Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto
Navigaatio päälle/pois

Mökkiyö luonnon puolesta

Nolla on luontomatkailukonsepti, joka kutsuu yöpymään luonnon keskelle kauniisiin, minimalistisiin retkeilymajoihin. Jokaisesta yöpymisestä lahjoitetaan 5 euroa Luonnonsuojeluliiton työlle.

Nolla-mökki hiekkarannan kupeessa, mäntyjen katveessa.

Teksti on julkaistu Luonnonsuojelija-lehden numerossa 1/2023. 

”Nollan tavoitteena on tuottaa positiivinen ympäristövaikutus, samalla kun mahdollistamme retkeilijöille yöpymisen mielenkiintoisissa luontomatkailukohteissa. Toimintamme perustuu vuorovaikutukseen luonnon kanssa, jolloin luonnosta huolehtiminen on meille elinehto. Yhteistyöllä Luonnonsuojeluliiton kanssa voimme tukea suomalaisen luonnon suojelua ja auttaa torjumaan luontokatoa”, kertoo Joel Uussaari Nollasta.

Nollat toimivat uusiutuvalla energialla ja niissä on perusvarusteet retkeilyä varten. Nolla-kohteita on tarjolla Helsingin Isosaaressa, Espoon Tvijälpissä sekä kesän 2023 loppupuolella myös Hossan kansallispuiston kupeessa Öllörijärven rannalla.

Lue lisää Suomen luonnonsuojeluliiton yritysyhteistyöstä.

Lisätietoja

Yritysyhteistyöpäällikkö Raija Savikko

  • +358 44 793 7895
  • raija.savikko(a)sll.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa