Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Helsingin yhdistys

Helsinki
Navigaatio päälle/pois

Helsingin luonto tarvitsee suojelua

Helsingin luonnonsuojeluyhdistys Helsingfors naturskyddsförening

Lahjoita Liity jäseneksi

Kuva: Taina K. Tervo. Metsäorvokkeja Talosaaressa.

Tule mukaan toimintaan!

Helsingin luonnonsuojeluyhdistys (Helsy) on keskeinen vaikuttaja luonnon merkityksen sekä luontoarvojen huomioon ottamisessa pääkaupungin suunnittelussa. Olemme myös suosittu retkijärjestäjä: pääset asiantuntevien oppaidemme seurassa luontoon kokemaan unohtumattomia elämyksiä.

Toimimme monipuolisesti ja vireästi. Retkien lisäksi järjestämme muun muassa talkoita, luontokartoituksia, seminaareja ja kursseja. Helsyssä on lisäksi useita toimintaryhmiä, jotka tarjoavat jäsenillemme mahdollisuuden aktiivisuuteen ja vaikuttamiseen.

Helsy on noin 5000 luonnonystävän yhteisö ja osa Suomen luonnonsuojeluliittoa sekä Natur och Miljötä. Olemme puolustaneet luontoa jo vuodesta 1970.

Luonnonystävä – olet tervetullut mukaan norppajengiin! Tutustu jäsenyytemme muihin etuihin ja liity tästä. Eller bli medlem genom att gå med i Natur och miljö.

Tilaa maksuton sähköinen uutiskirjeemme Helsyviesti, jonka julkaisemme noin kerran kuussa. Se tarjoaa tärkeän näkökulman luonnonsuojeluun pääkaupungissamme ja kertoo sinulle retkitarjonnastamme sekä muusta toiminnastamme. Helsyviesti pitää sinut ajan tasalla! Tilaa se tästä.

Voit myös tehdä luontoteon ja tukea toimintaamme. Ohjeet lahjoittamiseen löydät täältä. Yhdessä suojelemme suomalaisen luonnon!

Suomen luonnonsuojeluliiton Uudenmaan piiri ry

Helsingin luonnonsuojeluyhdistys ry

  • [email]
  • 050 3011 633
  • Itälahdenkatu 22 b, 00210 Helsinki

Ajankohtaista

Haikarat viestivät ilmastonmuutoksesta

Helsyblogissa Mikko Niskasaari kirjoittaa linnuista, etenkin haikaroista, ilmastonmuutoksen indikaattoreina. Jalohaikarat ovat hienoja lisiä pohjoiseen lajistoomme, mutta iloa hieman himmentää lisääntymisen syy.

Lue lisää