Luonnonsuojeluliiton muistutus turvasi uhanalaisen järvilohen elinolot Pielisjoella

Aluehallintovirasto hylkäsi Saimaan järvilohen elinolosuhteita heikentävän hankkeen. Hankkeessa haettiin lupaa nostaa merkittävästi Kaltimon vesivoimalaitoksen virtaamaa hetkittäin, mikä olisi aiheuttanut muun muassa haittoja uhanalaiselle järvilohelle Pielisjoella. Aluehallintoviraston päätös on Suomen luonnonsuojeluliiton ja liiton Pohjois-Karjalan piirin muistutuksen mukainen.

Lue lisää

Suomen luonnonsuojeluliitto kartoittaa kyselyllä näkemyksiä norppaturvallisesti pyydetystä kalasta

Suomen luonnonsuojeluliitto selvittää kyselyllä Saimaan kaupallisten kalastajien, koko kalaketjun ja kuluttajien mielipiteitä norppaturvallisesta kalastuksesta sekä mielenkiintoa norppaturvallisesti pyydettyyn kalaan. Tavoitteena on saada tietoa norppaturvallisen kalan kysynnästä ja tarjonnasta sekä mahdollisuudesta perustaa norppaturvallisen kalan merkki palvelemaan näiden kohtaamista.

Lue lisää

Työkaluja kuntalaisille kotimetsien säilyttämiseksi

Koneen Säätiö on myöntänyt Metsän puolella -apurahan Luonnonsuojeluliiton ja Luontoliiton yhteishankkeelle kuntametsien puolustamiseen.Koneen Säätiö on myöntänyt apurahan puolitoistavuotiselle kuntametsähankkeellemme. Metsän puolella -rahoituksen avulla pääsemme yhdessä…

Lue lisää

Vain kolmannes mepeistä äänestää ympäristön hyväksi

Eurooppalaisten ympäristöjärjestöjen selvitys osoittaa, että vain vähemmistö Euroopan parlamentin edustajista on aidosti edistänyt ilmastoneutraalia, luontopositiivista ja oikeudenmukaista tulevaisuutta viimeisten viiden vuoden aikana. Tämä pätee myös Suomen edustajiin.

Lue lisää
Ladataan

Valitettavasti hakusi ei tuottanut tuloksia.