Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Helsingin yhdistys

Helsinki
Navigaatio päälle/pois

Noudatamme toiminnassamme Helsingin luonnonsuojeluyhdistyksen hallituksen hyväksymiä reilun yhdistyksen periaatteita:

1. Avoimuus

Yhdistyksen toiminnassa se tarkoittaa ennakkoluulottomuutta, rehellisyyttä ja läpinäkyvyyttä. Päätöksentekoon liittyvä tieto on tasapuolista, avointa ja sitä pyritään jakamaan etukäteen.

2. Kannustaminen ja kiittäminen

Osoitetaan jäsenille, aktiiveille, työntekijöille ja yhteistyökumppaneille arvostusta heidän työstään, autetaan ja neuvotaan tarvittaessa. 

3. Reilu toiminta

Moninaisuus hyväksytään. Yhdistykseen mahtuu erilaisia mielipiteitä. Jokaisen jäsenen ja työntekijän hyvinvointi on tärkeää. Osallistumisen tulee olla kaikille antoisaa ja voimauttavaa.

4. Luottamus

Yhdistys tukee jäseniä toiminnassa, auttaa ja tarjoaa koulutusta. Luottamus syntyy onnistuneista, pienistä ja suurista yhteisistä projekteista. Tunne omat rajasi, niin voit pitää kiinni lupauksesta. Epäonnistuminen on sallittua.

5. Epäasiallista käytöstä ei suvaita

Ongelmatilanne pyritään selvittämään keskustelemalla. Yhdistys noudattaa soveltuvin osin Suomen luonnonsuojeluliiton ohjeita (toimintamalli puuttumisesta epäasialliseen kohteluun).

(Hyväksytty Helsingin luonnonsuojeluyhdistyksen hallituksen kokouksessa 20.2.2020)

Tustustu myös Suomen luonnonsuojeluliiton turvallisen tilan periaatteisiin.

Yhdistys

Helsingin luonnonsuojeluyhdistys ry perustettiin vuonna 1970. Helsyssä on noin 5000 jäsentä, joista osa on jäseniä Suomen luonnonsuojeluliiton…

Lue lisää

Hallitus

Tutustu Helsyn hallitukseen ja toimihenkilöihin.

Lue lisää

Säännöt

Tutustu yhdistyksen sääntöihin.

Lue lisää

Toimintasuunnitelmat ja -kertomukset

Helsy 50 vuotta

Onnea Helsy! Helsingin luonnonsuojeluyhdistys täytti helatorstaina 21.5.2020 pyöreät 50 vuotta. Juhlan kunniaksi Helsyssä muisteltiin yhdistyksen historiaa. Varsinaiset juhlat siirtyivät koronavirustilanteen vuoksi myöhemmäksi.

Lue lisää

Helsyn ympäristöohjelma

Tutustu Helsingin luonnonsuojeluyhdistyksen ympäristöohjelmaan!

Lue lisää