Juhlavuoden 2018 saavutukset

Luonnonsuojeluliiton 80-vuotisjuhlavuoden aikana luonnonystävät ovat lähteneet joukoin Ilmastomarssille ja keräämään nimiä metsien puolesta. Tärkeää luonnonsuojelutyötä ovat tehneet lukuisat vapaaehtoiset, työntekijät, yhteistyötahot. Sitä ei olisi voitu tehdä ilman jäsenten, lahjoittajien ja yhteistyökumppaneiden tukea. Kiitos!

Lue lisää

Norppavaltuusto Fiskarsissa

Norppatunnuksia voi bongata 24.-25. marraskuuta Fiskarsissa Raaseporissa: siellä kokoustaa Suomen luonnonsuojeluliiton liittovaltuusto. Liiton 80-juhlavuoden kunniaksi paikkakin on juhlava, liiton 100 luontohelmikohteen joukkoon päässeen Mustionjoen varressa, historiaa huokuvissa ruukkimaisemissa.

Lue lisää

Luonnonsuojeluliiton verkkosivut uudistuivat

Olet saapunut Luonnonsuojeluliiton uudistuneille verkkosivuille – toivottavasti pidät näkemästäsi! Sivumme ovat kokeneet täydellisen muodonmuutoksen. Katso tästä, mikä on muuttunut ja kuinka löydät uusilta sivuiltamme etsimäsi tiedon.

Lue lisää

Turussa juhlittiin ihan norppana

Suomen luonnon päivänä 25.8.2018 kokoontui iloinen joukko Turun Ruissaloon juhlimaan Luonnonsuojeluliiton 80-vuotisjuhlia. Päivän ja illan aikana tapahtumissa kävi yhteensä yli 3000 luonnonystävää. Riemua, naurua ja halauksia riitti.

Lue lisää
Ladataan

Valitettavasti hakusi ei tuottanut tuloksia.