä kustantaa Suomen luonnonsuojeluliitto, ja sen tuotto käytetään kokonaan luonnonsuojelutoiminnan tukemiseen.

Lehti on saatavana sekä printtilehtenä että digitaalisena.

Suomen Luonto julkaisi helmikuussa kuukausimaksuperusteisen digipalvelun. Digitilaaja pääsee lukemaan Suomen Luonnon näköisnumeron sekä lehden kaikki isot jutut helposti selattavina nettiversioina. Lisäksi tarjolla on artikkeleihin liittyvää lisämateriaalia, kuten videoita, lisäkuvia ja ääniä sekä näköislehtien arkisto vuodesta 2010 alkaen.

Palvelu toimii sekä mobiililaitteilla että pöytäkoneella. Vain digitilaajille avautuvat artikkelit tunnistat lehtisymbolista.

Painetun lehden tutustumistarjous: 3 numeroa 16,90 €. Jatkuva digitilaus kuukausiveloituksella: 2,50/4,80 €/kk

Tilaa lehti täältä.

 

Lisätietoja:

Heikki Vasamies, päätoimittaja, p. 040 632 9550

Jaa sosiaalisessa mediassa