Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Helsingin yhdistys

Helsinki
Navigaatio päälle/pois

Helsingin luonto tarvitsee suojelua

Helsingin luonnonsuojeluyhdistys Helsingfors naturskyddsförening

Lue lisää toiminnastamme Lähiluonto on tärkeä voimavara

Kuva: Sanni Seppo. Viisi pikseliä.

Tule mukaan toimintaan!

Helsingin luonnonsuojeluyhdistys on keskeinen vaikuttaja luonnon merkityksen huomioimisessa kaupungin suunnittelussa. Olemme myös suosittu retkijärjestäjä, retkillämme pääset tutustumaan asiantuntevien retkioppaiden kanssa Helsingin hienoon luontoon.  

Kiinnostaako sinua Helsingin luonnonsuojeluyhdistyksen toiminta? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme, Helsyviesti! Noin kerran kuussa ilmestyvä uutiskirje pitää sinut ajan tasalla yhdityksen toiminnasta, retkitarjonnasta ja luonnonsuojeluun liittyvistä asioista Helsingissä.

Teemme työtä alkuperäisluonnon monimuotoisuuden ja ekologisen kestävyyden säilyttämiseksi sekä elinympäristön viihtyisyyden lisäämiseksi Helsingissä ja kaupungin omistamilla alueilla. Helsingin luonnonsuojeluyhdistys järjestää seminaareja, teemme luontokartoituksia, järjestämme retkiä, luentoja ja kursseja.
Helsyn erilaisiin toimintaryhmiin voit liittyä ottamalla yhteyttä järjestösihteeriin helsy(at)sll.fi.

Otamme mielellämme vastaan näkemyksiä, toivomuksia ja kehittämisehdotuksia Helsyn toiminnasta.

Helsingin luonnonsuojeluyhdistys ry. perustettiin vuonna 1970 ja olemme Suomen luonnonsuojeluliiton suurin paikallisyhdistys.

Suomen luonnonsuojeluliiton Uudenmaan piiri ry

Helsingin luonnonsuojeluyhdistys ry

  • [email]
  • 050 3011 633
  • Itälahdenkatu 22 b, 00210 Helsinki

Ajankohtaista

Syksyn tapahtumista

Nyt alkaa tapahtua! Tapahtumakalenteriin on lisätty useita tapahtumia alkusyksylle. Kiinnostaako sinua esimerkiksi purotalkoot, merentutkimus tai rapakivet? Huomioittehan, että koronatilanteen takia kaikkiin tapahtumiin on pakollinen ennakkoilmoittautuminen ja rajoitettu osallistujamäärä. Kaikkien tapahtumien ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 24.8.

Lue lisää

Aavistushakkuita Helsinkiin?

Helsingin kaupungilla harkittiin kiistanalaisen Patterimäen metsän ”aavistushakkaamista” vuonna 2016, jottei liito-oravia tai muita suojeluarvoja tarvitsisi ottaa huomioon Raide-Jokeria rakennettaessa. Suunnitelmasta kertoi kaupunkiympäristön toimialan projektipäällikkö Lauri Kangas viime viikonloppuna Facebookissa:

Lue lisää

Patterimäen kohtalosta

Helsy päätti olla valittamatta Raide-Jokerin Patterimäkeen saamasta poikkeusluvasta, valitusaika umpeutui maanantaina 10.8. Arvioimme kovin vähäisiksi mahdollisuudet saada valittamalla parempi lopputulos.

Lue lisää