Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Savon piiri Kuopion Luonnon Ystäväin Yhdistys

Kuopio
Navigaatio päälle/pois

Kuopion Luonnon Ystäväin Yhdistys

Kuva: Pekka Tenhunen: Kevätkoivikko

Tervetuloa mukaan toimintaan vanhat ja uudet jäsenet !

Tutustu KLYY:n uusimpiin kuulumisiin  ja tapahtumiin.

Tapahtumat löytyvät tältä sivulta sivupalkista tai mobiililaitteella alhaalta sekä sosiaalisesta mediasta. KLYY Instagramissa KLYY Facebookissa

Tervetuloa tutustumaan Galleria Luontotupaan toimipaikassamme Puijonkatu 15.

 Luontotuvalla on esillä 14.5 – 31.5. kahden kuopiolaisen harrastelijataiteilijan Markus Johanssonin ja Arja Liukkosen töitä, joissa molemmissa on luonnon innoittamia aiheita.

Luontotupa on  avoinna 14.5. alkaen  ”Luonnon innoittamana”-näyttelyn aikana myös torstai-perjantai klo 16-18 ja lauantai klo 11-14.

Luontotupa on auki luontoiltoina tiistai-iltaisin klo 17-20 ja muulloin sopimuksen mukaan.

Tietoa yhdistyksestä:

Kuopion Luonnon Ystäväin Yhdistys (KLYY) on Suomen vanhin luonnonsuojeluyhdistys. Se on perustettu vuonna 1896 ja toimii Suomen luonnonsuojeluliiton paikallisyhdistyksenä. Yhdistyksen tämänhetkinen jäsenmäärä on noin 1500.

Yhdistyksen tehtävänä on herättää ja ylläpitää harrastusta luonnon tuntemiseen ja tutkimiseen sekä edistää luonnon- ja ympäristönsuojelua.

Yhdistykseen kuuluu neljä toimintaseuraa (Savon Sieniseura, Saturnus, Kuopion ilmastonuoret ja Kuopion luonnonystäväin lintukerho). Lintuyhdistys Kuikka on rekisteröitynyt itsenäiseksi yhdistykseksi 1.10.2021.

KLYY jakaa rahastostaan apurahoja perinnöllisyystieteen (genetiikka) tutkijoille ja opiskelijoille, luontoa käsittelevään julkaisutoimintaan, kasvien ympäristövaurioihin kohdistuviin tutkimuksiin tai opinnäytetöihin sekä jäsenapurahoja luontoon ja ympäristöön liittyviin tutkimus- ja harrastushankkeisiin ja julkaisutoimintaan.

Lisäksi yhdistys ottaa aktiivisesti kantaa ympäristöön vaikuttaviin hankkeisiin sekä järjestää erilaisia retkiä ja tapahtumia. Yhteistyökumppanimme on Kuopion kaupunki.

 

 

 

 

Pohjois-Savon luonnonsuojelupiiri

Kuopion Luonnon
Ystäväin Yhdistys r.y.

  • [email]
  • Puijonkatu 15, 70100 KUOPIO, p. 044 493 1288. Luontotupa on auki tiistaisin luontoiltoina klo 17-20. Toukokuussa 14.5.- 31.5 auki myös torstai-perjantai klo 16-18 ja lauantaisin klo 11-14.