Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Espoon yhdistys

Espoo
Navigaatio päälle/pois

Espoon ympäristöyhdistys

Espoon ympäristöyhdistys ry, tuttavallisesti Espyy, on perustettu vuonna 1974. Toimintamme keskiössä on Espoon luonto ja sen monimuotoisuuden säilyttäminen on tärkein tehtävämme.

Vaikuttajan pikaopas Tutustu Espyyseen

Kuva: Pekka Barman

Hei!  Tutustu sivuillamme Espoon luontoon ja  Espoon ympäristöyhdistyksen toimintaan. Mikäli sinulle herää kysymyksiä, löydät yhteystietomme oikealta. Liity jäseneksi, tule mukaan!

Uudenmaan ympäristönsuojelupiiri

Espoon ympäristöyhdistys ry

  • [email]
  • 040 507 2004, hallituksen yhteystiedot
  • Villa Apteekki, Pappilantie 5, 02770 Espoo

    Yhdistysnetti

Ajankohtaista

Oittaan ulkoilualueen datakeskusvaraus hylättävä

Espoon ympäristöyhdistys ja Suomen luonnonsuojeluliiton Uudenmaan piiri esittävät, että Espoon kaupunginhallituksen kilpailu- ja elinkeinojaosto hylkää Oittaan ulkoilualueen metsäalueelle esitetyn ns. Högnäsin datakeskusvarauksen. Allekirjoita adressi sunnuntaihin 31.3.2019…

Lue lisää

Uusimaa-kaavaan 2050 täydennettävä uusia suojelualueita ja palautettava maakunnalliset viheryhteydet

Espoon ympäristöyhdistys on ilahtunut Uusimaa-kaavaan 2050 esitettyistä uusista suojeluvarauksista ja esittää niille tukensa. Lisäksi yhdistys esittää kaavaan myös joukon täydentäviä uusia suojelualueita, kuten Hannusjärven-Hannusmetsän alueen. SL-varaus ja suojelualueen perustaminen turvaa paitsi luonnon säilymisen myös virkistysmahdollisuudet luonnossa silloinkin, kun ympäröivä maankäyttö tehostuu…

Lue lisää

Hannusjärven virkistysmetsä säilytettävä kokonaan

Espoon ympäristöyhdistys kannattaa Hannusjärven virkistysmetsän säilyttämistä nykyisessä laajuudessaan. Yhdistys valitti 27.7.2018 Kaitaan-Iivisniemen osayleiskaavasta Helsingin hallinto-oikeuteen, jotta se kumoaisi Espoon valtuuston päätöksen hyväksyäosayleiskaava. Toissijaisesti yhdistys vaatii, että kaava kumotaan eräiltä osin.

Lue lisää