Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Savon piiri Kuopion Luonnon Ystäväin Yhdistys

Kuopio
Navigaatio päälle/pois

Kuopion Luonnon Ystäväin Yhdistys

Kuva: Pekka Tenhunen: Puijon talvista metsää

Olemme muuttaneet uuteen tilaan Puijonkatu 15  (Lyseon lukiota vastapäätä keltainen kivitalo).

 Hyvää uutta vuotta kaikille! Uusimmassa vlogissaan Pekka muistelee menneen heinäkuun kuumia päiviä ja johdattaa katsojansa Savon rajan tuolle puolen Juukaan UKK-polulle. Vaan pääseekö hän polun loppuun saakka? Tässä linkki ”Laulava kulkuri”:https://youtu.be/ZtwUt3BeDns

Kuopion Luonnon Ystäväin Yhdistys (KLYY) on Suomen vanhin luonnonsuojeluyhdistys. Se on perustettu vuonna 1896. Se on Suomen luonnonsuojeluliiton paikallisyhdistys. Yhdistyksen tämänhetkinen jäsenmäärä on 1400.

Yhdistyksen tehtävänä on herättää ja ylläpitää harrastusta luonnon tuntemiseen ja tutkimiseen sekä edistää luonnon– ja ympäristönsuojelua.

KLYY järjestää kokouksia, esitelmä– ja keskustelutilaisuuksia sekä retkiä,  edistää tutkimustoimintaa ja jakaa apurahoja. Yhdistys tekee myös aloitteita ja esityksiä, antaa muistutuksia ja lausuntoja sekä vaikuttaa suunnitelmiin, hankkeisiin ja päätöksiin. Katso myös KLYY facebookissa ja KLYY instagrammissa! 

Lue uusin Pöllöposti 5-2019 joulukuu – KLYY pöhisee pimeässäkin ja katso Pekan vlogi Missä KLYY on?

Jos olet  KLYY:n jäsen ja  haluat saada tietoa KLYY:n uusimmista kuulumisista ja tapahtumista, liity silloin postituslistalle ilmoittamalla sähköpostiosoitteesi osoitteeseen tiedotus@klyy.fi

KLYY-tiedotetta 1/2019 nimeltään Luonnon Ystävä voit lukea myös netissä! Lue nettiversio tästä.

KLYY:n julkaisema ”Ensi askeleet Suomen luontoon” – kirja on kiva lahja vaikka vastavalmistuneelle.

Katso Pekan tekemä esittelyvideo kirjasta tästä linkistä https://youtu.be/IY5tlc6daNE

 

 

Pohjois-Savon luonnonsuojelupiiri

Kuopion Luonnon
Ystäväin Yhdistys r.y.

  • [email]
  • 040-7235834
  • Puijonkatu 15, postit osoitteeseen: Pesä/Kirkkokatu 35, 70100 KUOPIO

Ajankohtaista

Finnpulp ei saanut ympäristölupaa

Kuopion Sorsasaloon suunniteltu Finnpulp Oy:n biotuotetehdas ei saa ympäristölupaa. Korkein hallinto-oikeus on ratkaissut asian ja perustelee päätöstään muun ohessa Kallaveden ekologisella tilalla.

Lue lisää

BLOGI Älä osta mitään

Juhlakausi on taas alkanut. Monet meistä pohtivat mitä ostaisivat joululahjaksi lähimmäisilleen. Saatamme jopa ahdistua ajatuksesta, kun emme millään keksi mitä antaisimme. Lopulta saatamme päätyä johonkin kiireessä valittuun asiaan, kunhan vain on jotain annettavaa. Lahjan saaja on iloinen muistamisesta, mutta hetken päästä saattaa häntä vaivata ajatus: mihin minä tämänkin laitan?

Lue lisää

KLYY:n syysvuosikokouksen satoa

KLYY:n syysvuosikokouksessa 25.11. Lyseolla valittiin uudeksi yhdistyksen puheenjohtajaksi vuodelle 2020 Petri Nieminen. Petri on 33-vuotias biologi, joka nykyisessä työssään on erityisesti paneutunut vesiensuojeluasioihin.

Lue lisää