Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Helsingin yhdistys

Helsinki
Navigaatio päälle/pois

Helsingin luonto tarvitsee suojelua

Helsingin luonnonsuojeluyhdistys Helsingfors naturskyddsförening

Lue lisää toiminnastamme Lähiluonto on tärkeä voimavara

Kuva: Emilia Pippola. Terve kesä!

Tule mukaan toimintaan!

Helsingin luonnonsuojeluyhdistys on keskeinen vaikuttaja luonnon merkityksen huomioimisessa kaupungin suunnittelussa. Olemme myös suosittu retkijärjestäjä. Retkillämme pääset tutustumaan asiantuntevien retkioppaiden kanssa Helsingin hienoon luontoon.

Teemme työtä alkuperäisluonnon monimuotoisuuden ja ekologisen kestävyyden säilyttämiseksi sekä elinympäristön viihtyisyyden lisäämiseksi Helsingissä ja kaupungin omistamilla alueilla. Helsingin luonnonsuojeluyhdistys järjestää seminaareja, luontokartoituksia, retkiä, luentoja ja kursseja.

Kiinnostaako sinua Helsingin luonnonsuojeluyhdistyksen toiminta? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme Helsyviesti! Noin kerran kuussa ilmestyvä uutiskirje pitää sinut ajan tasalla yhdityksen toiminnasta, retkitarjonnasta ja luonnonsuojeluun liittyvistä asioista Helsingissä.

Helsyn erilaisista toimintaryhmistä saat lisätietoa ottamalla yhteyttä järjestösihteeriin: helsy(at)sll.fi. Jos taas haluaisit tulla avuksi vain silloin tällöin, voit järjestösihteerin kautta ilmoittautua vapaaehtoisten apureiden sähköpostilistalle.

Helsingin luonnonsuojeluyhdistys ry perustettiin vuonna 1970 ja olemme Suomen luonnonsuojeluliiton suurin paikallisyhdistys. Otamme mielellämme vastaan näkemyksiä, toivomuksia ja kehittämisehdotuksia toiminnastamme.

Suomen luonnonsuojeluliiton Uudenmaan piiri ry

Helsingin luonnonsuojeluyhdistys ry

  • [email]
  • 050 3011 633
  • Itälahdenkatu 22 b, 00210 Helsinki

Ajankohtaista