Ilmastovaalit olivat demokratian voitto

Ilmastovaalien jälkeen politiikan tekojen pitää olla sekä rohkeita että oikeudenmukaisia. Politiikan on osoitettava, että hyvinvointi kaikille ilman kenenkään ylikulutusta on demokraattisesti toteutettavissa, kirjoittaa Luonnonsuojeluliiton suojeluasiantuntija Otto Bruun blogissa.

Lue lisää

Vaaliblogi: Ilmastovaalien loppukiri

Ilmasto on pysynyt eduskuntavaalitaiston kärkiteemana loppukahinoissakin. Edes turvallisuuspolitiikka hävittäjineen ja Nato eivät ole eivät saaneet ilmaherruutta vaalikeskustelussa, kirjoittaa Luonnonsuojeluliiton viestintäpäällikkö Matti Nieminen vaaliblogissa.

Lue lisää

Vaaliblogi: Missä menee hakkuiden raja?

Metsien kestävä käyttö koostuu monesta muustakin osa-alueesta kuin hakkuiden metsätaloudellisesta kestävyydestä. Ja niitä ei hakkuulaskelmissa ole kunnolla huomioitu, kirjoittaa Luonnonsuojeluliiton hallituksen puheenjohtaja Harri Hölttä vaaliblogissamme.Mietitäänpä…

Lue lisää

Vaaliblogi: Vesiasiat myötävirrassa vaaleihin

Puolueiden kantojen perusteella näyttää siltä, että mahdollisuudet saada vesivoimaloiden luvat ajan tasalle ovat ensi hallituksessa varsin hyvät. Asiaa tulee pitää jatkuvasti esillä ja huolehtia siitä, että vesilain muutostarve näkyy myös kirjauksena tulevassa hallitusohjelmassa.

Lue lisää
Ladataan

Valitettavasti hakusi ei tuottanut tuloksia.