Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto
Navigaatio päälle/pois

Norppatuotteiden menestystarinaa on rakennettu Suomalaisen Kirjakaupan ja Luon­non­suo­je­lu­lii­ton pitkään kestäneellä kumppanuudella

Suomalainen Kirjakauppa on tukenut Luonnonsuojeluliiton työtä jo vuodesta 2014. Alun perin norpansuojelutyön tukemisesta käynnistynyt yhteistyö on viime vuosien aikana laajentunut myös tärkeäksi tuotepuolen kumppanuudeksi.

Suomalaisen KIrjakaupan Kampin myymälässä norppatuotteet ovat saaneet paraatipaikan sisääntulon kohdalla. Tämä hieno esillepano on kuvassa esiintyvän myymälätyöntekijä Tanjan toteuttama. Kuva: Pirjo Itkonen

Luonnonsuojeluliitolle yhteistyö suuren suomalaisen kirjakauppaketjun kanssa on tarjonnut mahdollisuuden muun muassa uusien ekologisten norppatuotteiden kehittämistyöhön aivan eri mittakaavassa. Se näkyy tänä päivänä Suomen luonnonsuojeluliiton Luontokaupan myynnin merkittävänä kasvuna.

Yhteistyö on mahdollistanut myös Pinnan alla -norppatuotekonseptin menestyksellisen lanseeraamisen vuonna 2019. Uusia tuotteita ideoidaan tiiviissä yhteistyössä Suomalaisen Kirjakaupan tuotepuolen ja luontokaupan markkinoinnin välillä. Luontokaupan tuotot käytetään kokonaisuudessaan Suomen luonnonsuojeluliiton toiminnan tukemiseen, ja näin ollen jokainen norppatuotteita hankkiva on osaltaan auttamassa luonnonsuojelutyötä.

Kumppanuus pitkän linjan kotimaisen yrityksen kanssa antaa luonnonsuojelutyölle jatkuvuutta ja taloudellista turvaa. Suomalainen Kirjakauppa haluaa osaltaan olla vaikuttamassa Suomen ainutlaatuisen luonnon monimuotoisuuden säilymiseen.

Norppatuotteet ovat näkyvästi esillä Suomalaisen Kirjakaupan tuotekampanjoissa tänä keväänä sekä verkkokaupassa että kivijalkamyymälöissä ympäri Suomen. Norppatuotteet löytyvät myös Suomen luonnonsuojeluliiton luontokaupasta.

Norppatuote on kiva ekologinen lahja kaikenikäisille! Pinnan alla -tuotteiden materiaalit on tarkkaan harkittu: esimerkiksi pyyhkeet ja kangaskassit valmistettu kierrätyspuuvillasta ja kierrätetyistä muovipulloista.

 

Lisätietoa:

Lisätietoja

Yritysyhteistyöpäällikkö Pirjo Itkonen

  • +358 50 407 8266
  • pirjo.itkonen(a)sll.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa