Suomen luonnonsuojeluliitto kehittää suomalaisten luontosuhdetta ja kestävää elämäntapaa, seuraa aktiivisesti suomalaisen luonnon tilaa sekä ympäristöön liittyvää päätöksentekoa. Viestimme ja välitämme medialle aktiivisesti tietoa luonnosta ja ympäristöpolitiikasta.

Eri asioihin erikoistuneet suojeluasiantuntijamme ovat käytettävissä haastatteluihin. Asiantuntijamme löydät täältä.

Luonnonsuojeluliitto julkaisee lisäksi raportteja, selvityksiä ja esitteitä ajankohtaisista ympäristöaiheista. Mikäli etsimääsi ei löydy verkkosivuilta, liiton viestintä auttaa mielellään.

Viestintäpäällikkö Matti Nieminen

  • +358 50 564 2283
  • matti.nieminen(a)sll.fi
  • tiedotus(a)sll.fi

Tiedottaja Oona Lohilahti

  • +358406327004
  • oona.lohilahti(a)sll.fi

Tilaa Luonnonsuojeluliiton tiedotteet

Logot

Löydät ohjeet  Suomen luonnonsuojeluliiton logojen käyttöön graafisista ohjeista.

Huom! Liiton logon käyttöön on oltava lupa. Liiton omat toimijat (piirit, yhdistykset) voivat käyttää logoa toiminnassaan. Lisätietoja viestintäpäälliköltä.

Pressikuvat

Tiedotusvälineet voivat ladata maksuttomia kuvia käyttöönsä. Kuvalähteenä on mainittava SLL / kuvaajan nimi.

Jos tarvitset kuvista vielä suurempia versioita, ota yhteyttä Luonnonsuojelija-lehden toimituspäällikkö Liisa Hulkkoon: liisa.hulkko(a)sll.fi ja p. 040 553 9904.

Lehdet

Luonnonsuojelija

Luonnonsuojelija on Suomen luonnonsuojeluliiton jäsenlehti. Neljä kertaa vuodessa ilmestyvässä lehdessä kirjoitetaan ajankohtaisista ympäristöaiheista ja Luonnonsuojeluliiton toiminnasta.

Toimituspäällikkö Liisa Hulkko

  • +358 40 553 9904
  • liisa.hulkko(a)sll.fi
  • luonnonsuojelija(a)sll.fi

toimituspäällikkö, Luonnonsuojelija

Suomen Luonto

Suomen Luonto on maamme laajin luontoa ja luonnonsuojelua käsittelevä aikakauslehti. Suomen Luonto ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja sitä kustantaa Suomen luonnonsuojeluliitto.

Päätoimittaja

Heikki Vasamies
040 632 9550
heikki.vasamies(a)suomenluonto.fi

 

Suomen Luonto on maamme laajin luontoa ja luonnonsuojelua käsittelevä aikakauslehti. Suomen Luonto ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja sitä julkaisee Suomen luonnonsuojeluliitto.