Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto
Navigaatio päälle/pois

Si­joi­tus­pää­tös vaikuttaa – myös ympäristöön

Luonnonsuojeluliitto on mukana sijoitusalusta Nordnetin aloitteessa ympäristöhaasteiden ratkaisemisen ja vastuullisen sijoittamisen puolesta.

Re:turn Initiative Nordnet

Sijoitusalusta Nordnet tekee the Re:turn Initiative -aloitteensa aikana jokaista pörssikauppaa kohden 0,10 Ruotsin kruunun suuruisen lahjoituksen luonnon- ja ympäristönsuojeluun. Luonnonsuojeluliitto on yksi kolmesta lahjoituskohteesta, jotka Nordnetin työntekijät ovat valinneet.

“Yksi aikamme suurista kysymyksistä on, miten varmistamme planeettamme hyvinvoinnin ja tulevaisuuden. Aloitteen avulla haluamme näyttää, että jokainen voi tehdä jotain ilmaston ja ympäristön hyväksi”, kertoo yhtiön Suomen maajohtaja Suvi Tuppurainen. Yhtiön tavoite on olla Pohjoismaiden johtava vastuullisten sijoituskohteiden ja työkalujen tarjoaja.

Lahjoitukset tehdään kvartaaleittain. Tänään on julkistettu tammi–maaliskuun aikana kertyneen lahjoituksen suuruus. Kokonaisuudessaan lahjoituspottiin kertyi noin 38 000 euroa, josta Luonnonsuojeluliiton osuus on 16 900 euroa.

Lue lisää The Re:turn Initiative -aloitteesta.

Lue lisää yhteistyöstä kanssamme.

Jaa sosiaalisessa mediassa