Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Helsingin yhdistys

Helsinki
Navigaatio päälle/pois

Helsingin luonto tarvitsee suojelua

Helsingin luonnonsuojeluyhdistys Helsingfors naturskyddsförening

Lue lisää toiminnastamme Lähiluonto on tärkeä voimavara

Kuva: Sanni Seppo. Viisi pikseliä.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Helsingin luonnonsuojeluyhdistys on keskeinen vaikuttaja luonnon merkityksen huomioimisessa kaupungin suunnittelussa. Olemme myös suosittu retkijärjestäjä, retkillämme pääset tutustumaan asiantuntevien retkioppaiden kanssa Helsingin hienoon luontoon.  

Teemme työtä alkuperäisluonnon monimuotoisuuden ja ekologisen kestävyyden säilyttämiseksi sekä elinympäristön viihtyisyyden lisäämiseksi Helsingissä ja kaupungin omistamilla alueilla. Helsingin luonnonsuojeluyhdistys järjestää seminaareja, teemme luontokartoituksia, järjestämme retkiä, luentoja ja kursseja.
Helsyn erilaisiin toimintaryhmiin voit liittyä ottamalla yhteyttä järjestösihteeriin helsy(at)sll.fi.

Otamme mielellämme vastaan näkemyksiä, toivomuksia ja kehittämisehdotuksia Helsyn toiminnasta.

Helsingin luonnonsuojeluyhdistys ry. perustettiin vuonna 1970 ja olemme Suomen luonnonsuojeluliiton suurin paikallisyhdistys.

Suomen luonnonsuojeluliiton Uudenmaan piiri ry

Helsingin luonnonsuojeluyhdistys ry

  • [email]
  • 050 3011 633
  • Itälahdenkatu 22 b, 00210 Helsinki

Ajankohtaista

Luontojärjestöt: Oulunkylän ja Maunulan aluesuunnitelma uhkaa viheralueita ja luonnon monimuotoisuutta

Helsingin luonnonsuojeluyhdistys, Helsingin seudun lintutieteellinen yhdistys Tringa, Luonto-Liitto ja Suomen luonnonsuojeluliiton Uudenmaan piiri ovat jättäneet Helsingin kaupungille yhteisen järjestökommentin Oulunkylän ja Maunulan aluesuunnitelman luonnoksesta. Aluesuunnitelma ohjaa mm. viheralueiden hoitoa ja kehittämistä. Suunnittelualueeseen kuuluu useita niin luonto- kuin virkistysarvojensa puolesta tärkeitä…

Lue lisää

Järjestökommentti Oulunkylän ja Maunulan aluesuunnitelman luonnoksesta

Kommentit Oulunkylän ja Maunulan aluesuunnitelman 2020-2029 selostusluonnoksen sekä aluekorttien luonnoksiin (luonnokset 18.10.2019) Helsingin luonnonsuojeluyhdistys, Helsingin Seudun Lintutieteellinen Yhdistys Tringa, Luonto-Liitto sekä Suomen luonnonsuojeluliiton Uudenmaan piiri ovat perehtyneet lausunnolla olevaan luonnosaineistoon ja antavat siitä seuraavan yhteisen kommenttinsa.

Lue lisää