Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto
Navigaatio päälle/pois

Kesä alkaa jo helatorstaina – Luon­non­suo­je­lu­liit­to avaa Metsänväen ju­han­nus­ka­len­te­rin

Luukut auki kesään! Luonnonsuojeluliitto haluaa juhannuskalenterillaan muistuttaa suomalaisen luonnon ainutlaatuisuudesta ja monimuotoisuudesta. Luonto on monille rakas ja meille kaikille korvaamaton, ihmiselämän edellytysten mahdollistaja.

Kalenterin kauniit, animoidut luukut avautuvat luonnonystäville päivittäin helatorstaista alkaen, huipentuen juhannukseen. Kalenterissa Luonnonsuojeluliiton joulukalenterista tuttu metsänväki on kirmannut kesälaitumille ottamaan avosylin vastaan keskikesän juhlan.

”Juhannuskalenterin avulla Luonnosuojeluliitto haluaa havahduttaa ihmiset havainnoimaan omaa lähiluontoaan ja juhlimaan Suomen suvea. Uskomme, että kalenterista on iloa niin kesälomaansa odottaville kuin jo sitä viettäville”, sanoo Suomen luonnonsuojeluliiton viestintäpäällikkö Matti Nieminen.

Juhannuskalenteri tarjoaa 24 luukun verran tietoa suomalaisesta luonnosta ja eläimistä, unohtamatta kesäistä tunnelmointia. Luvassa on myös luontoaiheisia arvoituksia ja arvontoja. Kalenteri on suunniteltu yhteistyössä Mainostoimisto Adamsin kanssa.

Metsänväen juhannuskalenteria voi seurata 30.5.-22.6.2019 Facebookissa ja Instagramissa:

https://www.facebook.com/luonnonsuojeluliitto/

https://www.instagram.com/luonnonsuojeluliitto/

Lisätiedot:

Matti Nieminen, viestintäpäällikkö, p. 050 564 2283, matti.nieminen(a)sll.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa