Luon­toar­pa­jai­set 2020-2021

Luontoarpajaiset alkavat 16.9.2020, arvat kolahtavat postilaatikoihin syyskuun aikana.
Luontoarpajaisissa on kaksi voittajaa: sinä ja suomalainen luonto! Kun osallistut luontoarpajaisiin, tuet Suomen luonnonsuojeluliiton tärkeää työtä luonnon ja ympäristön hyväksi.

Kuva: Ssiltane / Stockphoto

Siirry sisältöön

Arpajaisten pääpalkintona on 12 000 euron arvoinen ekologinen luontoloma kahdelle talvisessa Lapissa tai vaihtoehtoisesti saman arvoinen K-ryhmän lahjakortti. Palkinnoissa suositaan ympäristöystävällisiä valintoja, kuten lennotonta luontomatkailua, kierrätysmateriaalien hyödyntämistä ja suomalaista tuotantoa. Palkinnoissa näkyy vahvasti myös Luonnonsuojeluliiton Luontokaupan oma valikoima ja suositut norppatuotteet. Paperiarpojen rinnalla on myös sähköinen raaputusarpa, jonka voit raaputtaa täällä.

Luontoarpajaisten tuotto käytetään luonnonsuojelutyöhön. Lunastamalla arvat autat meitä suojelemaan uhanalaisia eläimiä sekä niiden elinympäristöjä – metsiä, vesistöjä ja soita. Luonto kiittää tuestasi!

Näin osallistut arpajaisiin:

  • Maksa arvat tilisiirron tiedoilla
  • Avaa arvat ja katso, mitä voitit. Jokaisessa kuoressa on ainakin yksi voittoarpa.
  • Ilmoita voittotietosi internetissä: www.onlinearpa.net/sll tai lähetä voittoarpa osoitteeseen: Tavara-arpa ry, Beckerintie 10, 00410 Helsinki
  • Saat pienikokoisen voiton veloituksetta postitse. Suurikokoisen voiton toimitamme veloituksetta Matkahuollon kautta.
  • Lunasta voittosi 14.5.2021 mennessä.
  • Voit tilata lisää arpoja tai raaputtaa sähköisen arvan osoitteessa: www.onlinearpa.net/sll.

Tutustu arpajaispalkintoihin

Elämyksellinen luontoloma Lapissa kahdelle – arvo 12 000 €

Lapin erämaat tarjoavat unohtumattoman 7 päivän luontoseikkailun täysihoidolla sinulle ja ystävällesi. Ekologinen loma sisältää useita paikallisia luonto- ja ruokaelämyksiä. Pääsette kokemaan lumikenkäretken kansallispuistossa, revontuliretken ratsain sekä upean huskykoirasafarin erämaassa. Palkinto sisältää yhden yön Aurora Dome luksusteltassa, kuusi yötä hotellihuoneessa, sekä koko viikon sisäänpääsyn Arctic Sauna World -saunamaailmaan.

Matkanjärjestäjänä on suomalainen, elämysmatkoja tarjoava matkatoimisto Kon-Tiki Tours. Saat palkinnon 12 000 euron arvoisena lahjakorttina. Matkalla on suomalainen opastus ja hyvä huolenpito. Lennoton loma sisältää VR:n junamatkat ja kuljetukset Lapissa. Kaikki luontoloman palvelut toteutetaan kunnioittaen Lapin luontoa, lappilaisia perinteitä, saamelaiskulttuuria ja eläinten hyvinvointia.  Matka voidaan toteuttaa valintasi mukaan joko talvella 2020-2021 tai talvella 2021-2022.

Kuva: Mikko Karjalainen / Vastavalo

Vaihtoehtoisesti voit valita pääpalkinnoksi 12 000 € arvoisen lahjakortin K-ryhmän kauppoihin.

5 kpl  Norppamatka Saimaalle  – arvo 1200 €

Ikimuistoinen luontoretki saimaannorpan kotivesille. Norppaguru Juha Taskinen vie sinut ja seuralaisesi vuorokaudeksi Saimaalle – ja saatatte hyvinkin nähdä matkalla vilauksen saimaannorpasta.

5 kpl  Unelmien lomapaketti – arvo 1100 €

Ylellinen kahden vuorokauden loma kahdelle Saimaan rannalla. Voit valita joko hemmottelu- tai aktiiviloman. Hotelli Punkaharjun hemmotteluloma sisältää rentoutumista rantasaunassa ja paljussa sekä yksityisen vapaavalintaisen kehonhuoltotunnin, ja aktiivilomaan kuuluu luontoliikuntaa ja saunajoogaa. Molempiin sisältyy upeat usean ruokalajin illalliset molempina iltoina.

