Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Helsingin yhdistys

Helsinki
Navigaatio päälle/pois

Helsingin luonto tarvitsee suojelua

Helsingin luonnonsuojeluyhdistys Helsingfors naturskyddsförening

Lue lisää toiminnastamme Lähiluonto on tärkeä voimavara

Kuva: Sanni Seppo. Viisi pikseliä.

Tule mukaan toimintaan!

Helsingin luonnonsuojeluyhdistys on keskeinen vaikuttaja luonnon merkityksen huomioimisessa kaupungin suunnittelussa. Olemme myös suosittu retkijärjestäjä, retkillämme pääset tutustumaan asiantuntevien retkioppaiden kanssa Helsingin hienoon luontoon.  Huomioithan, että koronan takia retkitoimintamme on toistaiseksi tauolla!

Kiinnostaako sinua Helsingin luonnonsuojeluyhdistyksen toiminta? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme, Helsyviesti! Noin kerran kuussa ilmestyvä uutiskirje pitää sinut ajan tasalla yhdityksen toiminnasta, retkitarjonnasta ja luonnonsuojeluun liittyvistä asioista Helsingissä.

Teemme työtä alkuperäisluonnon monimuotoisuuden ja ekologisen kestävyyden säilyttämiseksi sekä elinympäristön viihtyisyyden lisäämiseksi Helsingissä ja kaupungin omistamilla alueilla. Helsingin luonnonsuojeluyhdistys järjestää seminaareja, luontokartoituksia, retkiä, luentoja ja kursseja.

Helsyn erilaisista toimintaryhmistä saat lisätietoa ottamalla yhteyttä järjestösihteeriin: helsy(at)sll.fi.

Otamme mielellämme vastaan näkemyksiä, toivomuksia ja kehittämisehdotuksia Helsyn toiminnasta.

Helsingin luonnonsuojeluyhdistys ry. perustettiin vuonna 1970 ja olemme Suomen luonnonsuojeluliiton suurin paikallisyhdistys.

Suomen luonnonsuojeluliiton Uudenmaan piiri ry

Helsingin luonnonsuojeluyhdistys ry

  • [email]
  • 050 3011 633
  • Itälahdenkatu 22 b, 00210 Helsinki

Ajankohtaista

Aarresaaria ei saa rakentaa pilalle

Vallisaari ja Kuninkaansaari ovat olleet nyt viisi vuotta avoinna, kaiken kansan vapaasti kulkea, ja niiden suosio on suuri. Saaret ovat samaa linnoitusketjua Suomenlinnan kanssa, mutta näillä luonto on jo pitkään saanut rehottaa oman tahtonsa mukaan. Saarilla on hienoja lehtometsiä, ja jopa 150-vuotiaita männiköitä. Näillä saarilla luonto- ja historiaelämykset lomittuvat hienosti yhteen, ja juuri siinä on…

Lue lisää