Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto
Navigaatio päälle/pois

Suomalainen Kirjakauppa lahjoitti saimaannorpan suojelutyöhön

Suomalaisen Kirjakaupan kaupallinen johtaja Reetta-Liisa Pikkola (oik.) luovutti lahjoituksen Suomen luonnonsuojeluliiton toiminnanjohtaja Päivi Lundvallille (vas.)

Suomalainen Kirjakauppa on Suomen luonnonsuojeluliiton pitkäaikainen yritysyhteistyökumppani, joka on tukenut työtämme jo vuodesta 2014. Tänä vuonna suojelutyöhön lahjoitettu tuki nousi ennätyskorkealle 13 498 euroon.

Vuosittaisen kannatusyritysjäsenmaksun ja kertalahjoituksen lisäksi pottia kasvatettiin käytettyjen oppikirjojen ostolla. ”Olemme kiitollisia siitä, että asiakkaamme ovat innolla lähteneet mukaan oppikirjojen kierrätykseen ja voimme näin yhdessä osallistua tärkeän asian tukemiseen”, Suomalaisen Kirjakaupan kaupallinen johtaja Reetta-Liisa Pikkola iloitsee.

Suomalaisen Kirjakaupan lahjoitus ohjataan saimaannorpan suojelutyöhön. ”Haluamme osaltamme vaikuttaa Suomen ainutlaatuisen luonnon monimuotoisuuden säilymiseen”, kertoo Pikkola.

Suomalaisen Kirjakaupan tuella pystymme Suomen luonnonsuojeluliitossa suunnittelemaan työtämme pitkällä tähtäyksellä ja satsaamaan vahvasti kaikkein tärkeimpiin norpan suojelukeinoihin: norppaturvallisen kalastuksen edistämiseen, onnistuneen pesinnän varmistamiseen sekä ympäristökasvatustyöhön.

”Olen erittäin iloinen siitä, että Suomalainen Kirjakauppa on mukana pelastamassa saimaannorppaa. Siinä työssä onnistutaan pitkäjänteisellä yhteistyöllä”, kiittelee Suomen luonnonsuojeluliiton saimaannorppakoordinaattori Kaarina Tiainen.

Lue lisää: yritysyhteistyöstämme  ja kannatusyritysjäsenyydestä.

Lisätietoja

Yritysyhteistyöpäällikkö Pirjo Itkonen

  • +358 50 407 8266
  • pirjo.itkonen(a)sll.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa