Suomen luonnonsuojeluliitto kehittää suomalaisten luontosuhdetta ja kestävää elämäntapaa, seuraa aktiivisesti suomalaisen luonnon tilaa sekä ympäristöön liittyvää päätöksentekoa. Viestimme ja välitämme medialle aktiivisesti tietoa luonnosta ja ympäristöpolitiikasta.

Eri asioihin erikoistuneet suojeluasiantuntijamme ovat käytettävissä haastatteluihin. Asiantuntijamme löydät täältä.

Luonnonsuojeluliitto julkaisee lisäksi raportteja, selvityksiä ja esitteitä ajankohtaisista ympäristöaiheista. Mikäli etsimääsi ei löydy verkkosivuilta, liiton viestintä auttaa mielellään.

Viestinnän johtava asiantuntija Liisa Hulkko

  • +358 40 553 9904
  • liisa.hulkko(a)sll.fi
  • tiedotus(a)sll.fi

Tiedottaja Oona Lohilahti

  • +358 40 632 7004
  • oona.lohilahti(a)sll.fi

Tilaa Luonnonsuojeluliiton tiedotteet

Logot

Löydät ohjeet  Suomen luonnonsuojeluliiton logojen käyttöön graafisista ohjeista.

Huom! Liiton logon käyttöön on oltava lupa. Liiton omat toimijat (piirit, yhdistykset) voivat käyttää logoa toiminnassaan. Lisätietoja viestintäpäälliköltä.

Pressikuvat

Tiedotusvälineet voivat ladata maksuttomia kuvia käyttöönsä. Kuvalähteenä on mainittava SLL / kuvaajan nimi. Huomaathan, että Juha Taskisen kahta kuvaa elävistä norpista saa käyttää vain Luonnonsuojeluliiton norppatyöstä kertovissa jutuissa.

Jos tarvitset kuvista vielä suurempia versioita, ota yhteyttä viestintäpäällikkö Liisa Hulkkoon: liisa.hulkko(a)sll.fi ja p. 040 553 9904.

Lehdet

Luonnonsuojelija

Luonnonsuojelija on Suomen luonnonsuojeluliiton jäsenlehti. Neljä kertaa vuodessa ilmestyvässä lehdessä kirjoitetaan ajankohtaisista ympäristöaiheista ja Luonnonsuojeluliiton toiminnasta.

Toimitussihteeri, Luonnonsuojelija-lehti Jenni Hamara

Suomen Luonto

Suomen Luonto on maamme laajin luontoa ja luonnonsuojelua käsittelevä aikakauslehti. Suomen Luonto ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja sitä kustantaa Suomen luonnonsuojeluliitto.

Päätoimittaja

Heikki Vasamies
040 632 9550
heikki.vasamies(a)suomenluonto.fi