Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Savon piiri Kuopion Luonnon Ystäväin Yhdistys

Kuopio
Navigaatio päälle/pois

Kuopion Luonnon
Ystäväin Yhdistys

Kuopion Luonnon Ystäväin Yhdistys (KLYY) on Suomen vanhin luonnonsuojeluyhdistys. Se on perustettu vuonna 1896. Se on Suomen luonnonsuojeluliiton paikallisyhdistys. Yhdistyksen tämänhetkinen jäsenmäärä on 1500.

Lue lisää toiminnastamme Paikallisluonto

Kuva: Tero Pelkonen, Kuovit keväthangella: "Kun sä kuulet kuovin äänen, älä mene järven jäälle!"

Yhdistyksen tehtävänä on herättää ja ylläpitää harrastusta luonnon tuntemiseen ja tutkimiseen sekä edistää luonnon– ja ympäristönsuojelua.

KLYY järjestää kokouksia, esitelmä– ja keskustelutilaisuuksia sekä retkiä,  edistää tutkimustoimintaa ja jakaa apurahoja. Yhdistys tekee myös aloitteita ja esityksiä, antaa muistutuksia ja lausuntoja sekä vaikuttaa suunnitelmiin, hankkeisiin ja päätöksiin. Katso myös KLYY facebookissa.

Oletko jo KLYY-postituslistalla? Jos haluat saada tietoa KLYY:n uusimmista kuulumisista ja tapahtumista, liity postituslistalle ilmoittamalla sähköpostiosoitteesi osoitteeseen tiedotus@klyy.fi

KLYY-tiedote 1/2019 ilmestyy toukokuussa. Lehden mukana tulevat jäsenmaksulomakkeet niille KLYY:n jäsenille, jotka eivät ole jo alkuvuodesta maksaneet Luonnonsuojeluliiton jäsenmaksua.

Lehden toimittavat Peter Lahdenperä ja Pekka Tenhunen. Jutut KLYY-tiedotteeseen pitäisi lähettää 15.4. mennessä osoitteseen tiedotus@klyy.fi

 

 

Pohjois-Savon luonnonsuojelupiiri

Kuopion Luonnon
Ystäväin Yhdistys r.y.

  • [email]
  • 017-262 3811 , ma ja to klo 13-17. Olemme pääsiäislomalla 18.4.-24.4. Hyvää pääsiäistä kaikille!
  • Pesä/Kirkkokatu 35, 70100 KUOPIO

Ajankohtaista

Pöllöpostia 1-2019

Tervehdys, hyvä luonnonystävä! Uutena puheenjohtajana päätin perustaa tämän Pöllöpostin kertoakseni teille luonnonystäville, mitä yhdistyksessä tapahtuu. Tenhusen Pekka joutui vähän tönäisemään ennen kuin hoksasin toimeen tarttua. Pyrin postittelemaan noin kerran kuukaudessa sen mukaan, miten paljon kerrottavaa on. Nopeimmin tiedot tapahtumista löytyvät kuitenkin yhdistyksen nettisivuilta.

Lue lisää