Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Helsingin yhdistys

Helsinki
Navigaatio päälle/pois

Helsingin luonto tarvitsee suojelua

Helsingin luonnonsuojeluyhdistys Helsingfors naturskyddsförening

Lue lisää toiminnastamme Liity jäseneksi

Kuva: Heidi Rantalainen. Kettu.

Tule mukaan toimintaan!

Helsingin luonnonsuojeluyhdistys (Helsy) on keskeinen vaikuttaja luonnon merkityksen sekä luontoarvojen huomioon ottamisessa pääkaupungin suunnittelussa. Olemme myös suosittu retkijärjestäjä: pääset asiantuntevien oppaidemme seurassa luontoon kokemaan unohtumattomia elämyksiä.

Työskentelemme sinnikkäästi alkuperäisluonnon monimuotoisuuden ja ekologisen kestävyyden säilyttämiseksi sekä elinympäristön viihtyisyyden lisäämiseksi Helsingissä ja kaupungin omistamilla alueilla.

Toimimme monipuolisesti ja vireästi. Retkien lisäksi järjestämme muun muassa talkoita, luontokartoituksia, seminaareja ja kursseja. Helsyssä on lisäksi useita toimintaryhmiä, jotka tarjoavat jäsenillemme mahdollisuuden aktiivisuuteen ja vaikuttamiseen.

Huom! Koronarajoitukset ovat vaikuttaneet toimintaamme. Pyrimme tilanteen paranemisen myötä lisäämään taas tarjontaamme.

Helsy on lähes 5000 luonnonystävän yhteisö ja osa Suomen luonnonsuojeluliittoa sekä Natur och Miljötä. Olemme puolustaneet luontoa jo vuodesta 1970.

Tilaa maksuton sähköinen uutiskirjeemme Helsyviesti, jonka julkaisemme noin kuukauden välein. Se tarjoaa tärkeän näkökulman luonnonsuojeluun pääkaupungissamme ja kertoo sinulle retkitarjonnastamme sekä muusta toiminnastamme. Helsyviesti pitää sinut ajan tasalla! Tilaa se tästä.

Luonnonystävä – olet tervetullut mukaan norppajengiin! Tutustu jäsenyytemme muihin etuihin ja liity tästä.

Suomen luonnonsuojeluliiton Uudenmaan piiri ry

Helsingin luonnonsuojeluyhdistys ry

  • [email]
  • 050 3011 633
  • Itälahdenkatu 22 b, 00210 Helsinki

Ajankohtaista

Hyvää joulua!

Helsingin luonnonsuojeluyhdistys toivottaa rauhallista joulua ja onnea uuteen vuoteen! Helsyn toimisto on kiinni 23.12.2021 - 6.1.2022.

Lue lisää

Helsyviesti 10/2021

Uusi hallitus on valittu! Helsyssä aloitti harjoittelija! Tulevat tapahtumat ja joulunajan vinkit luonnonystäville! Kerro kantasi!

Lue lisää

Helsyviesti 9/2021

Syyskokous lähestyy! Hallitushaku vuodelle 2022 käynnissä! Lähde myöhäissyksyn retkille! Tsekkaa Helsyn tulevat tapahtumat ja muut menovinkit luonnonystäville!

Lue lisää