Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Savon piiri Kuopion Luonnon Ystäväin Yhdistys

Kuopio
Navigaatio päälle/pois

Kuopion Luonnon Ystäväin Yhdistys

Kuva: Hannu Merjovaara: Aamukakkara (KLYY:n valokuvakilpailu, 2. sija "Kasvit ja sienet"-sarjassa)

Tervetuloa mukaan toimintaan vanhat ja uudet jäsenet !

Tutustu KLYY:n uusimpiin kuulumisiin  ja tapahtumiin.

Tapahtumat löytyvät tältä sivulta sivupalkista tai mobiililaitteella alhaalta sekä sosiaalisesta mediasta. KLYY Instagramissa KLYY Facebookissa

Tervetuloa tutustumaan Galleria Luontotupaan toimipaikassamme Puijonkatu 15.

Luontotupa on kiinni kesän ajan. Palaamme Luontotuvalle taas elo-syyskuussa. Tule kesällä mukaan KLYY:n retkille ja talkoisiin. HYVÄÄ KESÄÄ  KAIKILLE! 

Tietoa yhdistyksestä:

Kuopion Luonnon Ystäväin Yhdistys (KLYY) on Suomen vanhin luonnonsuojeluyhdistys. Se on perustettu vuonna 1896 ja toimii Suomen luonnonsuojeluliiton paikallisyhdistyksenä. Yhdistyksen tämänhetkinen jäsenmäärä on noin 1500.

Yhdistyksen tehtävänä on herättää ja ylläpitää harrastusta luonnon tuntemiseen ja tutkimiseen sekä edistää luonnon- ja ympäristönsuojelua.

Yhdistykseen kuuluu neljä toimintaseuraa (Savon Sieniseura, Saturnus, Kuopion ilmastonuoret ja Kuopion luonnonystäväin lintukerho). Lintuyhdistys Kuikka on rekisteröitynyt itsenäiseksi yhdistykseksi 1.10.2021.

KLYY jakaa rahastostaan apurahoja perinnöllisyystieteen (genetiikka) tutkijoille ja opiskelijoille, luontoa käsittelevään julkaisutoimintaan, kasvien ympäristövaurioihin kohdistuviin tutkimuksiin tai opinnäytetöihin sekä jäsenapurahoja luontoon ja ympäristöön liittyviin tutkimus- ja harrastushankkeisiin ja julkaisutoimintaan.

Lisäksi yhdistys ottaa aktiivisesti kantaa ympäristöön vaikuttaviin hankkeisiin sekä järjestää erilaisia retkiä ja tapahtumia. Yhteistyökumppanimme on Kuopion kaupunki.

 

 

 

 

Pohjois-Savon luonnonsuojelupiiri

Kuopion Luonnon
Ystäväin Yhdistys r.y.

  • [email]
  • Puijonkatu 15, 70100 KUOPIO, p. 044 493 1288. Luontotupa on kiinni kesäkuukausien ajan. Palaamme toimintaan loppukesästä. Mukavia kesäpäiviä kaikille!