Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Savon piiri Kuopion Luonnon Ystäväin Yhdistys

Kuopio
Navigaatio päälle/pois

Kuopion Luonnon Ystäväin Yhdistys

Kuva: Tero Pelkonen: Pian voi nähdä kuoveja ja muitakin muuttolintuja

Kuopion Luonnon Ystäväin Yhdistys (KLYY) on Suomen vanhin luonnonsuojeluyhdistys. Se on perustettu vuonna 1896 ja toimii Suomen luonnonsuojeluliiton paikallisyhdistyksenä. Yhdistyksen tämänhetkinen jäsenmäärä on noin 1400.

Yhdistyksen tehtävänä on herättää ja ylläpitää harrastusta luonnon tuntemiseen ja tutkimiseen sekä edistää luonnon- ja ympäristönsuojelua.

Jos olet KLYY:n jäsen ja haluat saada tietoa KLYY:n uusimmista kuulumisista ja tapahtumista, liity KLYY:n postituslistalle ilmoittamalla sähköpostiosoitteesi osoitteeseen tiedotus@klyy.fi

KLYY sosiaalisessa mediassa: Facebook, Instagram

KLYY on vuoden 2020 alussa muuttanut uuteen tilaan osoitteeseen Puijonkatu 15 (Lyseon lukiota vastapäätä oleva keltainen kivitalo, ravintola Urbanin vieressä).

Pöllöposti 1/2020

KLYY-lehti 1/2019 Luonnon Ystävä. Seuraava KLYY-lehti ilmestyy keväällä 2020.

Pohjois-Savon luonnonsuojelupiiri

Kuopion Luonnon
Ystäväin Yhdistys r.y.

  • [email]
  • p. 0407235834
  • osoite 1.1.2020 alkaen Puijonkatu 15, 70100 Kuopio

Ajankohtaista

Koronavirustilanteen vaikutukset KLYYn toimintaan

Koronavirustilanteeseen liittyvän valtioneuvoston ohjeistuksen perusteella KLYYn hallitus on päättänyt, että yhdistyksen kevätkokous 23.3. on peruttu ja tullaan järjestämään myöhemmin määrättävänä ajankohtana. Samoin keväälle 2020 suunniteltu Puhas Piitsi!-rantaroskien keräyskampanja on peruttu. KLYYn kokoontumistilat (Puijonkatu 15, Kirkkokatu 35) ovat suljettuna 13.4.2020 saakka.

Lue lisää