Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto
Navigaatio päälle/pois

Suomen luonnon päivänä muodostetaan jättinorppa Punkaharjulla

Suomen luonnon päivää vietetään lauantaina 31. elokuuta. Suomen luonnonsuojeluliitto juhlistaa päivää liittokokouksessaan Punkaharjulla. Kutsumme medianne edustajan seuraamaan Suomen luonnon päivän viettoa.

Luonnonsuojeluliitto viettää Suomen luonnon päivää Punkaharjulla. Kuva: Savonlinnan kaupunki

Suomalaisen luonnon juhlistaminen alkaa kello 12, kun metsämuseo Luston pihalla nostetaan lippu salkoon. Lipunnostoon osallistuvat Luonnonsuojeluliiton liittokokouksen väki, Punkaharjun Yrittäjien Syysmiitinkin osallistujat ja muita luonnonystäviä. Suomen luonnon päivän juhlapuheen pitää Hotelli Punkaharjun yrittäjä Saimi Hoyer. Tämän jälkeen lauletaan Maamme-laulu.

”Punkaharju on yksi suomalaisen luonnonsuojelun syntysijoja. Se on erinomainen paikka viettää Suomen luonnon päivää, joka on myös päätetty lisätä viralliseksi merkkipäiväksi kalentereihin”, kertoo Luonnonsuojeluliiton viestintäpäällikkö Matti Nieminen.

Lipunnoston jälkeen osallistujat muodostavat rannassa, norppavesien ääressä suuren norppahahmon, joka kuvataan ilmasta käsin.

Suomen luonnon päivän juhlinta jatkuu kello 14 Sibeliusboksien teolla. Myös ympäristöministeri Krista Mikkonen vierailee tapahtumassa.

Luonnonsuojeluliiton liittokokous järjestetään 31.8.–1.9. Punkaharjulla. Kokouksessa jaetaan vuotuiset ympäristöpalkinnot, kutsutaan kunniajäseniä sekä päätetään liiton toiminnasta ja puheenjohtajista seuraavan kolmen vuoden ajalle.

 

Lue lisää:

https://www.sll.fi/2019/05/15/liittokokous2019/

Lisätietoja

Viestintäpäällikkö Matti Nieminen

  • +358 50 564 2283
  • matti.nieminen(a)sll.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa