Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto
Navigaatio päälle/pois

Luon­non­suo­je­lu­liit­to lähtee 80-vuo­tis­juh­la­vuo­teen metsät kärjessä

Luonnonsuojeluliiton syysvaltuusto suunnitteli liiton juhlavuotta Lahdessa kuluneena viikonloppuna. 80-vuotta täyttävän Luonnonsuojeluliiton vuoden pääteema on metsät. Syysvaltuusto valitsi myös neljä uutta hallituksen jäsentä.

Suomen luonnonsuojeluliitto täyttää ensi vuonna 80 vuotta. Juhlavuoden pääteema on metsät ja vuosi huipentuu liiton syntymäpäiväjuhliin, jotka pidetään Turussa elokuun lopussa.

”Suomen luonnonsuojeluliitto on moniportainen organisaatio, joka ulottuu piireineen ja yhdistyksineen koko Suomeen. Ensi vuonna haluammekin kaikki luonnonystävät mukaan suojelutyöhön eri tasoilla ja tavoilla”, toiminnanjohtaja Päivi Lundvall sanoo.

Juhlavuoden pääteema on metsät.

”Metsät ovat luonnon monimuotoisuuden ja ilmastonmuutoksen kannalta erittäin tärkeitä. Samalla haluamme nostaa keskusteluun metsien luonnonmukaisemman hoidon, metsien hyvinvointivaikutukset sekä tehostuvan metsäbiotalouden vaikutukset metsäluontoon”, kertoo liittohallituksen puheenjohtaja Harri Hölttä.

Neljä uutta hallitukseen

Syysvaltuusto valitsi myös liiton uuden hallituksen. Hallitukseen asettui ehdolle ennätykselliset 15 aktiivia. Kaikkiaan uusia hallituksen jäseniä on neljä.

Hallitukseen valittiin Riikka Karppinen (Sodankylä), Riku Lumiaro (Espoo), Heikki Kurkela(Kauniainen), Varpu Määttänen (Luonto-Liitto). Vanhoista hallituksen jäsenistä jatkavat Pertti SundqvistAntti HaatajaKaisa LappalainenSelen Raiskila ja Heikki Simola sekä tietenkin puhaanjohtaja Harri Hölttä. Varajäseniksi valittiin Kimmo Saarinen ja Antti Lankinen.

Kiitos kaikille ehdolle asettuneille ja hallituskautensa päättäville!

Jaa sosiaalisessa mediassa