Luonnonsuojeluliiton vapaaehtoisena autat suomalaista luontoa. Tahdomme, ettet jää siinä yksin. Voit aina olla yhteydessä piiriisi ja kysyä neuvoa! Sinua palvelee myös keskusjärjestön väki Helsingissä. Toimitaan yhdessä!

Yhdistysnetti on työkalupakkisi

Oletko ensi kertaa yhdistystoiminnassa mukana? Ei hätää. Yhdistysnetistä löydät yhdistystoimijan vuosikellon, vinkkejä viestintään ja jäsenhankintaan sekä tietoa ajankohtaisista yhteisistä luonnonsuojeluteemoista. Yhdistysnetistä voit käydä tarkistamassa, mitä rahoitusmahdollisuuksia yhdistyksille on tarjolla ja hyödyntää Luonnonsuojeluliiton yhteisiä materiaaleja. Muun muassa. Yhdistysnetti on aktiivin tietopankki ja ystävä.

Pääset kirjautumaan tunnuksella kuutti(ät)sll.fi ja salasanalla kuutti.

Kysy neuvoja

Luonnonsuojelutyön aloittaessaan voi joutua perehtymään yllättäviin asioihin, kuten kaavoituskysymyksiin tai kaivoslupiin. Älä jää yksin pohtimaan vaan ota rohkeasti yhteyttä. Luonnonsuojeluliiton toimiston väki ja piirityöntekijät työskentelevät kanssasi saman tavoitteen eteen. Yhdessä suojelemme suomalaisen luonnon!

Voit kysyä mitä tahansa järjestötyöhön liittyvää osoitteesta jarjestoasiat@sll.fi. Järjestöasiat vastaa!

Yhteystiedot

Tärkeitä linkkejä

Tilaa Norppaposti

Norppaposti on Luonnonsuojeluliiton aktiiveille suunnattu neljä kertaa vuodessa ilmestyvä uutiskirje, joka pitää luonnonsuojelijat kärryillä yhteisön asioista.

Oppaita ja apua suojelutyöhön

Muita esitteitä ja materiaaleja

Luonnonsuojeluliitto julkaisee erilaisia esitteitä ja oppaita. Kaikki materiaalit ovat ladattavissa PDF-tiedostoina. Paperiset esitteet painatetaan kierrätyspaperille. Paikallisyhdistykset voivat tilata niitä ja Luonnonsuojelija-jäsenlehtiä maksutta jaettavaksi tapahtumiinsa.

Tule mukaan

Jäsenet, tukijat ja vapaaehtoiset tekevät Luonnonsuojeluliitosta Suomen vaikuttavimman järjestön. Tervetuloa norppajengiin!

Tule mukaan toimintaan