6 kpl  Suurpetokuvaus – arvo 540 €

Vietä yö piilokojussa, jossa sinulla on mahdollisuus nähdä ja valokuvata Suomen komeat suurpedot: ahma, susi ja karhu. Myös petolinnut, kuten maa- ja merikotka, haara- ja kanahaukka ovat mahdollisia vierailijoita. Lahjakortti sisältää yhden vuorokauden piilokojuyön täysihoidolla kahdelle henkilölle tai vaihtoehtoisesti kahden vuorokauden piilokojuyön ja majoituksen täysihoidolla yhdelle henkilölle.

 

6 kpl  Pirteän Pässin luontoloma – arvo 450 €

Kahden hengen maaseutuloma täysihoidolla Pirteän Pässin luonnonsuojelutilalla. Vietä tunnelmallinen kahden vuorokauden mittainen irtiotto arjesta Heinäveden kauniissa maisemissa, luonnon keskellä. Alueelta löytyy helppoja retkipolkuja sekä reittejä korpien, rantojen ja jylhien jyrkänteiden läpi.

5 kpl Jopo-polkupyörä – arvo 419 €

Jopon nimi on lyhenne sanoista Jokaisen Polkupyörä. Jopon design on rento ja kaiken kokoisille sopiva. Jopot valmistetaan Suomessa, Helkaman Hangon tehtaalla. Suurimmaksi osaksi käsityönä kootun pyörän selkäranka on hitsattu teräsrunko, joka ei petä kovassakaan käytössä.

80 kpl  Fjällräven Re-Kånken -reppu – arvo 79 €

Kierrätysmateriaalista valmistettu klassikkoreppu maastoon, retkelle, työmatkalle, vapaa-aikaan. Kestävän, monikäyttöisen repun selkäpehmusteen voi vetää ulos istuinalustaksi. Tilavuus 16 litraa, kaksi sivutaskua, vetoketjullinen etutasku ja heijastin.

40 kpl Saima ja kuutti -koru – arvo 79,90 €

Käsintehty designkaulakoru saimaanorppa-aiheella. Korun on suunnitellut ja valmistanut Pohjolan Helmi, jonka tuotteet ovat tunnettuja kestävistä materiaalivalinnoista ja korkealaatuisesta käsityön jäljestä. Ketju ja riipus ovat 925 sterling -hopeaa.

Lisäksi palkintoina jaossa:

50 kpl Villahuopa
80 kpl Laudeliina
150 kpl Norppa juliste
180 kpl Kestojuomapullo
200 kpl Pipo Norps Rescue
200 kpl Leikkuulauta
250 kpl Norppamuki
300 kpl Käsipyyhesetti
300 kpl Pannunalunen
350 kpl Lasinalunen, 2 kpl
500 kpl Norppa pehmolelu
600 kpl Pinnan alla-pussukka
800 kpl Muistipeli
820 kpl Suomen Luonto, 6 kk
1000 kpl Joulukorttisarja
1300 kpl Luonnonkalenteri 2021
2200 kpl Pieni luonto-opas
5200 kpl Retkihuivi
6000 kpl Hiirimatto
7000 kpl Kestohedelmäpussit
8000 kpl Siirtokuva-arkki
9500 kpl Kestotiskirätti
12 000 kpl Pelikortit
14 000 kpl Lehtiösetti

Kysyttävää Luontoarpajaisista?

Tavara-arpa ry:n asiakaspalvelu vastaa arpajaisia koskeviin kyselyihin numerossa 09 436 6320.

Tietoja arpajaisista

Arpajaisten säännöt ja aikataulu
Järjestäjä: Suomen luonnonsuojeluliitto ry.
Käytännön toimeenpanija: Tavara-arpa ry.
Arpajaislupa: Poliisihallitus, nro RA/2020/884
Luvan voimassaoloaika ja arpojen myyntiaika: 16.9.2020–15.3.2021 koko maassa lukuunottamatta Ahvenanmaata.
Arpojen arvonta ja sekoitus: Voittojen määrän ja sekoituksen on valvonut Helsingin poliisilaitoksen edustaja Tavara-arpa ry:ssä.
Arpojen määrä: Arpoja on myynnissä yhteensä 355 000 kpl.
Voittojen määrä: Voittoja on yhteensä yli 70 000 kpl ja voittojen yhteenlaskettu arvo on 746 452 €.
Arpojen hinta: Yhden arvan á-hinta on 6 €. Arpojen yhteenlaskettu myyntihinta on 2 130 000 €.
Voittojen lunastus: Voitot on lunastettava 14.5.2021 mennessä. 

Lahjoita

Lahjoittaminen on helppo ja nopea tapa auttaa. Valitse itsellesi sopivin tapa olla mukana suojelemassa ainutlaatuinen luontomme.

Lue lisää