Luon­toar­pa­jai­set 2021-2022

Luontoarpajaiset alkavat 16.9.2021 ja arvat kolahtavat postilaatikoihin syyskuun aikana. Luontoarpajaisissa on kaksi voittajaa: sinä ja suomalainen luonto! Kun osallistut luontoarpajaisiin, tuet Suomen luonnonsuojeluliiton tärkeää työtä luonnon ja ympäristön hyväksi.

Kuva: Lassi Kujala

Siirry sisältöön

Arpajaisten pääpalkintona on 12 000 euron arvoinen ekologinen luontoloma kahdelle talvisessa Lapissa tai vaihtoehtoisesti saman arvoinen K-ryhmän lahjakortti. Palkinnoissa suositaan ympäristöystävällisiä valintoja, kuten lennotonta luontomatkailua, kierrätysmateriaalien hyödyntämistä ja suomalaista tuotantoa. Palkinnoissa näkyy vahvasti myös Luonnonsuojeluliiton Luontokaupan oma valikoima ja suositut norppatuotteet. Paperiarpojen rinnalla on myös sähköinen raaputusarpa, jonka voit raaputtaa täällä.

Luontoarpajaisten tuotto käytetään luonnonsuojelutyöhön. Lunastamalla arvat autat meitä suojelemaan uhanalaisia eläimiä sekä niiden elinympäristöjä – metsiä, vesistöjä ja soita. Luonto kiittää tuestasi!

Näin osallistut arpajaisiin:

  • Maksa arvat tilisiirron tiedoilla
  • Avaa arvat ja katso, mitä voitit. Jokaisessa kuoressa on ainakin yksi voittoarpa.
  • Ilmoita voittotietosi internetissä: www.onlinearpa.net/sll tai lähetä voittoarpa osoitteeseen: Tavara-arpa ry, Beckerintie 10, 00410 Helsinki
  • Saat pienikokoisen voiton veloituksetta postitse. Suurikokoisen voiton toimitamme veloituksetta Matkahuollon kautta.
  • Lunasta voittosi 14.5.2022 mennessä.
  • Voit tilata lisää arpoja tai raaputtaa sähköisen arvan osoitteessa: www.onlinearpa.net/sll.

Tutustu arpajaispalkintoihin

Päävoitto: Elämyksellinen luontoloma Lapissa kahdelle – arvo 12 000 €

Lapin erämaat tarjoavat unohtumattoman 7 päivän luontoseikkailun täysihoidolla sinulle ja ystävällesi. Ekologinen loma sisältää useita paikallisia luonto- ja ruokaelämyksiä. Pääsette kokemaan lumikenkäretken kansallispuistossa, revontuliretken ratsain sekä upean huskykoirasafarin erämaassa. Palkinto sisältää yhden yön Aurora Dome luksusteltassa, kuusi yötä hotellihuoneessa, sekä koko viikon sisäänpääsyn Arctic Sauna World -saunamaailmaan.

Matkanjärjestäjänä on suomalainen, elämysmatkoja tarjoava matkatoimisto Kon-Tiki Tours. Saat palkinnon 12 000 euron arvoisena lahjakorttina. Matkalla on suomalainen opastus ja hyvä huolenpito. Lennoton loma sisältää VR:n junamatkat ja kuljetukset Lapissa. Kaikki luontoloman palvelut toteutetaan kunnioittaen Lapin luontoa, lappilaisia perinteitä, saamelaiskulttuuria ja eläinten hyvinvointia.  Matka voidaan toteuttaa valintasi mukaan joko talvella 2021-2022 tai talvella 2022-2023.

Vaihtoehtoisesti voit valita pääpalkinnoksi 12 000 € arvoisen lahjakortin K-ryhmän kauppoihin.

5 kpl  Norppamatka Saimaalle  – arvo 1200 €

Ikimuistoinen luontoretki saimaannorpan kotivesille. Norppaguru Juha Taskinen vie sinut ja seuralaisesi vuorokaudeksi Saimaalle – ja saatatte hyvinkin nähdä matkalla vilauksen saimaannorpasta.

5 kpl  Unelmien lomapaketti Hotel & Spa Resort Järvisydämessä – arvo 925 €

Yöpyminen (2 yötä) valintanne mukaan 2 hengen Maisemasviitissä, Elämyshotellin suite/superior -huoneessa tai Kotasviitissä. Lomaan sisältyy myös päivittäiset aktiviteetit, aamiainen ravintola Piikatytössä sekä rentoutumista uniikin Järvikylpylän leppeissä löylyissä, lämmitetyillä norppakivillä ja altaissa niin sisällä kuin ulkona Saimaan virvoittavassa vedessä. Illalliseksi nautitaan 3 ruokalajin Kievarin tulimenut takkatulen loisteessa, tunnelmallisessa Wiinikellarissa.

5 kpl Jopo-polkupyörä – arvo 419 €

Jopon nimi on lyhenne sanoista Jokaisen Polkupyörä. Jopon design on rento ja kaiken kokoisille sopiva. Jopot valmistetaan Suomessa, Helkaman Hangon tehtaalla. Suurimmaksi osaksi käsityönä kootun pyörän selkäranka on hitsattu teräsrunko, joka ei petä kovassakaan käytössä.

6 kpl  Suurpetokuvaus – arvo 580 €

Vietä yö piilokojussa, jossa sinulla on mahdollisuus nähdä ja valokuvata Suomen komeat suurpedot: ahma, susi ja karhu. Myös petolinnut, kuten maa- ja merikotka, haara- ja kanahaukka ovat mahdollisia vierailijoita. Lahjakortti sisältää yhden vuorokauden piilokojuyön täysihoidolla kahdelle henkilölle tai vaihtoehtoisesti kahden vuorokauden piilokojuyön ja majoituksen täysihoidolla yhdelle henkilölle.

 

6 kpl järjestelmäkamera Olympus OM-D – arvo 550€

Pieni, kevyt ja helppo-käyttöinen kamera, jolla kuvaat ammattimaisia kuvia, liikuitpa missä tahansa.

30 kpl Lapuan Kankureiden tuotepaketti – arvo 192,50€

Viisi tyylikästä Saimaannorppa-sarjan pellavatuotetta: kangaskassi, saunatyyny, iso ja pieni laudeliina sekä jättipyyhe.

60 kpl Saima ja kuutti -koru – arvo 79,90 €

Käsintehty designkaulakoru saimaanorppa-aiheella. Korun on suunnitellut ja valmistanut Pohjolan Helmi, jonka tuotteet ovat tunnettuja kestävistä materiaalivalinnoista ja korkealaatuisesta käsityön jäljestä. Ketju ja riipus ovat 925 sterling -hopeaa.

Lisäksi palkintoina jaossa:

50 kpl Villahuopa
60 kpl Merinovillaiset lapaset, pipo ja huivi
100 kpl Kylpypyyhe
120 kpl Kestojuomapullo
120 kpl Koottava linnunpönttö
180 kpl Sisustusalusta
200 kpl Retromuki
220 kpl Narureppu
240 kpl Luonnonpäiväkirja
250 kpl Muistipeli
350 kpl Norppa-pehmolelu
400 kpl 1000palainen palapeli
600 kpl Suomen luonto -lehti 6 kk
600 kpl Pinnan alla -pussukka
700 kpl Muistikirja
1135 kpl Norppa ja kaverit -korttisarja
2000 kpl Luonnonkalenteri 2022
3500 kpl Reppumaskotti
4000 kpl Pelikortit
6200 kpl Puuhavihko
6200 kpl Heijastin
6200 kpl 28-palainen palapeli
7500 kpl Vihkosetti
10 000 kpl Avaimenperä

 

Kysyttävää Luontoarpajaisista?

Tavara-arpa ry:n asiakaspalvelu vastaa arpajaisia koskeviin kyselyihin numerossa 09 436 6320 tai sähköpostitse palaute(a)tavara-arpa.fi

Arpajaisten säännöt ja aikataulu

Järjestäjä: Suomen luonnonsuojeluliitto ry.
Käytännön toimeenpanija: Tavara-arpa ry.
Arpajaislupa: Poliisihallitus, nro RA/2021/897
Luvan voimassaoloaika ja arpojen myyntiaika: 16.9.2021–15.3.2022 koko maassa lukuunottamatta Ahvenanmaata.
Arpojen arvonta ja sekoitus: Voittojen määrän ja sekoituksen on valvonut Helsingin poliisilaitoksen edustaja Tavara-arpa ry:ssä.
Arpojen määrä: Arpoja on myynnissä yhteensä 255 000 kpl.
Voittojen määrä: Voittoja on yhteensä yli 50 000 kpl ja voittojen yhteenlaskettu arvo on 535 602,50 €.
Arpojen hinta: Yhden arvan á-hinta on 6 €. Arpojen yhteenlaskettu myyntihinta on 1 530 000 €.
Voittojen lunastus: Voitot on lunastettava 14.5.2022 mennessä.

Lahjoita

Lahjoittaminen on helppo ja nopea tapa auttaa. Valitse itsellesi sopivin tapa olla mukana suojelemassa ainutlaatuinen luontomme.

Lue lisää