Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Helsingin yhdistys

Helsinki
Navigaatio päälle/pois

Helsingin luonto tarvitsee suojelua

Helsingin luonnonsuojeluyhdistys Helsingfors naturskyddsförening

Lue lisää toiminnastamme Lähiluonto on tärkeä voimavara

Kuva: Sanni Seppo. Viisi pikseliä.

Tule mukaan toimintaan!

Helsingin luonnonsuojeluyhdistys on keskeinen vaikuttaja luonnon merkityksen huomioimisessa kaupungin suunnittelussa. Olemme myös suosittu retkijärjestäjä, retkillämme pääset tutustumaan asiantuntevien retkioppaiden kanssa Helsingin hienoon luontoon.  

Kiinnostaako sinua Helsingin luonnonsuojeluyhdistyksen toiminta? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme, Helsyviesti! Noin kerran kuussa ilmestyvä uutiskirje pitää sinut ajan tasalla yhdityksen toiminnasta, retkitarjonnasta ja luonnonsuojeluun liittyvistä asioista Helsingissä.

Teemme työtä alkuperäisluonnon monimuotoisuuden ja ekologisen kestävyyden säilyttämiseksi sekä elinympäristön viihtyisyyden lisäämiseksi Helsingissä ja kaupungin omistamilla alueilla. Helsingin luonnonsuojeluyhdistys järjestää seminaareja, teemme luontokartoituksia, järjestämme retkiä, luentoja ja kursseja.
Helsyn erilaisiin toimintaryhmiin voit liittyä ottamalla yhteyttä järjestösihteeriin helsy(at)sll.fi.

Otamme mielellämme vastaan näkemyksiä, toivomuksia ja kehittämisehdotuksia Helsyn toiminnasta.

Helsingin luonnonsuojeluyhdistys ry. perustettiin vuonna 1970 ja olemme Suomen luonnonsuojeluliiton suurin paikallisyhdistys.

Suomen luonnonsuojeluliiton Uudenmaan piiri ry

Helsingin luonnonsuojeluyhdistys ry

  • [email]
  • 050 3011 633
  • Itälahdenkatu 22 b, 00210 Helsinki

Ajankohtaista

Muistutus Kauppamyllyntien ympäristön asemakaavaehdotuksesta

Helsingin luonnonsuojeluyhdistys kritisoi kaavaprosessia, joka jätti kaavaluonnoksen pois. Kauppamyllyntien ympäristöä koskevassa kaavahankkeessa on niin paljon kohteita ja elementtejä, että kaavaluonnos ja siihen liittyvä aito vuorovaikutus olisivat antaneet mahdollisuuden tarkistaa ja parantaa ratkaisuja kaavaehdotukseen. Nyt OAS-vaiheen suuret ongelmat ovat siirtyneet suoraan kaavaehdotukseen. Yhdistys keskittyy…

Lue lisää

Mielipide Kivikon helikopterikentän ympäristölupahakemuksesta

Helsingin luonnonsuojeluyhdistys ry (Helsy) on tutustunut Kivikon helikopterikentän ympäristölupahakemukseen. Yhdistys on huolestunut ennen muuta helikopteriliikenteen meluhäiriöstä ihmisille ja eläimille. Yhdistys haluaa hakemukseen täydentäviä tietoja, jotta hankkeen arvioiminen ympäristöluvan kannalta on mahdollista. Yhdistys näkee lisäksi toiminnan, jota lupahakemus koskee, kaipaavan parempia pelisääntöjä…

Lue lisää