Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto
Navigaatio päälle/pois

Ääni luonnolle – miten monimuotoisuutta suojellaan?

Eduskunnan luonto- ja ympäristöryhmä yhdessä Suomen luonnonsuojeluliiton kanssa kutsuu sinut keskustelemaan luontomme tilasta ja tulevaisuudesta keskiviikkona 20.3. klo 12.30 eduskunnan kansalaisinfoon.

Suomen lajiston uhanalaisuuden arviointi on valmistunut. Lajeistamme 2 667 arvioitiin uhanalaisiksi, mikä on 11,9 prosenttia maamme lajeista. Kehityssuunta on heikkenevä. Luonnon monimuotoisuuden hupenemisen pysäyttäminen vaatii pikaisia toimia.

Tilaisuudessa professori Janne Kotiaho ja Suomen ympäristökeskuksen Jukka-Pekka Jäppinen kuvaavat Suomen luonnon tilaa. Eduskuntapuolueet puolestaan kertovat, millaiseen politiikkaan ne ovat vaalien jälkeen valmiita, jotta luonnossamme tapahtuva sukupuuttoaalto saadaan pysäytettyä. Puolueita tenttaa koululaisten ilmastolakkopäällikkö Atte Ahokas.

Aikataulu: 

12.30 Tilaisuuden avaus
12.40 Professori Janne Kotiaho / Jyväskylän yliopisto
12.55 Kehittämispäällikkö Jukka-Pekka Jäppinen / Suomen ympäristökeskus
13.10 Aikaa keskustelulle
13.20 Suojeluasiantuntija Paloma Hannonen / Suomen luonnonsuojeluliitto
13.35 Puolueiden edustajien puheenvuorot
14.00 Aten puoluetentti / Atte Ahokas
14.25 Loppupuheenvuoro
14.30 Tilaisuuden lopetus

Tilaisuuteen on vapaa pääsy, tervetuloa! Tila on esteetön.

Facebook-tapahtuma löytyy täältä.

Jaa sosiaalisessa mediassa