Sijainti: Pääsivu / Ajankohtaista / Avoimet työpaikat / Luonnonsuojeluliitto hakee norppalähettiläitä Lappeenrantaan

Luonnonsuojeluliitto hakee norppalähettiläitä Lappeenrantaan

Etsimme keväälle 2017 kahta norppalähettilästä Lappeenrantaan. Lähettiläät kiertävät Etelä-Karjalan alakouluja kertomassa uhanalaisesta saimaannorpasta.

Kuva: Ville Lehvonen

Suomen luonnonsuojeluliitto (SLL) on valtakunnallinen ympäristö- ja kansalaisjärjestö, joka toimii luonnon monimuotoisuuden ja kestävän elämäntavan edistämiseksi. SLL:lla on 15 piirijärjestöä, joista yksi on SLL:n Etelä-Karjalan piiri. Piirin toimisto sijaitsee Lappeenrannassa.

SLL hakee määräaikaiseen (3 kk) ja osa-aikaiseen (80 %) työsuhteeseen kahta norppalähettilästä Lappeenrantaan

Norppalähettiläät ovat kiertäneet Saimaan alueen kouluja vuosina 2010–11 sekä 2013 ja 2016. Keväällä 2017 norppalähettiläät kiertävät osana Saimaannorppa-LIFE-hanketta Etelä-Karjalan alakouluja kertomassa saimaannorpan elämästä ja sen elinympäristöstä Saimaasta. Pääkohderyhmänä ovat kolmasluokkalaiset. Norppalähettiläät työskentelevät työparina SLL Etelä-Karjalan toimistosta käsin (Katariinantori 6, Lappeenranta). Työsuhteen alussa järjestämme koulutuksen tehtävään.

Norppalähettiläiltä edellytämme reippautta, kykyä tulla toimeen lasten kanssa sekä kiinnostusta saimaannorppaa ja Saimaan luontoa kohtaan. Aiempi perehtyminen aiheeseen katsotaan eduksi.

Työ edellyttää matkustamista eri puolille Etelä-Karjalan maakuntaa. Ajokortti on välttämätön, lisäksi oma auto / auto käytettävissä ainakin toisella lähettiläällä. 

Työsuhde on osa-aikainen (80 %) ja kestää kolme kuukautta 1.3.–31.5. Palkkaus noudattaa SLL:n ja ERTO:n välisen työehtosopimuksen palkkasopimusta (PR 5 + lounasetu). 

Vapaamuotoiset hakemukset 26.1. mennessä osoitteeseen kaarina.tiainen@sll.fi tai Saimaan luonnonsuojelukeskus, Katariinantori 6, 53900 Lappeenranta

Lisätietoja: