Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto
Navigaatio päälle/pois

Uusi valtuusto kokoontuu pääkaupungissa

Suomen luonnonsuojeluliiton uusi valtuusto pitää ensimmäisen kokouksensa 16.11. Helsingissä. Punkaharjun liittokokouksessa 1.9. valitut valtuutetut tulevat ympäri Suomea. Luonnonsuojeluliiton 15 alueellista piiriä kattavat koko Suomen Ahvenanmaata lukuunottamatta. Lisäksi edustettuna on nuorisojärjestö Luonto-Liitto.

Luonnonsuojeluliiton liittokokous Punkaharjulla elokuussa 2019. Kuva: Jukka-Pekka Ronkainen

Valtuusto valitsee kokouksessaan liittohallitukseen uusia jäseniä sekä päättää ensi vuoden talousarviosta ja toimintasuunnitelmasta. Taloustilanne vaatii Luonnonsuojeluliitossakin tarkkaa huolenpitoa. Valtuutetut saavat käsiteltäväkseen hallituksen esityksen ja kuulevat myös talouspäällikön ja toiminnanjohtajan alustukset.

Liittovaltuusto kokoontuu ensi kertaa liiton omissa toimitiloissa Lauttasaaressa. Näin pyritään pitämään kulujakin kurissa. Myös Luonto-Liitto on muuttanut samaan toimitaloon.

Kokousta keskustoimistolla on valmistellut järjestö- ja jäsenhankintavastaava Eija Lindqvist.

”Valtuuston syyskokouksen tärkein tehtävä on päättää ensi vuoden toiminnan puitteista. Toimintaympäristö on nyt työllemme otollinen ja apuamme todella tarvitaan. Liiton jäsenmäärä on kasvanut tänä vuonna yli 1500 jäsenellä ja samaa auttamisen halua on myös yrityksillä ja yksityisesti lahjoittavilla. Onnistumme varmasti, kun pidämme huolen myös omasta toimintakyvystämme.”

Liittokokouksessa puhetta johtaa Riitta Lunti Puumalasta. Valtuutettuja on kaikkiaan 23.

Lisätietoja

Järjestö- ja jäsenhankintavastaava Eija Lindqvist

  • +358 44 2551388
  • eija.lindqvist(a)sll.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa