Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Savon piiri Kuopion Luonnon Ystäväin Yhdistys

Kuopio
Navigaatio päälle/pois

Kuopion Luonnon Ystäväin Yhdistys

Kuva: Pekka Tenhunen: Puijon talvista metsää

Kuopion Luonnon Ystäväin Yhdistys (KLYY) on Suomen vanhin luonnonsuojeluyhdistys. Se on perustettu vuonna 1896 ja toimii Suomen luonnonsuojeluliiton paikallisyhdistyksenä. Yhdistyksen tämänhetkinen jäsenmäärä on noin 1400.

Yhdistyksen tehtävänä on herättää ja ylläpitää harrastusta luonnon tuntemiseen ja tutkimiseen sekä edistää luonnon- ja ympäristönsuojelua.

Jos olet KLYY:n jäsen ja haluat saada tietoa KLYY:n uusimmista kuulumisista ja tapahtumista, liity KLYY:n postituslistalle ilmoittamalla sähköpostiosoitteesi osoitteeseen tiedotus@klyy.fi

KLYY sosiaalisessa mediassa: Facebook, Instagram

 

___________________________

KLYY on vuoden 2020 alussa muuttanut uuteen tilaan osoitteeseen Puijonkatu 15 (Lyseon lukiota vastapäätä oleva keltainen kivitalo, ravintola Urbanin vieressä).

Pekan tuorein vlogi: Herrojen seurassa. Pekka liikkuu KLYYn ja museon vanhojen ja uusien herrojen seurassa ja ajassa aina sadan vuoden taa. Lintubongauksessa havaitaan yksi herrayksilö ja lopuksi keskitytään runon maailmaan.

Pöllöposti 5-2019 joulukuu – KLYY pöhisee pimeässäkin

KLYY-lehti 1/2019 Luonnon Ystävä. Seuraava KLYY-lehti ilmestyy keväällä 2020.

Pohjois-Savon luonnonsuojelupiiri

Kuopion Luonnon
Ystäväin Yhdistys r.y.

  • [email]
  • p. 0407235834
  • osoite 1.1.2020 alkaen Puijonkatu 15, 70100 Kuopio

Ajankohtaista

Finnpulp ei saanut ympäristölupaa

Kuopion Sorsasaloon suunniteltu Finnpulp Oy:n biotuotetehdas ei saa ympäristölupaa. Korkein hallinto-oikeus on ratkaissut asian ja perustelee päätöstään muun ohessa Kallaveden ekologisella tilalla.

Lue lisää

BLOGI Älä osta mitään

Juhlakausi on taas alkanut. Monet meistä pohtivat mitä ostaisivat joululahjaksi lähimmäisilleen. Saatamme jopa ahdistua ajatuksesta, kun emme millään keksi mitä antaisimme. Lopulta saatamme päätyä johonkin kiireessä valittuun asiaan, kunhan vain on jotain annettavaa. Lahjan saaja on iloinen muistamisesta, mutta hetken päästä saattaa häntä vaivata ajatus: mihin minä tämänkin laitan?

Lue lisää