Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto
Navigaatio päälle/pois

Tervetuloa seuraamaan Luon­non­suo­je­lu­lii­ton 24 Luontotekoa -ju­han­nus­ka­len­te­ria

Luontokato on todellisuutta myös meillä Suomessa. Monet elinympäristömme ovat ahtaalla ja esimerkiksi joka yhdeksäs suomalainen laji on vaarassa kuolla sukupuuttoon. Suunta on vielä käännettävissä. Tule mukaan tekemään luontotekoja! Yhdessä suojelemme suomalaisen luonnon.

24 Luontotekoa -juhannuskalenteri tuo kesän!
Juhannuskalenteri avautuu 1.6.2023 Luonnonsuojeluliiton Facebook- ja Instagram-tileillä.

1. kesäkuuta käynnistyy Luonnonsuojeluliiton 24 Luontotekoa -juhannuskalenteri, jossa esittelemme erilaisia keinoja ja tapoja tehdä luontotekoja ja siten auttaa suomalaista luontoa. Ota juhannuskalenteri seurantaan Facebook– ja Instagram-tileillämme.

24 Luontotekoa -juhannuskalenterissa on luvassa myös arvontoja, joissa on tarjolla  ympäristöystävällisiä palkintoja. Uusi kalenterin luukku avautuu päivittäin aina juhannuspäivään saakka. Toivotamme hauskoja hetkiä luontotekojen parissa. Jaettu ilo on paras ilo, joten houkuttele vaikka perhe ja muut läheiset seuraamaan juhannuskalenteria ja tekemään tekoja luonnon hyväksi!

Seuraa Luontotekoja-juhannuskalenteria Facebookissa:
https://www.facebook.com/luonnonsuojeluliitto

Seuraa Luontotekoja-juhannuskalenteria Instagramissa:
https://www.instagram.com/luonnonsuojeluliitto

 

Jaa sosiaalisessa mediassa