Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Savon piiri Kuopion Luonnon Ystäväin Yhdistys

Kuopio
Navigaatio päälle/pois

Kuopion Luonnon
Ystäväin Yhdistys

Kuopion Luonnon Ystäväin Yhdistys (KLYY) on Suomen vanhin luonnonsuojeluyhdistys. Se on perustettu vuonna 1896. Se on Suomen luonnonsuojeluliiton paikallisyhdistys. Yhdistyksen tämänhetkinen jäsenmäärä on 1500.

Lue lisää toiminnastamme Paikallisluonto

Kuva: Tero Pelkonen: Neulamäen Natura-alueen talvinen maisema

Yhdistyksen tehtävänä on herättää ja ylläpitää harrastusta luonnon tuntemiseen ja tutkimiseen sekä edistää luonnon– ja ympäristönsuojelua.

KLYY järjestää kokouksia, esitelmä– ja keskustelutilaisuuksia sekä retkiä,  edistää tutkimustoimintaa ja jakaa apurahoja. Yhdistys tekee myös aloitteita ja esityksiä, antaa muistutuksia ja lausuntoja sekä vaikuttaa suunnitelmiin, hankkeisiin ja päätöksiin. Katso myös KLYY facebookissa.

Oletko jo KLYY-postituslistalla? Jos haluat saada tietoa KLYY:n uusimmista kuulumisista ja tapahtumista, liity postituslistalle ilmoittamalla sähköpostiosoitteesi osoitteeseen tiedotus@klyy.fi

 

 

Pohjois-Savon luonnonsuojelupiiri

Kuopion Luonnon
Ystäväin Yhdistys r.y.

  • [email]
  • 017-262 3811 , ma ja to klo 13-17.
  • Kirkkokatu 35, 70100 KUOPIO

Ajankohtaista

KLYY-apurahojen haku on alkanut

KLYY-rahasto jakaa vuosittain  merkittävän määrän apurahoja mm. opiskelijoille ja yhdistyksen jäsenille mm. erilaisiin luontoharrastukseen liittyviin kohteisiin ja välineisiin.

Lue lisää