Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Savon piiri Kuopion Luonnon Ystäväin Yhdistys

Kuopio
Navigaatio päälle/pois

Kuopion Luonnon Ystäväin Yhdistys

Kuva: Sini Nuutinen: Lokakuiset revontulet Neulaniemessä

Kuopion Luonnon Ystäväin Yhdistys (KLYY) on Suomen vanhin luonnonsuojeluyhdistys. Se on perustettu vuonna 1896 ja toimii Suomen luonnonsuojeluliiton paikallisyhdistyksenä. Yhdistyksen tämänhetkinen jäsenmäärä on noin 1400.

Yhdistyksen tehtävänä on herättää ja ylläpitää harrastusta luonnon tuntemiseen ja tutkimiseen sekä edistää luonnon- ja ympäristönsuojelua.

KLYY:een kuuluu neljä toimintaseuraa (Savon Sieniseura, Saturnus, Sigma, Kuopion ilmastonuoret) sekä yksi jaosto (Lintuyhdistys Kuikka).

KLYY jakaa rahastostaan apurahoja perinnöllisyystieteen (genetiikka) tutkijoille ja opiskelijoille, luontoa käsittelevään julkaisutoimintaan, kasvien ympäristövaurioihin kohdistuviin tutkimuksiin tai opinnäytetöihin sekä jäsenapurahoja luontoon ja ympäristöön liittyviin tutkimus- ja harrastushankkeisiin ja julkaisutoimintaan.

Lisäksi yhdistys järjestää erilaisia retkiä ja tapahtumia sekä ottaa aktiivisesti kantaa ympäristöön vaikuttaviin hankkeisiin.

Jos olet KLYY:n jäsen ja haluat saada tietoa yhdistyksen uusimmista kuulumisista ja tapahtumista, liity KLYY:n postituslistalle ilmoittamalla sähköpostiosoitteesi osoitteeseen tiedotus@klyy.fi

KLYY sosiaalisessa mediassa: Facebook, Instagram

KLYY on vuoden 2020 alussa muuttanut uuteen tilaan osoitteeseen Puijonkatu 15 (auki ma-to klo 13-17).

Pohjois-Savon luonnonsuojelupiiri

Kuopion Luonnon
Ystäväin Yhdistys r.y.

  • [email]
  • Puijonkatu 15, 70100 Kuopio
  • Avoinna ma-to klo 13-17

Ajankohtaista

Luontoystävällinen lahja

Anna luontoystävällinen lahja! Ostamalla luonnon ystäviltä tuet samalla paikallista luonnonsuojelutyötä. Myymme mm. huippusuosittua Ensi askeleet Suomen luontoon -kirjaa sekä kierrätysmateriaalista valmistettuja pöllökasseja. Pohjois-Savon luonnonsuojelupiirillä on perinteiseen tapaan myynnissä ensi vuoden Luonnonkalenteri.

Lue lisää

Lukijakysely – Luonnon Ystävä 2020

Mitä pidit tämän vuoden Luonnon Ystävä -lehdestä? Oliko artikkelit kiinnostavia ja mistä haluaisit lukea lisää? Pyydämme lukijoitamme vastaamaan lyhyeen lukijakyselyyn, jotta voimme tehdä ensi vuoden lehdestä entistä paremman 😊 Vastaa kyselyyn tästä https://forms.gle/Z5D5Lvgok1DgZcJz7

Lue lisää