Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Helsingin yhdistys

Helsinki
Navigaatio päälle/pois

Helsingin luonto tarvitsee suojelua

Helsingin luonnonsuojeluyhdistys Helsingfors naturskyddsförening

Lue lisää toiminnastamme Liity jäseneksi

Kuva: Taina K. Tervo. Meriharakoita Lauttasaaressa.

Tule mukaan toimintaan!

Helsingin luonnonsuojeluyhdistys (Helsy) on keskeinen vaikuttaja luonnon merkityksen sekä luontoarvojen huomioon ottamisessa pääkaupungin suunnittelussa. Olemme myös suosittu retkijärjestäjä: pääset asiantuntevien oppaidemme seurassa luontoon kokemaan unohtumattomia elämyksiä.

Työskentelemme sinnikkäästi alkuperäisluonnon monimuotoisuuden ja ekologisen kestävyyden säilyttämiseksi sekä elinympäristön viihtyisyyden lisäämiseksi Helsingissä ja kaupungin omistamilla alueilla.

Toimimme monipuolisesti ja vireästi. Retkien lisäksi järjestämme muun muassa talkoita, luontokartoituksia, seminaareja ja kursseja. Helsyssä on lisäksi useita toimintaryhmiä, jotka tarjoavat jäsenillemme mahdollisuuden aktiivisuuteen ja vaikuttamiseen.

Huom! Koronarajoitukset ovat vaikuttaneet toimintaamme. Järjestämme pääasiassa etätapahtumia. Retkillä joudumme rajoittamaan osallistujamääriä. Tilanteen parantuessa pyrimme lisäämään taas tarjontaamme.

Helsy on lähes 5000 luonnonystävän yhteisö ja osa Suomen luonnonsuojeluliittoa sekä Natur och Miljötä. Olemme puolustaneet luontoa jo vuodesta 1970.

Tilaa maksuton sähköinen uutiskirjeemme Helsyviesti, jonka julkaisemme noin kuukauden välein. Se tarjoaa tärkeän näkökulman luonnonsuojeluun pääkaupungissamme ja kertoo sinulle retkitarjonnastamme sekä muusta toiminnastamme. Helsyviesti pitää sinut ajan tasalla! Tilaa se tästä.

Luonnonystävä – olet tervetullut mukaan norppajengiin! Tutustu jäsenyytemme muihin etuihin ja liity tästä.

Suomen luonnonsuojeluliiton Uudenmaan piiri ry

Helsingin luonnonsuojeluyhdistys ry

  • [email]
  • 050 3011 633
  • Itälahdenkatu 22 b, 00210 Helsinki

Ajankohtaista

Helsyviesti 5/2022

Kohti lintuystävällistä lasirakentamista. Stadin hopeatäplien ja sinisiipisten havainnointihaaste. Osallistu vieraslajien torjuntaan. Telttaretkelle saareen. Tue toimintaa. Kesäiset menovinkit. Lue lisää näistä ja muusta Helsyn ajankohtaisesta toiminnasta kesäkuun Helsyviestistä.

Lue lisää